Frontális támadásban Gyurcsány Ferenc! Tegnap pedofilozott, ma éppen nácizik. A Demokratikus Koalíció elnöke úgy véli, az új köztársasági elnök, Sulyok Tamás mentegeti a náci apját.

A Demokratikus Koalíció elnöke úgy véli, az új köztársasági elnök, Sulyok Tamás mentegeti a náci apját.

Amint azt tegnap megírtuk, az egész országban óriásplakátokon mutatja be a Demokratikus Koalíció legújabb kampányát. Az óriás hirdetőtáblákon Orbán Viktor képe mellett ez áll: „Isten? Haza? Pedofília!” A mintegy 800 óriásplakát március 1-től március 31-ig lesz látható szerte az országban, Budapesten és vidéken, minden megyében, városokban, falvakban egyaránt.

Frontális támadásban Gyurcsány Ferenc! Tegnap pedofilozott, ma éppen nácizik

Sulyok Tamás a Parlamentben     Fotó: MTI/Illyés Tibor

Úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc teljes fronttámadást indított, ugyanis A hvg360-on megjelent, az új államfő apjának múltjáról szóló írásra reagált a Facebookon, melyben szinte a teljes jobboldalt lenácizta. Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – írta Karsai László a hvg360-on megjelent írásában.

Az ügyet a történész azért vette elő, mert Sulyok még az alkotmánybíróság elnökeként úgy nyilatkozott: apját 1946-ban távollétében halálra ítélte a népbíróság. Az ok szerinte az volt, hogy székesfehérvári válóperes ügyvédként elvállalta egy olyan asszony ügyét, akinek a férje később a város párttitkára lett. Szerinte az apja csak úgy tudta elkerülni a kivégzést, hogy tíz évig az ország másik felében bujkált.

Karsai szerint ennek azonban nincs valóságalapja. „Sulyok László székesfehérvári ügyvédet soha, senki, legkevésbé a népbíróság nem ítélte halálra. Az igaz, hogy elkezdett bujkálni, de nem 1946-ban, és nem az állítólagos halálra ítélése után, hanem már 1945 tavaszán, közvetlenül a felszabadulás után” – fogalmaz a történész.

A hatóságok azért figyeltek fel rá, mert 1944. június 17-én a Fejérmegyei Napló Zászlóbontás címmel közölte Sulyok, a Magyar Nemzeti Szocialista Párt Fejér megyei vezetőjének a cikkét. Ebben az ország német megszállását ünnepli azzal, hogy 1944 március végén „végre levegőhöz jutottunk”. A háború után ezért dönthetett úgy, hogy jobban jár, ha elbújik.

Ugyanakkor – állítja Karsai – ezért a cikkért aligha ítélték volna halálra, legfeljebb néhány hónap börtönt kapott volna. Sulyok több ügyvéd kollégája később azt vallotta, hogy a cikk szerzőségét a gyanúsított már annak idején sem vállalta, kettőjük szerint azt egy cisztercita nyilas pap írhatta Sulyok neve alatt.

A DK elnöke szerint az új köztársasági elnök, Sulyok Tamás mentegeti a náci apját, ráadásul hazudik is, hogy tisztára mossa a "lemoshatatlan mocskot". Gyurcsány úgy véli, hogy az új államfő nem tehet ugyan az apjáról, de nem azonosulhat vele, hiszen ezzel az egész jobboldalt is bemocskolja, amelyet képvisel. Szerinte Sulyok Tamás a náci apja érdekében hazudik, ha pedig a jobboldal Sulyok miatt fog hazudni, akkor az egész fideszes, orbánista jobboldal is mocskos lesz a nácizmustól.

A teljes képhez hozzátartozik, hogy Gyurcsány sosem határolódott el apósától, a kommunista rezsim egyik vezetőjétől, Apró Antaltól, noha a Kádár-rendszer bűneitől igyekezett elhatárolódni. Erre szokás azt mondani, más szemében a szálkát is észreveszi, de a sajátjában a gerendát sem...

