A közelmúltban elhunyt orosz ellenzéki vezető, Alekszej Navalnij özvegye videóüzenetet küldött az ünnepségen összegyűlteknek.

Az özvegy szavait feszült figyelem követte végig a fővárosi önkormányzat Szabad sajtó útján tartott késő délutáni rendezvényén. Üzenetét azzal kezdte, hogy agy hónapja Vlagyimir Putyin megölte a férjét, Alekszej Navalnijt. Alekszej szerinte nagyon egyszerű dolgokért harcolt: a szólásszabadságért, a tisztességes választásokért, a demokráciáért, a korrupció és háború nélküli élethez való jogért. Julija biztos benne, hogy ezek a dolgok közel állnak azokhoz, akik itt ma összegyűltek – tudósított a Telex.

Julija Navalnaja: „A gyilkos Putyin egyik politikai cinkosa Orbán Viktor”

Navalnij özvegye szerint Putyin nem Oroszország, Oroszország pedig nem Putyin     Fotó: X

„A férjem egy rendkívül erős és nagy hatású ember volt. Emberek milliói álltak mögötte, Putyin nem tudott volna egyedül megbirkózni vele.

Sajnos kiderült, hogy az egyik politikai cinkosa Orbán Viktor volt. Ezt ti mindenkinél jobban tudjátok.

Miért nem fél a következményektől? Mert tudja, hogy a szövetségesei meg fogják védeni őt. Miért öli meg a politikai ellenfeleit? Mert az európai barátai fedezik őt. Ezért gondolja magát Putyin érinthetetlennek” – fogalmazott Navalnij özvegye.

Kijelentette, Putyin nem Oroszország, Oroszország pedig nem Putyin. Oroszország az a több tízezer bátor ember, aki tiltakozik a kormány és a háború ellen. Oroszország az, akik most több tízezer virágot visznek a férje sírjára.

„És Magyarország sem Orbán. Ezért vagytok ma itt. A demokratikus Magyarországnak vannak szövetségesei, több tízmillió honfitársam, akik szintén egy demokratikus és szabad Oroszországban akarnak élni. Jegyezzétek meg, hogy mögöttetek állunk az országotok jövőjéért folytatott harcban. Legyetek bátrak!” – zárta az üzenetét Julija Navalnaja.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
az cáfolhatatlan,hogy 0rbánék putyin emberei, akiket a töküknél fogva és a róluk szóló szovjet titkos dossziék segítségével irányítanak moszkvából! :)
Nyírfa
@csak úgy...: 21.21

Biztos vagyok benne, hogy Navalnaja mindent tud Orbánról. Tudja, hogy mi a szerepe az Ukrajna elleni háborúban. Olyan drámai volt az a néhány perc, amíg elhangzott az üzenet, hogy a kezembe fogtam az arcom, mint amikor rettenetes híreket kap az ember. Mert rettenetes volt hallgatni, hogy Magyarország miniszterelnöke milyen ember. Nem ,mintha nem tudnánk, de, amikor plénum előtt hangzik el, és végig fut a világhálón mint a görög tűz, az nagyon nagyot tud ütni.
csak úgy....
@Nyírfa: akkor ö is eletveszélyben! -hogy a hágai bíróság tegye végre ezeket a tróger diktátorokat a döglött,népirtó szerb mellé...
Nyírfa
@csak úgy...: 21.50

Reméli, hogy európai barátai megvédik. Azt kérte tőlünk, hogy legyünk bátrak. Példát vehetünk róla. Amikor vége lett a tüntetésnek, néhányan spontán beszélgetésbe kezdtünk. Mindenki Navalnaját emelte ki, mint az este fénypontját. Számomra is az volt.
Nyírfa
@csak úgy...: 21.59

Ma, szívem. A Sajtó szabadság útján, délután 6. és 7 között. Nem személyesen volt jelen Navalnaja, videóüzenetet küldött nekünk 15-dike alkalmából.
csak úgy....
@Nyírfa: oszt sokan voltatok, sokan halloták az özvegyet? - mitöl ilyen szétszórt a magyar, pedíg tudják,hogy csak a sok lúd gyöz disznót...
csak úgy....
- ez is ide tartozik,nem sokan törödnek vele pedíg fontos lenne ! -és még gyurcsány ferkótól sem hallottam,akinek mint ellenzéki ,kötelessége lett volna erre fölhívni a magyarok figyelmét!
tehát: érdekes,hogy seni nem figyelt föl arra amit magya péter többször is elmondott ,hogy magyarország ill. a fidesz, 2 X annyi pénzt kapott az utóbbi 14 évben mint németország 45 után az úgynevezett marshall segéjt ,amiböl fölépítették a szarrá bombázott városaikat és 15 évre rá a német melósok már a balcsira jártak a mercedeszeikkel nyaralni ,pedíg az akkori magyar kormányok szerint is a németek a szakadék szélén álltak! :)
Nyírfa
@csak úgy...: 22.26

