Szombaton tartotta kampánynyitó rendezvényén Márki-Zay Péter formációja, a Mindenki Magyarországa Néppárt, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Kossuth Körök.

Márki-Zay Péter durván megsértette Mészáros Lőrincet

A Mindenki Magyarországa Néppárt szombati kongresszusán megválasztott pártelnök szerint a feladat nehéz, de a jelenlegi rendszer recseg-ropog, Magyarország meg fog szabadulni a korrupciótól és a megfélemlítéstől. A legnagyobb örömhír, hogy Orbán Viktor szerint is csak az új európai jobboldal hozhat változást, de a Fidesz nem lesz részese ennek a jövőnek – tette hozzá.

Szerinte nyilvánvaló, hogy a kormányfő megszegte az ígéreteit,

még az sem igaz, hogy nem jöttek migránsok, nem zártak be iskolákat, kórházakat, vasútvonalakat. Magyarországról csaknem 1 millió ember távozott, Ukrajnába fegyverszállítmányok mennek, migránsgettók alakulnak ki, sokakat félelemben tartanak, bűnözőknek adnak kegyelmet, de a rendszernek hamarosan vége lesz, "félnek attól, hogy lógni fognak".

Úgy vélte, olyan hetek következnek, amikor a sötétben tartott fideszes szavazókhoz is eljut az igazság, és ez az, amitől a legjobban félnek.

Azt mondta, a kormánypárt azért retteg a bukástól, mert az végleges lehet számukra, és jöhet az elszámoltatás. Meg kell mutatni mindenkinek, milyen a hatalom valódi arca, és rá kell venni mindenkit a szavazásra, ha nem akarnak szegénységben és boldogtalanságban élni.

A híradások többségéből kimaradt, hogy Márki-Zay Péter (a közönséget nevetésre késztetve) beszédében odaszúrt Mészáros Lőrincnek is:

Nincs még egy olyan ország a világon, ahol a leggazdagabb ember egyben a leghülyébb is.

Ezt Facebook-oldalán is kiemelte később:

Az idézett mondat 2:45:14-től hallható:

Egy ilyen diktatúrában az ellenzék mindig csak a második helyért küzdhet, de az egyesült erő komoly fenyegetést jelenthet a hatalomra. Nem szabad viszont olyanokra szavazni, akik megosztják az ellenzéket, az árulókat meg kell büntetni. Van ellenzéki politikus, aki a Fidesz uralmát segíti, a választásokon az ellenzék esélyeit rontja, rágalmaz, vagy akár "részt vesz Putyin üzelmeiben" is – fogalmazott Márki-Zay Péter.

Hangsúlyozta, minden segítséget el kell fogadni, amíg a demokrácia feltétele az, hogy a Fidesz megbukjon és a történelem szemétdombjára kerüljön. Belső elégedetlenség, és elszigeteltség vezetett a Ceausescu-rendszer villámgyors bukásához is, minden oka megvan tehát a magyar társadalomnak, hogy ne keressen megváltókat, hanem maga küldje a hatalmat a történelem szemétdombjára mihamarabb – fogalmazott.

Forrás: Facebook, Youtube

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
hahahahahahahahahaha ez annyira igaz és annyira jót nevettem .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nanya
lölőt nem lehet megsérteni,mert nem fogja fel a sértést.
Horizont
hahahahahahahahahaha ez annyira igaz és annyira jót nevettem .
Nyírfa
Péter, te nem tudhatod, hogy milyen intelligens érzelmileg a Lölö, mert nem kapsz tőle virágot, nem hozza be neked a reggelit, nem visz vacsorázni, nem költ rád milliókat, de még hajókázni sem veled megy az Adrián. A döntő érvet a végére hagytam: hát mikor alukáltál te a Lölö mellkasán, olyan békésen szuszogva, ahogyan nem szuszog más senki. Na, látod. Méghogy hülye: első dolga volt venni magának egy Andit. Csak nehogy úgy járjon mint az Iszony főhőse.
Sámannus
Lölő csak egy fogas amire fel lehet akasztani a cégeket amikben a pénz van. Lőlőtől sokkal stabilabb álló csillagok vannak a kormány körül, mint poltpetya vagy pintér rogán, habony ezeket egy szellő sem lengette be a botrány cunamiban, pedig a történéseknek erősebb szeplői, mint a csüngőhasú. Erősen háttérben vannak, mégis főszereplők
Billibácsi
A megállapítás egyszerűen ZSENIÁLIS!
magyarigeza
Zay hazaáruló ismét nem volt tisztában azzal amit mond. Mint mikor benyögte élőben, az ATV-ben, hogy hány milliót -amúgy tiltott pénz- kaptak külföldről kampányra.

Aztán: Rossz ez az ország meg, migránsok, meg hasonlók...
Arról sem felejtkezzünk meg, hogy a balhorda, igen, ők akarták lebontani a déli határon a kerítést, és a szabad migránshordák garázdálkodását is supportálják. Mondván, hogy "úgy sem ide jönnek"...

Nincs miről beszélni. Egy nyíltan haza és nemzetáruló balliberális szervezet. Semmi jót nem hoztak, és nem fognak hozni Magyarországra. Ráadásul már többszörösen maguk is elárulták, hogy Soros támogatja őket. -NGO ál civilszervezeteken keresztül-
Béla333
Jól beszél MZP! Mindig is tetszett, hogy nem masszírozza az anyagot, hanem kerek-perec a képükbe vágja!
Így kell ezekkel beszélni!
Horizont
@magyarigeza: Mészárosról van szó. Szerinted okos?
magyarigeza
@Horizont: Erre a kérdésedre a megoldás: MI HAZÁNK MOZGALOM.
Horizont
@magyarigeza: Mészáros szerinted okos?
Maccska
@Horizont: szerintem Gyurcsányra gondolt.
Nem nagyon komálja a Böszmét.
Más szóval utálja mint a szart.
Persze ez kölcsönös.
Maccska
Márki-Zay: Gyurcsány és Jakab pisilni is együtt ment ki a pártelnöki értekezletekről

Márki-Zay Péter: Gyurcsány Ferenc nem az ellenzéket támogatta, lepaktált az ellenféllel
csak úgy....
0ndi, szerinted pereljük be? dehogy drágám, úgy járnál mint rogán akit juhász lebünözözött és tóni elvesztette ellene a pert, azóta tónit mindenki jogosan bünözözheti...,téged meg jogosan hülyézhetnének, te kis butus..
izéke
@Maccska: Gyurcsány soha nem volt az ország leggazdagabbja,ellenben a 100 leggazdagabb " magyar " közül minimum 80 nerlovag
Peller Anikó
"'"minden segítséget el kell fogadni, amíg a demokrácia feltétele az, hogy a Fidesz megbukjon és a történelem szemétdombjára kerüljön."'"

Pétör, pétör, rosszul emlékszem, hogy az első dolgod az volt, hogy a gyurcsánnyal nem. Le is nulláztad ezzel a legutóbbi választást. Vagy csak a levegőbe beszélsz ahogy a fidesz szokott?
tothjani
Pedig ebben az országban szinte Mészáros az egyetlen okos ember, hiszen egyedül ő jött rá hogy nagy pénzeket Állami Közbeszerzésen lehet keresni.
A többi ostoba azt hiszi, hogy ha majd vállalkozást nyit, és dolgozik akkor majd lesz pénze.
Maccska
Később a Mediaworksnek adott interjúban már arról beszélt, hogy igazából Gyurcsány Ferenc és a Fidesz fogott össze. Gréczy Zsoltot pedig aberráltnak nevezte.

Különös üzenetet kapott Márki-Zay: „Gyurcsány eltávolította önt a csoportból”
csak úgy....
@Maccska: az érveid olyanok mint te, nagyon szarok!
justhpeter
@magyarigeza: A Ti Hazátokhoz azonnal csatlakozom amikor az elnököd nyiltan beszámol a 2006-os tevékenységéről, feltéve, hogy igazat is mond.
Nem azért mert szimpatizálnék vele vagy a pártjával, hanem azért mert a magyar politikában a gengszterváltás óta az lenne az első igaz mondat.
Fogadni nrm szeretnék arra, hogy ez a nyilvános vallomás megtörténhet-e, mert az ember biztosra nem fogad.
izéke
lölő számára az lenne a sértés,ha okosnak mondanák :))))
csak úgy....
Alpár György: A polgármestereket a hallgatásukért fizetik – Kompország
www.youtube.com/watch?v=Fn2FtestWGA
CsipkeRózsa
Mészáros Lőrinc érezte is, hogy őt most megsértették, vagy valaki figyelmeztette rá
Nessy
Na de kérem! Lőrinc barát megállapította magáról, hogy okosabb, mint Zuckenberg! Ő meg csak tudja!
Kinek Isten / Orbán a barátja, rokona, könnyen üdvözül!
Horizont
@magyarigeza: Ha Mi hazánkos vagy hogy lehet, hogy simán beszopod a fidesz (orbán+Rogán) propagandáját???
verőce21
Az ellenzék pártjai képtelenek felismerni a helyzetet. Ha önállóan sem nagyon működőképesek, akkor együtt még kevésbé azok...!
Dr. Proktor
@Maccska: Részleteznéd MZP hazugságait?
Te feketeseggű...
csak úgy....
@verőce21: miért,mi a helyzet? ha 1000 éve egy írástudatlan eltudta kormányozni az akkoriban sokkal nagyobb magyarországot, akkor most még neked is tudnod kéne ,nem egy ördöngös dolog ha nem lopsz és nem hazudozol!
Maccska
@Dr. Proktor: biztos hogy nem Mészáros a leghülyébb ember az országban.
Rengeteg hülyébb van.
Ezért biztosan hazudik mzp.

Amúgy vissza kellene hozni a párbajt.Valamikor ezt lovagiasan elintézték és nem szaladgáltak bíróságra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.