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Őrnagy
Nem kellene Gyurcsánynak előbb a nem is létező szakdolgozatairól vallani vagy a börtönviselt biciklitolvaj apjáról?
Kapanyél
Elég későn jött rá, hogy mindenkit a saját fegyverével lehet legyőzni!
Őrnagy
Tegnap Karsai történész szerint még csak "náci szimpatizáns" volt Sulyok apja, mára Gyurcsány politikus "történész" továbbfejlesztve a történelem tudományt kinevezte "nácinak"! Már várom mi lesz belőle holnap?
Őrnagy
@Kapanyél: Na és a választókat, akik nem kérnek Gyurcsányból mivel lehet meggyőzni (legyőzni), hogy mégis kelljen nekik?
Csak Norisz és senki más
Na, csak óvatosan, Feri!!! Ha téged a szüleid alapján ítélünk meg... Na!!!
Eladott Ország
A tények azok makacs dolgok, még akkor is ha a fidesz se nem jobboldali se nem baloldali párt, hanem egy velejéig rohadt bűnszervezet, ráadádul még hazaárulók is!
Nyírfa
Aki a kommunista eszméket egymás mellé teszi a náci ideológiával a szembeállítás helyett, annak a mentális egészsége a nulla felé konvergál.
Őrnagy
@Dollárért Eladott Ország: Ez így igaz. a tények makacs dolgok és sajnos akármit is mondanak tények a fideszről, az semmit nem változtat a tényeken, hogy a Gyurcsány apja egy börtönviselt bicikli tolvaj volt, a Gyurcsány meg hazudott reggel éjjel, meg este és mindent elkúrt!
simmering73
@Maccska: Terelsz már megint fidkány. Sulyokról van szó, nem Gyurcsány felmenőiről.
kereső
@Csak Norisz és senki más: @Maccska: érdekelne tisztelettel, hogy GYF mikor hazudott a szüleiről. Nyilt titok- amit már réges régen elárulta, hogy ki és mi volt az apja, éés nem is szépitette a dolgot. . Az édesanyja meg világéletében kétkezi munkás volt- ezt sem titkolta sohasem. És ami a legfontosabb nem is szégyellte, mindig a legnagyobb tisztelettel , megbecsüléssel és szeretettel beszélt róla. A ti szüleitek mik voltak? Szégyenlitek talán, hogy esetleg nem születtek aranykanállal szájukban- hanem csak vasmunkásként, vagy éppen tsz parasztként dolgoztak? Micsoda hozzáállás ez? Mintha szégyelleni való lenne a becsülettel végzett kétkezi munka.
Őrnagy
@Nyírfa: Aki tagadja a kommunizmus bűneit, embertelenségét és a kommunizmus 100 millió halálos áldozatát az Magyarországon bűncselekményt követ el!
Pálinkás Pál
@Őrnagy: te tahó barom, párhuzamot vonsz a náci, meg a biciklitolvaj között...?...remélem elkezdődött a végetek...
Őrnagy
@Pálinkás Pál Gyagyás: Te kevered húgyagyú gyagyás a szezont a Szaros Gyurka lankadt faszával!
Én nemmit nem keverek semmivel, csak figyelmeztettem a másik gyagyást a törvényre!
justhpeter
Sokmindennel kapcsolatban nincs kétségem.
Nincs kétségem abban a vonatkozásban, hogy ezzel a töketlen kormánnyal és töketleb ellenzékkel semmilyen korban és semmilyen oldallal nem megyegyük előre egy tapodtat sem.
Nincs kétségem, de nem is érdekel, hogy Sulyok Tamás apja náci volt, nyilas volt vagy kommunista, hiszen a tákolmánybíróság elnökének Orbán nem a Sulyok apukát választotta, hanem a fiát. A fiú megítélése csak a saját tettei és nyilatjókozatai alapján ítélendő meg. Nem gondolom, hogy Sulyok Tamás pártatlan elnök lesz, mert az életőtja számomra nem ezt mutatja. Ám az elődei sem voltak még semlegesek sem.

Akkor is elkapott az undor, amikor a mai kormánypártok Gyurcsány családját és Dobrev felmenőit emlegették, mert ebben a mai életünkben az emlegetetteknek semmi jelentősége nincs.
Nincs kétségem affelől
Nincs kétségem afelől sem, hogy ha a Sulyok Tamás tettei és megszólalásai, vagy más okból az Orbán-kormány megbukna, az ellenzék sem lenne képes az ország szekerét megfordítani.
- Az ellenzéki fősodornál politikia dilettentizmusra utal az egypárti árnyékkormány, valamint a káderei iévtizedes pártpolitikai munkája
- Az ellenzék kisebb részénél meghatározó az a lacsony pártlétszám és a pártok mögött álló szavazók álománya
- Mindkét előbb említett csoportnál ijesztően kevés a támogató értelmiség és a szakértői állomání.

