Száz nap múlva, június 9-én tartják az európai parlamenti választásokat Magyarországon, és ebből az alkalomból a Nézőpont Intézet arra volt kíváncsi, hogy hogyan alakultak a pártok közötti erőviszonyok. A kutatás eredményei alapján a kegyelmi ügyet követően nem erősödtek meg a baloldali pártok, az eset nem volt hatással a Fidesz vezető pozíciójára sem.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Benézőpont és magyarnemzet.. Lépjünk át felettük, mint a kutyaszaron.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Legalább most ne hazudjon a Nézőpont. KB 120000 aktív hivő pártolt el a kormánytól azaz a fidesztől.
RonaGyuri
Na ez most tényleg nézőpont kérdése, pontosabban a Nézőponté =))

A derék Mráz & csapata ismét hozta a formáját, de az sem zárható ki, hogy igazuk van

Matematikus lévén erős ambivalenciával vagyok a közvéleménymatatókkal szemben, de nagyon úgy tűnik Mráz-ék még ezt is túltolják!
Elolvasván a Párt központi napilapja vonatkozó cikkét „Toronymagas a kormánypártok fölénye a legújabb közvélemény-kutatás szerint”,
szaboria1
Ez már nevetséges a te állitásod az USA -nak 331 millió lakosa van és 11 párt család ezek döntik el ki áll a demokraták mellé és ki a republikánusok mellé.
simmering73
Benézőpont és magyarnemzet.. Lépjünk át felettük, mint a kutyaszaron.
szaboria1
@Maccska: Neked szól 8:05 bejegyzésem, Ja Trumpra még vár egy igen nehéz bírósági trágyalás.
balos
@RonaGyuri: Aztán milyen kormánypártok?Én egyről tudok az sem párt,hanem maffia üzemmódban működő családi vállalkozás!A pöcsén csüngő álkereszt-szar pedig jól él a here-verésből!
Nessy
Még barkácsolnak szokás szerint a választási törvényen, amit Semjén egy holdvilágos éjszakán benyújt, és reggel a 135 bátor droid meg is nyomja az igen gombot!
dr. prédikátor
Igen toronymagasan vezetnek a bányászbéka segge alatt!!!Már az agymosott zombi birkák is lassan elfogynak!!!
Nessy
@Maccska: Ezt tőle kellene megkérdezni!Lehet, hogy bagoly tipus!
Nessy
@Őrnagy: Miért? Nem választások előtt módosítják a körzet határokat, módosítanak a törvényen? Sok éve ez van!
sándorbence
apedofidesz libernyákjai örömükben magukalá raktaka hír hallatán
szaboria1
@Maccska: Semjén mikor szokott benyújtani egy egy törvénytervezetet? Amennyiben nem tudnád éjfélkor.
kereső
Gábor György:
Magyarország államfője kifejezi a nemzet egységét.
Töröm a fejem, vajon Sulyok Tamás miben fejezi ki? Abban fejezi ki, hogy a rendszerváltás után viceházmester színvonalú seftelésbe fogott, piramisszerűen működő céget irányítva, nyerészkedve aranyon, sztereómagnón, pián, mindenen, csak dőljön a jó német márka, egészen addig, míg a pénzügyőrök be nem zárták a kócerájt? Vagy azzal fejezné ki a nemzet egységét, hogy méreteset és kirívóan alpárit hazudott, hogy antiszemita, nemzetiszocialista, Szálasitól kissé jobbra álló apjából a kommunizmus mártírját farigcsálhassa?
És ez utóbbi vajon miért nem veri ki a biztosítékot e honban? Maga a nemzet egysége hazudik, meghamisítja a múltat, s nem érzi úgy, hogy neki, az alkotmányosság legfőbb őrének épp ellenkezőképpen kellett volna tennie. Novák Katalinnak azért kellett mennie, mert hibáját követően – mint elhangzott – már nem lesz többé képes kifejezni a nemzet egységét. Sulyok a giga hazugságával és nyilas apjának sunyi mentegetésével kifejezné a nemzet egységét?
