Az ellenzéki politikus a Facebook-oldalán tett közzé egy Magyar Péternek címzett nyílt levelet.

Juhász Péter üzent Varga Judit exének: "Értem, hogy mostantól nem akarsz cinkos lenni. De még néma vagy"

Magyar Péter. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Mint ismert, Varga Judit volt férje szombaton jelentette be, hogy megválik az állami társaságokban betöltött pozícióitól, továbbá nyilvánosan beleszállt Rogán Antalba.

Magyar Péter, a Diákhitel Központ Zrt. volt vezérigazgatója többek között azt írta:


„Volt szerencsém személyesen is megismerni a rendszer és a szolgálatok működését, ezért tudatában vagyok annak, hogy mostantól minden eszközzel megpróbálnak majd vádolni, lejáratni, ellehetetleníteni és ehhez fel fogják használni a korábban hozzám közel állókat is, de innen is jelzem, hogy nem félek és azt kérem, hogy senki se féljen kiállni az igazságért, a hazánkért és az elesettekért.”


Ezek után Juhász Péter ezt üzente Magyarnak:

"Ha tényleg úgy érzed, hogy kötelességed a hazáért tenni és nyilvánosságra hozni amit tudsz, bennem partnerre találsz. Jó csapat lehet belőlünk: te tele vagy információval, én tele vagyok tettvággyal, és nem hátrálok meg holmi Rogántól. Papírom van róla. Szóval, ha van kedved csatlakozni, találkozunk a jó oldalon"

A 24.hu emlékeztet rá, hogy Juhász az V. kerületben indul a polgármesteri tisztségért, bár a héten pont kifarolt mögüle a Kétfarkú Kutya Párt, miután a Momentum bejelentette, hogy visszaléptetik a saját belvárosi jelöltjüket.

Forrás: 24.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Pegero: allah rogyassza rád az eget,,Mahmoud . .. Hol van a tevéd,,Mahmoud ? Szakítottatok ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Szerintem ez csak amolyan hirtelen felhorkanás Magyar Pétertől. Nem hiszem, hogy olyan tökös legény legyen, aki tenni is hajlandó a maffia felszámolásáért.
Bár ne legyen igazam...!
lusta
@Béla333: Simicskával is így indult. Az eredményt látjuk.
Aki Én
Egyszer borul ez az egész szar, és ha kinyitják emberek a szájukat, lesz itt perpatvar. Annyi embert nem tudnak elhallgattatni, amennyi tud a bűnszervezet hazaárulásairól.
Yeromos
Ez is pont olyan lesz mint a nagy leleplező Pesty lászló. Vagy megveszik kilóra, vagy megfenyegetik.
human
@Pegero: Miért akarod, hogy Juhász foglalkozzon a fütyülőddel? Nem tán látens bubu vagy :)
Clavigo
@Pegero: allah rogyassza rád az eget,,Mahmoud . .. Hol van a tevéd,,Mahmoud ? Szakítottatok ?
m73
@Pegero: mondtam én hogy nem csak pedofil vagy,ha nem buzi is!:-)
Peller Anikó
@Clavigo: Jézus, ez a tevéjével szokott dugni? Ezt még nem is hallottam róla, csak feltételeztem. Dehát mindig tanul az ember. És a rogánnal csalja? Szegény.

Hiába no, a fidesz minden ere sztékében recseg rotyog.
human
Most hallgatom Varga Judit férjét a Partizánon. Szerintem összeségében teljesen OK-és a magyar politika és hatalomgyakorlás. A megfigyelési ügy is csak fel lett fújva. Az meg hogy féligazságokkal kampányol a fidesz teljesen rendben van, mert szerinte ez a poltika.
Mondta mindezt az utána, hogy elmesélte mikor válni készült Judittól megjelentek nála a hivataltól emberek és lefoglalták a számítógépét, adattárolóit. Kicsit telefonálgatott és megtudta hogy ezt csak figyelmeztetésként csinálták, hogy ha válik Judittól akkor azt csendben tegyék.