Ugye a fenti pontok már nem az apákról és nagyapákról szólnak.
kereső
@justhpeter: Szerintem itt nem azon van a hangsúly, hogy nyilas volt Sulyok Tamás apja, hanem azon, hogy megpróbálta úgy beállitani, mintha vétlen emberként lett volna üldözött a "kommunisták" által. -és , hogy hazudott-e? Igen. És hazudott Pokorni is-és sokan mások is. Ez Magyarország temetetlen múltja, amellyel még most sem képes szembe nézni- csak szórja egymásra a mocskot a szülők/nagyszülők vélt-vagy valós bűnei miatt.
Kapanyél
@Őrnagy: Mindkét oldalon vannak elvakultak. Én pédálul ki nem állom a jelenlegi politikai "elitet". Mind egytől-egyig! A hülyékkel meg nem lehet mit kezdeni. A jelenlegi választási rendszer meg olyan, hogy mindegy kire szavaz az ember, akkoris ov nyer.
jáger laszló
Apák és fiúk története még nem ért véget
Tartogat még +lepetéseket úgy tűnik!!
Hát kivárjuk...
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
@Őrnagy: Ki tagadja a kommunizmus bűneit? Nem tagadja azt itt senki sem- de ideje lenne t9rténelmi allapon kezelni a dolgokat. A kommunizmus=sztálinizmus ideológiai alapon gyilkolt, sokszor koholt vádak alapján- és ezt a gyakorlatot folytatja putyin oroszországa, a kinai kommunista párt, é-korea diktatúrája- és erre felé haladnak azok az afrikai diktatúrák, ahol nől az orosz befolyás. A nácik/fasiszták faji / születési alapon gyilkoltak. És csak meg kell nézni a 2.vh áldozatainak számát:
Elesett katonák: több mint 16 millió
Civil halottak: több mint 45 millió
Összes halott: több mint 61 millió (1939–45)

A civilek többsége a szovjetúnió területén esett gyilkosság áldozatául.
Na, ha innen nézem, akkor nem értem a "rajongásotokat" az oroszok és kina iránt.
Őrnagy
@kereső: " A nácik/fasiszták faji / születési alapon gyilkoltak."