Nem voltunk annyian, amennyien lennünk illett volna. Néhány ezren, biztosan, de ...dehát, ez kevés. Viszont, miután ez a gyűlés alapvetően a diákok által szervezett megmozdulás volt, amelyre meghívót kapott Karácsony és néhány vendég, azt elmondhatom, hogy a fiatalok sokan vannak, elszántak, és nagyon értik-érzik , hogy mi történik körülöttük. Mi, felnőttek, meg is kaptuk tőlük a magunkét, miszerint rájuk akarjuk testálni a változás kivívását, az azzal járó melót, kockázatot, mindent. És nem igazuk van?
Ők is, Karácsony is felhívta a figyelmet arra, hogy a demokráciát a mindennapokban , és mindannyiunknak gyakorolni kell ahhoz, hogy egyszer automatikussá váljon. Ősi igazság: gyakorlat teszi a mestert.
A magyarok legeslegnagyobb baja éppen az, hogy mindig mindent másoktól vár: fogjuk meg, és vigyétek.
csak úgy....
@Nyírfa: tiszta víz kellene végre a pohárba,különben örökre élvezhetitek a dagi 6 almát...
Ezodabasz
Navalnij meggyilkolása az emberiség tragédiája! Ezt nem lehet szavak és tettek nélkül eltűrni! Háborús bűnösök a hatalom mámorában már bármit megtehetnek? EU vízfejek meddíg tárgyalgattok még?
Nyírfa
@csak úgy...: 22.38

Uniós politikusok már emlegették, csak nem nevezték néven. Itthoni újságírók is számszerűsítették , mennyi forrás érkezett a belépésünk óta, és az mi mindenre lett volna elég.
Őrnagy
Julija Navalnaja nagy valószínűséggel semmit nem tud Magyarországról, de kiadták neki a gazdái, hogy a magyar kormányra kell mocskolódni! Inkább azzal kellett volna foglalkoznia, hogy lebeszélje a férjét, hogy visszautazzon Oroszországba, ahol mindenképpen börtön várt rá! Nézzen tükörbe, és köpje magát szembe ahelyett hogy magyar emberekre mocskolódik. Ha zavarja a magyar kormány tevékenysége, akkor a gazdáit és a megbízóit is megkérdezhetné, hogy miért növelték jelentős mértékben az Európai országok Oroszországgal a kereskedelmi forgalmukat, és az USA miért duplázta meg az urán beszerzését Oroszországból.

Hiába köpköd Julija Navalnaja, semmi köze a magyar belügyekhez, és Magyarország se tesz mást Oroszországgal, mint egész Európa és az USA, hogy kereskedik vele, csak miközben békésen kereskedünk Oroszorazággal, nem köpködünk se Oroszországra, se Putyinra, mert annak semmi értelme nem lenne. Egy Oroszországhoz képest törpe ország mind területben, mint lakosságban ne vicsorogjon senkire, akivel kereskedni akar! Ezt egy egészen hülye bérköcsög tyúk is felfoghatná a szűk agyával!
csak úgy....
@Nyírfa: a másik és sokkal nagybb baja,hogy mindenkiben kételkednek akik ...,tehát pofára,hallomásra,elöítéletek szerint osztályoznak! -sajnos még az értelmesebbjike is hajlamos erre.
csak úgy....
@Őrnagy: de te örült, te mindenröl és mindekiröl tudsz mindent, ezért is vagy egy ápolási eset!
Nyírfa
@csak úgy...: 22.43

Ez a mai összeröffenés őszinte volt. Budapest Köztársaság... ott voltunk mi, köztársaságiak, és a gyerekeink.
Nem voltunk sokan, de nem is beszéltünk mellé.
Képzeld, olyan történt, ami még soha a 70 évem alatt. Azzal kezdtünk, hogy elénekeltük a Himnuszt. És elbőgtem magam. :) Jó volt az "enyéim" között lenni.
Nyírfa
@csak úgy...: 22.51

