Közel 40 ezren írták alá a DK petícióját.

Barkóczi Balázs: "Orbán Viktortól csak egy vérszegény alaptörvény-módosításra és hazug magyarázkodásra futotta"
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Már közel 40 ezren írták alá a Demokratikus Koalíció online petícióját, ami a pedofilsimogató Novák Katalin lemondását követeli, mert elnöki kegyelmet adott egy elítélt bűnözőnek, aki pedofil bűncselekmények eltussolásában segédkezett

- áll a Demokratikus Koalíció MTI-hez eljuttatott közleményében.

Eközben Orbán Viktortól csak egy vérszegény alaptörvény-módosításra és hazug magyarázkodásra futotta. A miniszterelnök továbbra sem vállalja a felelősséget és tovább védelmezi a bukott, pedofilsimogató államfőt.

A Demokratikus Koalíció szerint Novák Katalin szégyent hozott a köztársasági elnöki tisztségre, ezzel pedig méltatlanná vált annak betöltésére.

Magyarország köztársasági elnöke nem élhet vissza erkölcstelen módon az államfői hatalmával, hogy felmentsen a börtönbüntetés alól az Orbán-családdal és a Fidesszel kiváló kapcsolatokat ápoló, pedofilsegítő bűnözőt! Nem engedhetjük meg, hogy Novák Katalin még több pedofilt engedjen szabadon, veszélyeztetve gyerekeinket és unokáinkat! Nem lehet egy pedofilsimogató Magyarország legfőbb közjogi méltósága, nem képviselheti a magyarokat államfőként sem itthon, sem külföldön!

Forrás: MTI/OS

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egy alkotmánymódosítást. Még jó, hogy 12 éve nincs már Magyarországnak alkotmánya. Nem a megfelelelő passzus hiányzik az alaptákolmányból, hanem az erkölcs, a morál, a tisztesség és empátia belőletek.Jó kérdés. Hogyan lehet módosítani egy nem létező alkotmányt?
twitter.com/GalMihaly/status/1755695637956329688/photo/1
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...milyen okból is akarják meneszteni a KE-köt...az hogy egy bűnözőt kiengedett a börtönből ?...mostanig is ugyanezt tették más elnökök...mert egy törvény felhatalmazta erre. Buta az az ember aki azért hibáztat valakit mert az törvényes dolgot hajtott végre.
Aki Én
@Csizmás Kond: Vizet prédikál, bort iszik.
Hogy a faszba nem értesz egy ilyen történetet, te buta fideszes?
Ha Gyurcsány adott volna ennek kegyelmet, értenéd a súlyát?
Nem az a baj, hogy buta vagy, hanem az, hogy nem félsz megmutatni.
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Vannak, akiktől nem várjuk el, hogy olyan dolgokban tanúsítsanak megértést, melynél az empátia elengedhetetlen feltétel :)
Csizmás Kond
@Sakk Matt: ...gyengeelméjű az aki a törvényt összevegyíti az empátiával.
Az már rég bizonyított tény, hogy ami elromolhat az el is fog romlani...most is ez történt.
RonaGyuri
persze hogy csak ennyire fussa, de retardált birkáinak ez is elég!! =))
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Buta ember az, aki nem látja be, hogy a jog és az erkölcs nem egyenlő! (lásd: Don Quijote)
A köztársasági elnököt csak a saját erkölcsi iránytűje irányítja.