Van, ahol le se jött a történet (Isten veled, Telex), a nagyközönséget már meg sem rázza a hír, s az ellenzék vezetői halkan, avagy inkább sehogy sem duruzsolnak.
Csönd van, üresség és hazug hallgatás.
Sulyok Tamás tényleg kifejezi a nemzet egységét.
rücsü41
Azon kellene elgondolkozni a vezető politikusoknak, hogy annak ellenére a FIDESZ a legnépszerűbb párt az országban, hogy az ország gazdasági teljesítménye az EU-ban a legrosszabbak közzé tartozik ahol eddig még soha nem voltunk, hogy az állam egyes részeinek működése már a nullával egyenlő/egészségügy, oktatás /,hogy a társadalom nagyon nagy része szegényebb lett mint pár évvel ezelőtt, és a szegénységi mutatóban is az utolsó előtti helyen állunk az unióban, hogy a bérek és a nyugdíjak reál értéke csökken, stb, stb.Mit kellene csinálnia a FIDESZ-nek ahhoz hogy népszerűségéből veszítsen?Van -e egyáltalán olyan dolog vagy esemény amit a társadalmunk olyan negatívan bírálna el,hogy az uralkodó párt népszerűsége csökkenjen, vagy az a helyzet hogy már annyira fásultak vagyunk, hogy bennünket már nem érdekel semmi?Amikor olyanokat olvasok az újságokban hogy a kegyelmi ügy kapcsán kirobbant botrányból is a FIDESZ jön ki erősebben és abból az ellenzék pártjai nem profitálnak , akkor felmerül a kérdés, hogy igaz az az állítás, hogy minden mozog és minden változik, vagy az a FIDESZ hatalmára nem vonatkozik?
nejlontacskó
@Maccska: " Az USA ban a demokrata szavazó mindig is demokrata szavazó marad a republikánus meg republikánus. "
Ezzel le is írtad az USA és Magyarország közötti különbséget!
Eközben Magyarországon a kommunistából liberális lesz, aki demokratának hívatja magát, de valójában illiberális náci, aki kommunistákhoz dörgölődzik!
Ez így praktikus és kényelmes neki, mindig azt a köpönyeget veszi, amelyiktől éppen nagyobb politikai hasznot remél...
SÍva
@rücsü41: A propaganda tévében leadni az igazságot! Talán akkor végre felfognák a vakhitűek!
kereső
@Maccska: 12:36 Amennyiben a "nemzet"-et a szálasi nyilas söpredékét éltető nemzet jelenti, annak nem is kivánok része lenni.
szaboria1
@Maccska: Olvas egy kis magyar közlönyt is. Meg más hír forrást is.
kereső
@Őrnagy: Én nem gondolom azt, hogy minden magyar ember "náci", sőt azt sem gondolom, hogy a mihazánkosok, fideSSsek minden szimpatizánsa az. Ez botorság lenne- mintahogy az is botorság, hogy ti mindenkit , aki nem orbán hivő, azt lekommunistáztok, libkányoztok...etc. , pedig ez messze nem igaz.

Viszont a macska félék, toroczkai-dúró-novák előd- budaházy kvartett tagjai- azok nyilas utódok.

Ez az "egyenruha" órület a ti sajátságotok.
Cherry
Demokrata szemét média szerint, vagy a nép 2/3 a retkes pedofil álkereztény baromból van, hát nem csodálkozom
KisTehen
libsik ... elmehettek kukutyinba zabot hegyezni
Méhes
@Maccska: látom te is megkaptad az 5 kg krumplidat. nálunk ennyit adtak a fidesz szavazatért
Méhes
@KisTehen: le ne maradj a jóról elmehetsz főnököd heréit finoman szopogatni ha te nem teszed megteszik a kutyák,de ők nem vmi finomak még odaveszhet a zsíros főnököd
Clavigo
@KisTehen: Még a végén orgazmusod lesz,,böcce.. Az @Őrnagy: dolgozik rajta erössen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.