Az előítélet mindig rossz tapasztalatok sorozatán alapul, félelemmé növi ki magát, aki fél, védekezik, s mint tudjuk, a legjobb védekezés a támadás. De ez a sztereotípiák törvénye, s nem azonos a valós tények, érzések által kiváltott gyanakvással.
Tudom, most Magyar Péter kapcsán vetetted fel, s ami a gyanakvást illeti, érintett vagyok. :)
jáger laszló
Szavak.szavak...
csak ennyi
barátilag J.L.
csak úgy....
@Nyírfa: 22:59 "Az előítélet mindig rossz tapasztalatok sorozatán alapul, félelemmé növi ki magát, aki fél, védekezik, s mint tudjuk, a legjobb védekezés a támadás."
- látod , én is ezt éreztem a kommunistának titulált kádárrendszerben, aminek te a rózsaszín én meg a setét oldalát ismertem! - de ezen már kár is rágódni,hiszen itt az új rákosi...
csak úgy....
@Nyírfa: én inkább erre gondoltam: érdekes,hogy senki nem figyelt föl arra amit magya péter többször is elmondott ,hogy magyarország ill. a fidesz, 2 X annyi pénzt kapott az utóbbi 14 évben mint németország 45 után az úgynevezett marshall segéjt ,amiböl fölépítették a szarrá bombázott városaikat és 15 évre rá a német melósok már a balcsira jártak a mercedeszeikkel nyaralni ,pedíg az akkori magyar kormányok szerint is a németek a szakadék szélén álltak! :)
@Nyírfa: ugye ez a dékásoknak is kötelessége lett volna,hogy fölhívják a figyelmet!?
csak úgy....
@Nyírfa: csak egy jótanács! - ne szeressetek bele a kedvenc politikusaitokba mert elöbb-utóbb úgy jártok mint a kis tehen és a macsska! ;)
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 22:49 Neked mit adott ki a gazdád? Ezt a fröcsögést? Ez már túlmutat a belügyeken nem látsz a szemedtől? Vajon miért várt börtön és halál Navalnijra?
@Ökörnagy úr:! Nézz a tükörbe, és köpd magad szembe ahelyett hogy faszságokat írkálsz!
csak úgy....
@Maccska: lassan már holnap van,de te még ma a nyomaték kedvéért be akarod bizonyítani,hogy egy bunkó,proli,prosztó vagy ! :) - persze egy kecskedugványozótól ez érthetö!
anikó nénitekröl és a gáspárról is tudsz valamit ?
csak úgy....
@Maccska: tudod,akit ver az ura és buzzancs a fia és miniszterelnök a férje!
csak úgy....
@Maccska: kecskebaszó,te kibaszottu buta! :) ugye te tanyasi...,mert a te eszeddel még egy kisközségben is eltévednél ?!
csak úgy....
@Maccska: te beszéled az afgánt? gondolom a kecskédnek is az az anyanyelve,te purdé ! :)
verőce21
Csak röhögni lehet ezen a sok bizakodó hülyén, akik Orbán leváltásában reménykednek...! Hiszen M.Péter csak koalícióban szeretne kormányt alakítani a Fidesz-KDNP -vel...!
csak úgy....
@verőce21: a jósdás arrogáns malackának is lehet véleménye ,aki sok hálával és lopott pénzel lóg a fidesznek és ettöl szaros rendszeresen a nyelve és elborúlt az elméje!
verőce21
@csak úgy...: MP alig keresett pár százmilliót a NER-t szolgálva...!
csak úgy....
@verőce21: ha továbbra is a jóslataidból és a látomásaidból akarsz megélni,akkor elöbb -utóbb éhendöglesz! - m.p. levetközte azt amit te nem tudsz, hiszen te csak egy hüséges szarosnyelvü szolga vagy a fideszes hierarhiában,egy senki!
mennyit keresett lölö a vö...,erröl regélj te ócska talpnyaló!
verőce21
@csak úgy...: nem erről van szó, te ostoba balfasz! Addig váltogatod a támogatottjaidat, amíg belavírozol a Fidesz támogatói közé...! :)
csak úgy....
@verőce21: te ostoba fasz, emberismeretböl mindíg is jobb voltam mint te, te akinek 14 éve folyamatosan szaros a nyelve,hogy boldogulni és hazudozni tudjon a mesebeli sikereiröl és a tallini pecójáról! :) - magyar nem egy hitvány,hazudozós,dicsekvö proligyerek mint te !
csak úgy....
@verőce21: te valóban úgy látod a lecsusszant hazádat, ahogy 0rbán azt hazudja neked és a többi négylábujának ? :) - ne untass,- jóccakát te begyöpösödött setét faß!
verőce21
@csak úgy...: ingadozol, mint egy vérbeli középparaszt a támogatottaid között Schenkihazi...?
C_3PO
@Csak Norisz és senki más: Kérdés volt részemről...
Pusztai
"Míg a helyszínen lévők számát csak becsülni tudjuk, az, hogy az interneten mennyien követték az egyes eseményeket, egész pontosan megmondható. Az egyes események élő közvetítéseit péntek este ennyi megtekintésnél járnak:
-Fidesz - 181 ezer
-Magyar Péter - 647 ezer
-Mi Hazánk - 19 ezer
-Karácsony Gergely - 16 ezer"
www.lakmusz.hu/kinek-a-marcius-15-i-beszedet-hallgattak-a-legtobben/
Géza
Van képe ide jönni egy elítélt bűnöző feleségének és a magyarok ellenségei adják alá a lovat, amíg a többség által demokratikusan választott vezetőt gyilkosozza!
Persze, ha valódi gyilkosokról van szó, ez a "bátor" felforgató mélyen hallgat. Undorító színjáték.
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 23.33