Ez nagyon igaz! Odesszában is faji/születési és kulturális/nyelvi alapon égették el élve a náci-fasiszta ukránok a szövetségi alapú állam megteremtéséért aláírásokat gyűjtő oroszokat a Szakszervezeti székházban, nem a kommunizmus nevében, és Donbaszban meg Luhanszkan is ugyanezen az alapon gyilkoltak le 18.000 oroszt, továbbá a mostani náci -fasiszta ukránok felmenői is ezen az alapon gyilkoltak le 1943-1945 között több mint 150.000 lengyel öreget, nőt és gyereket Volhíniában, és ilyen alapon kezdték el 2014-ben üldözni Kárpátalján a magyar kisebbséget! De ettől még a mocskos gyilkos kommunista rendszer világszerte embertelen és elfogadhatatlan volt Magyarországon is! Aki a Rákosista és a kádári gyilkos kommunizmust mentegeti az nem ember!
Philip Marlowe
Feri! Feri! Ennek nem lesz jó vége...Egyre sűrűbben, és egyre nagyobb baromságokat beszélsz...
Kényszerzubbony vagy májműtét lesz a vége meglátod...:D
KisTehen
@Eladott Ország: az tény, hogy a most is dékás lászló imre hitler-simogató
KisTehen
@Dollárért Eladott Ország: ez sok mindent elmond a dékáról és a feriről
Eladott Ország
@Őrnagy: @Philip Marlowe: ♂ Mondjál már Európában egy olyan országot, aki a bűnőző, hazaáruló, és politikai prostituált román tolvajcigány barátja, a ruszki, belarusz és a szerb elnökön kívül, te fideszes gyagyás?! Magyarország a pszichoptata , idióta kolostorgeci miatt már nem csak Európában, közutálat övezi és ezért a geci és bandája felelni fog! Elmebeteg baromok!
KisTehen
@Eladott Ország: jól átmosta az agyadat a feri
Menőmanó
Jól teszi Gyurcsány, végre megtalálta a hangot, ami a fidesznek dukál.
Amilyen a mosdó, olyan a törölköző, Így kell ezt csinálni.
Még csak fel sem fogják jelenteni, mert megcáfolni sem tudják.
Philip Marlowe
@KisTehen: Ez a @Eladott Ország agyilag zokni! Hihetetlen!
Biztos van neki korbácsa is, és egész nap püföli vele magát, miközben azt ordítozza, hogy "ORBÁN...ORBÁN"...:DDD
NKF
Ez a bukott f@sz Fletó egyre hülyébb! Ideje lenne egy alapos orvosi vizsgálatnak!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 13:55 ♣ Te arra vagy büszke, hogy a román tolvajcigány diktatúrája alatt Európa Bangladese lettünk és leszarják a dagadt füstös pofáját?! A legnagyobb baj az, hogy a szarházi pszichopta geci az egész országot járatja le!
KisTehen
@Eladott Ország: összekeverted a magyar ellenzéket az országgal
KisTehen
@Eladott Ország: a magyar ellenzék banglades szintjén van
Őrnagy
@Philip Marlowe: Ez a @Dollárért Eladott Ország: az egyik leggygagyásanbb, leggyalázatosabb hungarofób húgyagyá gyagyás Sorosbérköcsög Szaros Gyurka és CIA ügynök libkány seggfej.
Őrnagy
@KisTehen: Szerintem nem kellene sértegetni a egy távolkeleti országot, mert szegénységben élnek.
Eladott Ország
@KisTehen: @Őrnagy: Valójában nem azok veszélyesek, akik harapnak, hanem akik nyalnak!
twitter.com/xmedardc/status/1751936415842103642/photo/1
Ezt miért nem mondja be a HÍR TV vagy az M1 fideszes közpénztévé? Orbán 50 milliót vesz fel az Uniótól a földjei után ! Ez több mint négy millió forint segély havonta! Orbán azt ordítja: „ Nem kaphat munka nélkül pénzt senki!”
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/421860599_669015852054281_7733125779095773340_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=ta5Wl2nCZpQAX8S1w2k&_nc_oc=AQmNPcco8uS0su9Cxn0XIDznONIeakIzwdTdSIaNij2mEunF-etYukyfxMGVqQpTcR4&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBXrMMqorXsZPFX9xWjn7sIsaupOFoBAYYOO77ZG9xSlQ&oe=65E94490
Aki Én
@Őrnagy: nesze neked faszagyú eszelős. Volt kitől tanulnod:
,,
Kezdőlap Kiemelt fő hír A pszichológiai alkalmassági vizsgálatot Orbánra is ki kellene terjeszteni
Kiemelt fő hírMagyarország
A pszichológiai alkalmassági vizsgálatot Orbánra is ki kellene terjeszteni
Írta: Amerikai Népszava- 2024-03-02

A szakemberek már meg is mondták azt, hogy a gyermekotthonok vezetőivel szembeni pszichológiai alkalmassági vizsgálat pótcselekvés és látszatintézkedés, amely nem jelent megoldást a gyermekvédelem akut problémáira. Kizárólag propagandisztikus célt szolgál. A pedofília nem pszichiátriai betegség, ezért ez nem old meg semmit.

A pszichológiai alkalmasság vizsgálatának felvetése azonban időszerű, méghozzá Orbánnal és embereivel szemben. Az a rémálom és ámokfutás, ami Magyarországon zajlik, jogos kérdéseket vet fel Orbán mentális és pszichológiai alkalmasságát illetően. Aki öncélúan is keresi a konfliktust, nem tűr ellentmondást, embereket veszélyeztet, az mentálisan beteg.

Aki tömeggyilkosok mellé áll, s egy háborúban a népirtókat védi, békének nevezi az áldozat lefegyverzését, kapitulációját, aki beteges vágyat érez, hogy normális embereket zsaroljon, megbotránkoztasson, provokáljon, annak súlyos pszichológiai problémái vannak. Országot csak mentálisan és pszichésen egészséges emberek vezethetnek.

Ezt önmagában megkérdőjelezi a korlátlan hatalomra való törekvés, mások jogainak durva korlátozása, a gyűlöletkeltés, az uszítás, a primitív bosszú és az állandó agresszivitás. Ha ezt egy gyerek követi el, azt pszichológushoz, esetleg pszichiáterhez, elmeorvoshoz viszik. Orbán viszont országot vezethet, korlátlan hatalmat épített ki és mindenkit félelemben tart."