Röviden vannak dolgok amik nem tetszenek neki (ezek szerint főleg amin neki is át kellett mennie), de azért jó az irány.
m73
@Pegero: oké buzeráns:-) szét lesz baszva a segged köcsög:-)
Ezodabasz
@Pegero: Szerintem rakd el a fütyidet és fogd be a pofád. Tele van már a bili és kakis lesz a fütykösöd:)))
Ezodabasz
Ez is érdekes. Magyar Péter miért pont most? Eddig ezekről nem tudott???
Csak egy kell aki kiborítja a bilit és utána már jön a többi, de egyik sem meri! Vajon miért?
Simicska, Pesty László és a többi kegyvesztett mitől/kitől félnek annyira?
m73
@Pegero: gyere a kurvaanyádat,ha mersz retkes pedofil köcsög!:-)
namihami
Na, vajon kórházablak vagy osztrák nyugger lesz?
Netán időben meghozzák az eszét és beáll a ""simicska-sorba""?
szaboria1
Lehet tényleg olyat tud az exétől amit csak mostan mer elmondani, mivel minden tisztségéről lemondott ő is meg a volt neje is.
dr. prédikátor
Ha nem buknak meg a picsák, akkor is ilyen nagy pofád lenne???Akkor is lemondtál volna???
balos
@dr. prédikátor: Mindenkinek 1 élete van!Van aki hosszan szereti!A hősök általában fiatalon halnak!A kivételek köztünk élnek és "félnek"!
Pusztai
@szaboria1: Azt nyilatkozta erről: a volt neje a politikában volt, nem szólt de most kilépett borít.
Ez logikus, Varga Jucival végülis közös két gyermekük van.
Pusztai
Ezt a tetű Vonát, Schiffert, ... meddig futtatja az álellenzéki média??
verőce21
Tulajdonképpen mi szükség van még a "kritikus emberre"...?
Aki Én
@Pegero: „Szép lassan elértünk egy olyan szintre, ahol – mindannak ellenére, hogy egyébként jó irányba megy egy csomó minden az országban, mindannak ellenére, hogy én soha nem leszek a másik oldalon – azt ki kell mondani, hogy ez már nem mehet tovább. Ha nem akarjuk azt, hogy a mi gyerekeink egy családi részvénytársaságban nőjenek föl, ami Magyarország, akkor érdemes ezen változtatni” – mondta."

444.hu/2024/02/11/magyar-peter-ha-nem-akarjuk-azt-hogy-a-mi-gyerekeink-egy-csaladi-reszvenytarsasagban-nojenek-fol-ami-magyarorszag-akkor-erdemes-ezen-valtoztatni
Ezodabasz
@Pegero: ma, 15:53 Kitiltasz büdösbogár?:))) Nem érdekel! ...Politika nélkül akár még barátok is lehetnénk te fasz! A politikai és vallási vakhit minden emberi kapcsolatot tönkretesz! Jó ez így?
Ezodabasz
@Pegero: ma, 19:53 Tiltsál ki végleg ha úgy neked jobb lesz, bár nem hinném hogy ez változtat a lényegen.
Ezodabasz
@Pegero: A te hozzászólásod került törlésre? Nem értem mert az enyém is.
Clavigo
@Pegero: Rád én is pikkelek,Mahmoud...DDDXDXDDXX..
teuton
@Pegero: Pege-rovar, ki a fasz vagy te, hogy barkit tilthatsz? Allandoan kiröhögteted magad a 20as IQdal meg az ovadas modra valo tömondatokkal es kepküldözgeteseddel...
Clavigo
@Pegero: DDDDDDXDDXDXXX... Te rusnyább vagy,,mint a tevéd...ez tuti..DDDDXDXX:):)
teuton
@Pegero: Majd ha megtanulsz olvasni es nem csak ovodas modjara kepekkel "kommunikalsz", akkor megtudod, hogy TEGED tiltanak ki, nem te masokat... Talan jobb is lenne, ha a kitiltasod megelözendö atbattyognal a hozzad hasonlo "szellemi kepessegü" (magyarul kreten) birkabarmok altal igen kedvelt vadbarmok oldalara. A mindenhazugszot nem ajanlpm, ök epp mos allnak feloszlas elött, mert elvesztettek ragalmazas miatt egy sajtopert es több millios karteritest kell fizessenek, amit Toni nem hajlando reklampenzzel kiegyenliteni, mert üres a kassza...
teuton
@Pegero: Osztan feljelentest tettel? Ja, nem tudsz, mert analfabeta vagy... Majd ha JOGERÖS itelet születik Aratot elitelve, akkor pofazz, addig kuss! Jut eszembe, Völner es Schadl miert vannak meg mindig szabadlabon, holott a BTK szerint ha valakire több, mint 3 eves fegyhaz var, azt elözetesbe kell tenni? De nem ök az egyetlenek, akik csak azert vannak szabadlabon (pl. Simonka mar 8 eve!), mert a fitymaszmaffia tagjai...
Ezodabasz
@teuton: ma, 20:54 Szerintem nem ő volt...őt is tiltotta valaki. Bosszúvágy? Vagy mi a franc van itt?
Mindenki véleménye számít és szerintem értelmesebb módon is lehet kezelni mint kitiltással...
teuton
@Pegero: Talan neked kellene jol meggondolni mit firkalsz, nem engem akarnak kitiltani, hanem teged! Ja, sem olvasni, sem gondolkorni nem tudsz...
teuton
@Ezodabasz: Csak a rendszergazda/admin tud ilyen kitiltasra figyelmeztetö üzeneteket küldeni, különben csak a fb-on lehet valalkit privat letiltani, de ott figyelmeztetes nelkül. Azonkivül pedig minden redszer csak ugy müködik, ha a szabalyokat mindenki betartja, aki abban reszt akar venni. Aki nem, azt korlatozzak, büntetik es repül, lasd EU...
Ezodabasz
@teuton: ma, 22:28 hmmm...nem értem. Nem írtam csúnyábbakat mint a lovagkeresztes, író publicista báygúnár. Neki lehet nekem nem? Fura szólásszabadság ez így!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.