Értelek én, csak bánt egy kicsit, hogy az a rendszer, amelyben én láttam a lehetőségeket, téged visszarettentett.
Dehát nem vagyunk egyformák - ez most nem okoskodás, bár, kétségkívül hajlok rá -, én egy aktívan politizáló nagycsaládban nőttem fel, amelyben annyi tapasztalat összegeződött, hogy csak figyelni kellett az "öregekre", és mazsolázni az információk között. :)
Édesanyám könyveket adott a kezünkbe, rajongott az irodalomért, az operáért, a színházért, apám viszont realista volt, korát meghazudtolóan modern és rendkívül széles látókörű, értettem őt, a harcait, a vívódásait, az óriási lelkét. Nem mondhatom, hogy ingerszegény környezetben éltem. :)
simmering73
@Maccska: Látom vidáman keltél. Bírom mikor már korai reggel hülyeséggel nyitod a napot.
Horizont
@Géza: nem jött ide te szerencsétlen.
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 23.38

Tegnap már fáradt voltam, próbáltam nagyon egyszerűen fogalmazni: igazad van, a Marshall segély konkrétan nem került emlegetésre a pártjaink által - legalábbis nem figyeltem fel rá -, de , mint mondottam, utalás arra, hogy az uniós forrásokból virágzó Magyarországot lehetett volna építeni, sokszor történt, talán a M. segély is elhangzott. Az biztos, hogy olyan lehetőséget hagyott ki a magyarság, amely a történelme során még nem adatott meg.
kereső
@csak úgy...: tegnap 23:38 Ugye ezt nem mondod komolyan, hogy nem mondta el senki- mennyi pénz érkezett az uniótól eddig Magyarország számára. Én magam is sokszor- számszerúsitve, .Igaz, hogy én nem vagyok a DK- de Dobrev , Jávor Benedek, Molnár Csaba, és még Gyöngyösi is számtalanszor elmondta- csak arra nem kell odafigyelni, csak az "új" arcra.
Nem mellesleg, és nem érzelmi alapon "kétkedek"- hanem azon az alapon, hogy a 12 pontjában egyetlen egy sincs olyan, amit az ellenzéki pártok nem túztek volna ki célul a választásokkor, egyetlen olyan nincs- akit ne követeltek volna. Nincs új a nap alatt? Nincs.
Ami meg a kételyeimet erősiiti: tegnap sem hallottam - sem a nagygyúlésen, sem az utána következő interjúkban rendszer megalkotójának , orbánnak semmiféle kritikáját- és azt sem, hogy gyakorlatilag a "válság tünet", ammely nem a fideSS válságtünete -hanem az országé , az mind-mind orbánhoz köthető- és amit MP meg akar változtatni- "megreformálni" az illiberalizmust???-oximoron- az mind orbán búne, és nem gyurcsányé- akivel ugye nem akar semmiféleképpen "összefogni". Őszintétlen ez igy- akár racionálisan , akár érzelmi alapon közelitem meg, vagy itélem meg az MP jelenséget. A magyar társadalom van erkölcsi, intellektuális és szellemi válságban. Ide felvilágositás /felvilágosodás kell/kellene- mint 1848-ban.
Őrnagy
@Nyírfa: Marhaság! Az uniós pénzek ügyesen mindig úgy lettek pántlikázva, hogy a pénzek 90%-a visszacsorogjon a német gazdaságba, a kb. 10 % maradt a Magyarország gazdaságfejlesztésére, ami-nek a kb. felét kormánytól függetlenül mindig ellopták, vagy haszontalan dologra fordították.