Persze, jogszerűen járt el, ahogyan a legtöbb esetben a Fidesz is - mi után törvény írtak/módosítottak. Viszont nem hiszem, hogy nagy kérés, már ha nem szégyelli a KE asszony, hogy megtudjuk, mi motiválta. Esetleg kiderülhetne, hol romlott el, ami elromlott!
Segítek: sehol, már romlottan került a KE székébe!
Csizmás Kond
@Sakk Matt: ...fölösleges a lelki duma...ez van mert ilyen törvényeket alkotnak meg. Az hogy ez most történt csak idő kérdése volt, sőt jó hogy megtörtént mert gondolom ebből következtetéseket tudnak levonni a törvényalkotók.
Sakk Matt
@Csizmás Kond: OK, fölösleges a lelki duma. Akkor te simán elfogadod, hogy egy pedofil bűnsegédje - érteeed? segíti a bűnben! - kegyelmet kap. Nem háborodsz fel, mert bár vérlázító, viszont jogszerű.
Na..rád nem is hata semmilyen lelki duma :(
Eladott Ország
Egy alkotmánymódosítást. Még jó, hogy 12 éve nincs már Magyarországnak alkotmánya. Nem a megfelelelő passzus hiányzik az alaptákolmányból, hanem az erkölcs, a morál, a tisztesség és empátia belőletek.Jó kérdés. Hogyan lehet módosítani egy nem létező alkotmányt?
twitter.com/GalMihaly/status/1755695637956329688/photo/1
Eladott Ország
Orbán úr eljátssza, hogy semmi köze az "önjáró" köztársasági elnökhöz és az igazságügyi miniszterhez, a "hibás" alaptörvényhez, de most majd ő, "személyesen" "tiszta vizet önt a pohárba" és sokadikként benyújt ő is egy módosítót. A szektának pedig hős lesz.
twitter.com/pointux/status/1755610054747939010/photo/2
Novák „jó szívvel ” már csak egy valamit írhatna alá, a lemondását. Orbán azért szólalt meg, hogy ezt ne kelljen, mert ezt nem akarja. Orbán nem rúgja ki az általa kitenyésztett korrupt karrieristákat, akik csak az ő utasításait hajtják végre. De ahogy gyűlik a sok szemét és szemétség, úgy közeledik az ő bukásának a napja. Ez a pedofil-ügy a rendszer koporsójában egy hatalmas szög. A végén megfizetnek mindenért. A gyerekek megalázásáért is.
nepszava.us/novak-jo-szivvel-mar-csak-egy-valamit-irhatna-ala-a-lemondasat/
Csizmás Kond
@Sakk Matt: Te folyton a magad elképzeléseit próbálod rámtukmálni...egy valami hiányosság nálad. Nem pártolok sem pedofilt sem gyilkost sem senkit csupán leírtam, hogy az ilyen lelkiző szarságok ma csak a gyengeelméjűeknek jó. Soha egyetlen ilyen esetnél sem adtam igazat az akkori elnöknek, csak te nagyon friss vagy hogy ezekről tudomásod lenne.
Azt viszont nem lehet letagadni, hogy az elnöki jogot nem az utcai hőbörgésel kell megváltoztatni hanem csak törvénymódosítással. Az hogy most az elnökasszony kit és miért szabadított ki a dutyiból az legyen az ő lelkiismeretének a foltja ne az enyém, viszont nem jogtalanságot követett el hanem hülyeséget ...ennyi.
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Nem azt írtam, hogy pártolod! Azt mondom, hogy elfogadod, nem háborodsz fel.
Csizmás Kond
@Sakk Matt: ...ismét szelektíven olvasol...leírtam a véleményemet, ami arra utalt hogy egye meg ki mit főzött...és ezt ki hogy veszi, viszont itt kezdjek szarozni egy amúgy okilag nem tisztázott jogos de kétes esetért hát azt soha nem tettem...és most sem fogom.
Nessy
@Sakk Matt: O.V. egyszer azt mondta egy nem éppen tisztességes tettükre, "lehet, hogy nem etikus, de jogszerű!" Ez is olyan! Az egy mondatós módosítás mellett a bűnsegéd, a bünt elhallgató, zsaroló, továbbra is vigan élhet, ha úgy dönt a bíró, vagy "valaki más"!
RonaGyuri
@Eladott Ország: ez az "önjáró" -ság rokona a sajátlábon álldogálásnak???
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Akkor viszont ne foglalj állást sem pro, sem kontra!
Csizmás Kond
@Sakk Matt: ...te most valami forgalmistának hiszed magad vagy mi ?
Lepényleső
Talán mert már nincsen még ismeretlen hazugság,- amit el nem csépelt volna?
A folyamatos,igazságot is tartalmazóhoz pedig intelligencia is dukálna,- vagy lenne alapja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.