nepszava.us/a-pszichologiai-alkalmassagi-vizsgalatot-orbanra-is-ki-kellene-terjeszteni/
Őrnagy
@Aki Én Gyagyás Buzi: A CIA már gyagyás buzikat is alkalmaz?
lampa laz
Úgy látom orbán már megint egy rohadt narancsot emelte ki a kosarából. Legközelebb húzzon kesztyűt mielőtt matatni kezd benn.
kereső
@Őrnagy: 15:03 Na, obsitos- szarva közt a tőgyét, ismét megtaláltad. Ezerszer cáfoltam, és raktam be linket arról, hogy mi is történt 2014-ben Odesszában, de te csak fújod a magadét, mint bolond cirkuszban, és még csak azt sem mondhatod, hogy "van másik". A kommunizmus=sztálinizmus búneiről értekeztél- én meg mindkettőről. De azt elhallgatod, elgallgatjátok. Őedig, ha a magyar példát nézem, akkor Magyarországon a "kommunizmusnak"- és most olyan áldozatokról beszélek, nem a háborús búnösőkről- ja, azokat nem is a kommunisták itélték el, hanem a Dálnoki Miklós Béla kormány által felállitott Népbiróság- Azokról beszélek, akik rákosi/gerő banda áldozati voltak, azokról akik 1956 után a megtorlást elszenvedték. Ez nincs 10 ezer fő.Málenkij robotra elhurcoltak száma 130 898 fő.:Ezzel szemben a náci/nyilasok 600 magyar embert küldtek gázkamrába. 200 ezer civil halt meg, és 200 ezer katona ...végül is több mint egy millió magyar.
A 2. vh- következményeként ami ugye a nácizmusnak köszönhető, Magyarország a lengyelek után lakosságarányosan az előkelő! második helyen végzett. Kéretik egyébként különbséget tenni, mert messze nem ugyanaz- ezt csak a történelemből analfabéták teszik, orbánnal az élen- a sztálini "kommunizmus", és a baloldal között.
Őrnagy
@kereső Gyagyás: Össze-vissza hazudsz gyagyás és kissebbítewdf az áldozatok számát, de mondiok neked húgyagyú Kádárista mocsok kommunista gyagyás mást is:

Nem csak a mocskos kommunistáknak vannak bűneik, és nem csak a hitlerista náciknak! Bizony a harmadik nagy csoport a biláguralomra törő gyarmatositók bűnei se kisebbek. Tízmillió számra gyilkoltak embereket a különböző földrészeken az Amerikát meghódító csürhével együtt, akik szintén millió számra irtották ki az őslakosokat Amerikában.

Arról nem is beszélve, hogy a mocskos kommunizmust is a globalista nyugati csürhe találta ki és sózta rá Oroszországra, majd rájuk uszította ai idióta németeket, majd gyarmati uralmuk alá vonták egész Európát. Most se csinálnak mást, mint egymásra uszítják a népeket, hogy megpróbálják megőrizni a világban betöltött gazdasági és politikai vezető szerepüket, és a hozzád hasonló barmok tudatlanul, vagy tudva mit csinálnak, akarva, vagy akaratlanul ezt a világfelforgató csürhét szolgáljátok.
Őrnagy
@kereső Gyagyás: Ezt újra írom, mert sok az elütés benne!
Össze-vissza hazudsz gyagyás és kisebbíted az áldozatok számát, de mondok neked húgyagyú Kádárista mocsok kommunista gyagyás mást is:

Nem csak a mocskos kommunistáknak vannak bűneik, és nem csak a hitlerista náciknak! Bizony a harmadik nagy csoport a világuralomra törő gyarmatosítók bűnei se kisebbek. Tízmillió számra gyilkoltak embereket a különböző földrészeken az Amerikát meghódító csürhével együtt, akik szintén millió számra irtották ki az őslakosokat Amerikában.

Arról nem is beszélve, hogy a mocskos kommunizmust is a globalista nyugati csürhe találta ki és sózta rá Oroszországra, majd rájuk uszította az idióta németeket, majd gyarmati uralmuk alá vonták egész Európát. Most se csinálnak mást, mint egymásra uszítják a népeket, hogy megpróbálják megőrizni a világban betöltött gazdasági és politikai vezető szerepüket, és a hozzád hasonló barmok tudat alatt, vagy tudva mit csinálnak, akarva, vagy akaratlanul ezt a világfelforgató csürhét szolgáljátok.
kereső
@Őrnagy: @Őrnagy: @Őrnagy: Nem tudom mit szivsz, vagy mit iszol, de hogy ütús az biztos. Ennyi, húlye süketelést nem tudnál másképp összehozni.Amúgy hiányolom, hogy nem szóltál az inkvizicóról, ha már...amerika őslakosai is előjöttek, mondjuk akik kiirtották őket, azok európaiak voltak. Irek, angolok, spanyolok., portugálok- és akkor még nem volt USA, Amerika sem. Innnen lesz szép neked történelmet tanulni- a múlt akkor is úgy történt, ahogy történt, akárhogyan is meg próbáljátok egyes történéseit meg nem történné tenni. Na, csá,,,,,,,,van mit tanulnod.
Nanya
@Őrnagy: A biciklilopás az a te famíliád specialitása ! Geci shikari
Őrnagy
@kereső Gyagyás: Unom a kommunista gyagyásokat, nem foglalkozok veled.
Őrnagy
@Nanya Gyagyás: Gyagyás nyanya 17.51

"Az iratok tanúsága szerint idősebb Gyurcsány Ferencet 1979. november 19-én a Pápai Járásbíróság mint különös visszaesőt egyrendbeli lopásért és egyrendbeli kisebb értékre elkövetett lopásért 11 hónapi szabadságvesztésre ítélte, és két évre eltiltotta a közügyektől.

A dokumentumból azonban az is kiderül, hogy a miniszterelnök apjának nem ez volt az első találkozása az igazságszolgáltatással: „(…) többször volt büntetve, utoljára a Pesti Központi Kerületi Bíróság az 1977. november 21-én jogerőre emelkedett összbüntetési ítéletével lopás bűntette és más bűncselekmények miatt egy év és három hónapi szabadságvesztésre ítélte, és a büntetésből 1978. augusztus 13-án szabadult”.

Az 1979. november 19-én hozott ítélet kitért arra is, a vádlott rendszeresen és nagymértékben fogyasztott szeszes italt, ezért alkoholistának volt tekinthető - írja a napilap."
Nyírfa
Ez a gyagyázó ember beteg, ez 100 %. Bármit mondani a számára falra hányt borsó, ha akarná, sem értené.
Szerintem hagyjátok lógva.
Őrnagy
@Nyírfa Gyagyás: Minden húgyagyú gyagyás Sorosbérköcsög libkány seggfejt zavar az igazság és a kemény tények. Pedig tények (szomorúak) azok vannak.
Az Újbudai pedofil (ahol DK-s polgármester van aki méltatta Hitler tevékenységét és teret akart elnevezni mengeléről) azért űzhette sokáig a pedofil tevékenységét, mer az édesanyja a polgármesteri hivatalban dolgozott, ezért a dr. László Imre DK-s polgármester vezette testület évekig fedezte a bűncselekményét, pedig sok panasz érkezett! Mostanra kiderült, hogy a DK egy pedofilsímogató párt!
A DK-nak először a saját polgármestereinek a házatáján kellene söprögetni, mielőtt frontális támadásokat indítanak másokra Gyagyás!
Cherry
Ami igaz az igaz hahhahahahhahha, náci f@ttyú
KisTehen
@Dollárért Eladott Ország: ezzel mit akarsz mondani

- hogy nem vagytok veszélyesek, mert nem nyaltok

- vagy veszélyesek vagytok, mert nyaltok?

HAHAHAHA
Aki Én
@Őrnagy: Nem tudom, CIA-s vagy eszelős buzeráns?
Csak Norisz és senki más
@kereső: Senkit sem a szülei alapján kell megítélni! PONT, KÉRDŐJEL, FELKIÁLTÓJEL...
jáger laszló
ST nem náci
Az apja volt az!!!
Ő lesz a KE habár MO már nem is köztársaság!!!??
csak ennyi a tények kedvéért
barátilag
J.L.
bence
@Csak Norisz és senki más: ! Na csak óvatosan a szülőkkel ! Lásd orbán apját és családját !
bence
@Maccska: ! Ja ! Azért kezelték titokban kényszerzubbonyban orbánt Grázban !
KisTehen
gyurcsány is dicsérte hitlert, mint párttársa lászló imre?
Csak Norisz és senki más
@bence: Pont ezt mondom! Senki nem felelős ősei tetteiért!
Szevasztok
@bence: Ez amit Gyurcsány megúszott.
bence
@Philip Marlowe: ! Ne miatta aggódj , aggódj inkább vezéred miatt aki , a kényszerzubbonyt megjárta , a májbaja meg már rendesen mutatkozik , lásd az iszonyatos hasi térfogatát ! Hiába a sok pálesz nem tesz jót a májának !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.