Az EU sose volt jótékonysági intézmény, a nyugat csak azért vette be a keleti államokat, hogy nyerészkedjen rajtuk!
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 23.42

Ezt nem kellett volna. És nem magyarázom, hogy miért, mert erre magadtól kell rájönni.
Nyírfa
@kereső: 08.06

" . A magyar társadalom van erkölcsi, intellektuális és szellemi válságban. Ide felvilágositás /felvilágosodás kell/kellene- mint 1848-ban. "

Igen.
Őrnagy
@Nyírfa: 08.17

1848-ban Petőfi és a márciusi ifjak mindössze a Nyugati zsarnokság ellen lázadt fel! A kormány most is a Nyugati diktátumok és aberrált társadalom építése ellen lázad! Te milyen "felvilágosodást " szeretnél 1848 mintájára? Mégtöbb lázadást a Nyugati zsarnokság ellen?
Géza
@Horizont: Ha virtuálisan is tette, akkor is itt lázított, hazudozott!
Aki Én
@Őrnagy: hidd el agyhalott, többer tud Magyarországról, mint te.
Aki Én
@C_3PO: @Géza: @Őrnagy: @Maccska: @verőce21: Ti tényleg nem látjátok, micsoda károkat okoztok a mérhetetlen butaságotokkal és aljasságotokkal?
Őrnagy
@Maccska: Jól kinéznénk, ha minden ország ellenzéki bajkeverője hisztériában törne ki Magyarországgal kapcsolatban, hogy baráti partneri kapcsolatokat próbálunk építeni (a kölcsönös előnyökre épülő kereskedelem érdekében) az országának a törvényes kormányával.
Őrnagy
@Maccska: Nem szabad válaszolni a hungarofób húgyagyú Sorosbérköcsög Pessmanus simogató gyagyásoknak!
teuton
@Őrnagy: Gyilkos diktatorokkal nem targyalnak demokratak, különösen nem haborus bünösökkel, akkor sem, ha penzt latnak belöle! Ezt BECSÜLETNEK es TISZTESSEGNEK hivjak becsületes, demokratikus, szolidaris tarsadalmakban! Tudom, te ilyenröl nem hallottal es ahhoz a fitymaszbandahoz tartozol, aki 5 forintert nemhogy a becsületüket (ami nincs!), hanem az anyjukat es lanyukat is eladjak egy damaszkuszi kuplerajba!
teuton
@Maccska: Bocs, de ki vagy TE, hogy mindenbe belepozazol??? Ja, ezert fizetnek...
Aki Én
@Maccska: @Őrnagy: Ezt a buta kérdést akkor tegyétek fel, amikor a gazdátokat istenítik külföldről!
Clavigo
@Maccska: @Őrnagy: Két halmozottan hátrányos agyi rokkant...
Őrnagy
@Maccska: Még a proxiháborúzó USA se fordít hátat Oroszországnak! Több mint kétszeresére növelték a közvetlen urán importjukat Oroszországból, és növelték az orosz olajimportjukat is csak Indiai finomítás utáni beszerzéseken keresztül! Magyarországtól meg elvárnák, hogy inkább dögöljön meg a magyar gazdaság, de fordítsunk hátat Oroszországnak! És még van olyan húgyagyú gyagyás Sorosbérköcsög seggfejek, akik azt szajkózzák, hogy egy pártsemleges liberális kommentelő "okoz" mérhetetlen kárt Magyarországnak, amikor a sanda USA azt követeli, hogy inkább ugorjunk a kútba, adjuk mindenünket a náci Ukrajnának, és kereskedés helyett köpködjünk folyamatosan Oroszországra, és ezt egy fűggetlen magyar liberális nem helyeselheti, miközben az USA növeli a külkereskedelmét Oroszországgal!
C_3PO
@Aki Én: Miért veszel egy kalap alá másokkal???
balos
Akik,most a csúti seggéből veszik a betápot,azok vajon kinek fogják enni a felafelt a seggéből,ha a halhatatlan-segg az égbe megy?
FLETÓ
@Maccska: Csak a pápa éri fel nyugaton ésszel?
Ezodabasz
@FLETÓ: Te idióta vagy! Pápa? Az ki a fasz? Putyin, Netenjahu, 0rbán, Erdogan stb...háborús bűnösök!!!
Ezodabasz
@FLETÓ: Bocsi azokat kihagytam...A teljesség igénye nélküli felsorolás volt! Köszi ha tudod pontosítani:))
balos
Hát a csúti,már bizonyította a "tehetségét" felnyomásban,hogy jelentett a tartójának,most az elnyomás útjára lépett,mert így is szeretik a nyilastestvérei!
FLETÓ
@Ezodabasz: Semmi gond! Idelinkelem neked a fókuszt! Az utolsó néhány évtized!

