A feljelentőjének pedig javaslatot küldött.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"'"Köszönöm a mai konstruktív egyeztetést az Integritás Hatóság elnökének, Bíró Ferencnek. Egyetértettünk abban, hogy a hatóságnak a mostaniaknál erősebb (nyomozati) jogkörökkel kellene rendelkeznie az uniós pénzek felhasználásával kapcsolatos rendszerszintű visszaélések könnyebb felderítése és megakadályozása érdekében"'"

Na azt pont nem. Bebaszna ha a visszaéléseket vizsgálná a Visszaélés Vizsgáló Hatóság. Majd azt vizsgálják ki volt az aki kibugyogtatta a szennyvizet.
RonaGyuri
Egy igazán releváns javaslat

talán új értelmet nyer a mondás „tudod mivel foglalkozzál”

A derék Tényi mester belehúzott, me,, nem csak úgy simán feljelentette Magyart őfenesége-sértés miatt, de többhelyűtt is megtette.
Tényi István feljelentései sorozatában az Integritás Hatóság mellett többek között a Nemzeti Nyomozó Irodánál is bejelentést tett.
Amire Magyar reagált is:
www.facebook.com/photo.php?fbid=7744229395611441&set=a.115525025148621&type=3&ref=embed_post
beszámolván az IH-s meghallgatásáról. Amihez hozzáfűzte:
„Köszönöm továbbá Tényi István volt fideszes politikus feljelentéseit az interjúimban elhangzottakkal kapcsolatban. Ha esetleg van hozzá bátorsága, akkor javaslom, hogy a jövőben ne rám kihegyezve és ne ismeretlen tettes ellen tegyen feljelentéseket, hanem a valódi felelősöket megnevezve, a valódi bűncselekmények miatt. Már persze, ha a jövőbeni bűncselekmények megakadályozása és nem a “problémákat” felvető állampolgárok hatósági vegzálása a célja”!
A májam teszi hozzá; nem vagyik benne biztos, hogy Polték is csak elbeszélgetésre hívják be, emlékezvén a zöld-dossziés NAV-s fickó esetére! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.