magyarnemzet.hu/fricz-tamas-blogja-all/2023/07/az-usa-haborui-a-masodik-vilaghaboru-ota

Csak Afganisztán került nekik cirka 2200 mrd dollárba, de ez legyen az ő gondjuk! Végül is csak 3000 mrd dollár az Egyesült Államok adóssága!
FLETÓ
@C_3PO: Ja! Bocs! Kétszer nyomtam a 3-ast, de úgy látszik öreg ez a billentyűzet!
Ezodabasz
@FLETÓ: ma, 09:40 Köszi a fáradozásodat:) Az USA is mehet a picsába! Háborúzzanak otthon az usában!
Mindenbe beleavatkoznak ahelyett hogy a saját házuk táján tennének rendet.
Csizmás Kond
A világot nem az ilyen nyavalja félék fogják megváltani, főleg nem úgy hogy egyiket a másik ellen uszítják, és másra mutogatnak gyászolás helyett.
FLETÓ
@Ezodabasz: Azt teszik! Nekik otthonuk Izrael, Ukrajna, no meg az egész világ...
Ezodabasz
@FLETÓ: ma, 20:53 Ez (is) egy nagy baj!
Ezodabasz
@Csizmás Kond: ma, 18:22 Tetszik neked vagy nem...tökmindegy! A világot CSAK a Navalnij-félék képesek megváltoztatni! Más kérdés hogy a hatalom képes meggyilkolni egy olyan Embert aki a saját népéért küzdött egész életében!
Csizmás Kond
@Ezodabasz: A hatalom érdek. az érdek pénz, és akinél a pénz van ott a hatalom. az, hogy valaki csak úgy bekiabál, buzdít, uszít, jopofiskodik, feláldozza magát még nagyon kevés. A hatalomhoz nagyon kemény hozzáértő háttér kell tüntetőtömeg...szóval ez nem tetszés vagy okoskodás dolga ...
Ezodabasz
@Csizmás Kond: ma, 08:39 Hatalom és pénz. Csak ez számít ma már? Minden és mindeki le van szarva, tapossák egymást az emberek, vér folyik a semmiért. Ez a világ társadalmainak a halálos betegsége!
Szerinted ez így rendben van? Az emberek többsége csak élni akar békében normálisan, vagy nem?
Ki törekszik hatalomra, ki vágyik többre mint ami szükséges? Ki akar háborúba menni, embereket ölni?
Te?
Csizmás Kond
@Ezodabasz: ...itt navalnajáról van szó aki szintén hatalmat akart...nem azt mondta hogy felajánlja a segítségét a mostaninak és javítsanak a helyzeten hanem azt hogy el kell kergetni őket stb stb...
Tehát van az aki jót akar de azt csak hatalommal tudja elérni, és van aki hatalmat akar úgy hogy mindent igér...vagyis mindenki azt akarja csak másképp adja elő.
Ezodabasz
@Csizmás Kond: Hatalmat a (népüket meg)vezetők akarnak. Elég nagy baj hogy már minden a hatalomról és a pénzről szól! Hová tűnt az alapvető emberi erkölcs a jóérzés, a bizalom és az empátia?
Csizmás Kond
@Ezodabasz: ...ez mindig is így volt csak most velünk történik meg és ez a furcsa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok