Szentkirályi Alexandra közölte, hogy Budapestnek olyan főpolgármester kell, aki cselekszik.

Szentkirályi Alexandra kínos dologgal szembesítette Karácsony Gergelyt – videó

Budapestnek olyan főpolgármesterre van szüksége, aki nemcsak ígérget, hanem cselekszik is

- jelentette ki Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szombati, a közösségi oldalára feltöltött videónyilatkozatában.

Szentkirályi Alexandra a videójába bevágta Karácsony Gergely szerdai nyilatkozatát, amelyben a főpolgármester azt mondta:

nagyon fontos, hogy növeljük a bérlakásszektor arányát

Nem ismerős ez valahonnan? – tette fel a kérdést Szentkirályi Alexandra, amire újabb, ezúttal 2019-es Karácsony Gergely-nyilatkozattal válaszolt. Ebben a jelenlegi főpolgármester úgy fogalmazott:

olyan várost szeretnénk, ahol nem stadionok épülnek, hanem bérlakások

A kormánypárti jelölt kijelentette: Karácsony Gergely az előző kampányában is ugyanazokkal az ígéretekkel, üresen álló lakások bevonásával és bérlakásépítési programmal "kábított", mint most.

"Ki hiszi ezt még el? Budapestnek nincs újabb öt éve hamis ígéretekre, ez a város többet érdemel" – fogalmazott videónyilatkozatában Szentkirályi Alexandra.

Videója után Ungár Péter keményen beszólt Szentkirályi Alexandrának, de Karácsony Gergelyt sem kímélte az LMP társelnöke.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Az a helyzet, hogy ha az ásványvíznevű szóvivőből főpolgármester lenne, a kormány Budapesttől ugyanúgy elvonná a pénzeket, mert 0rbánnak óriási szüksége van ezekre a pénzekre. Egyrészt mivel az ország csődközeli helyzetben van, másrészt ez nem akadály, hogy ugyanúgy, mint eddig, tovább lopjanak. Legfeljebb 4 év múlva széttárnák a kezüket, hogy hát nem sikerült semmi, mert Brüsszel, a háború, Soros, Gyurcsány, és a hazaáruló baloldal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A Lexi azt a bérlakásprogramot hiányolja, amihez a Gazdija nemhogy nem ad pénzt, de a meglévő pénzeket is ezerféleképpen faragja! Így (kérdezném)---miből?
A Karácsony se szent, de Orbánszent keze végképp maga felé hajlik! És a főcsapás a családi irány!
nemkati
Az a helyzet, hogy ha az ásványvíznevű szóvivőből főpolgármester lenne, a kormány Budapesttől ugyanúgy elvonná a pénzeket, mert 0rbánnak óriási szüksége van ezekre a pénzekre. Egyrészt mivel az ország csődközeli helyzetben van, másrészt ez nem akadály, hogy ugyanúgy, mint eddig, tovább lopjanak. Legfeljebb 4 év múlva széttárnák a kezüket, hogy hát nem sikerült semmi, mert Brüsszel, a háború, Soros, Gyurcsány, és a hazaáruló baloldal.
C_3PO
@nemkati: Jó-jó! De ő nem ebből indul ki! Volt ő egykor főpolgármester-helyettes!

hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_főpolgármester-helyetteseinek_listája
Nyírfa
Bizony, Alexa, a főváros, ahogyan az egész ország, többet érdemel. A fidesznél. S mivel a fidesz van kormányon, a magam részéről evidenciának tartom, hogy a tőletek való megszabadulás felér egy háború utáni építkezéssel.
RonaGyuri
Budapestnek olyan főpolgármesterre van szüksége, aki nemcsak ígérget, hanem cselekszik is

értsd tisztár nyalja Orbán alfelét! =))
Géza
Karàcsonyt csak kínos dolgokkal lehet szembesíteni. Hihetetlenül csapnivalóan dilettáns város leépítő.
fergeteg
Jó ez a bunkó pestieknek. Összerogynak Karácsonyra mint kártyavár.
vitriol
Nem fedeztem fel, azt a "kínos dolgot", amivel szentkirályi érvelt, a propeller újabban fidesz stílusában "tesz észrevételeket". Ezt inkább meghagyhatná az olvasóknak!
jáger laszló
Akkor most ki is a fidex főpolgármester jelöltje!!??
A fene sem tudja!
2 vasat is tartanak a tűzben!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
sz.kiralyi, szolj a fonokodet, hogy elobb utaljak at a fovarosnak a megigert, es bevallalt tamogatosakat a Lanchidra, es az Atletiai VB stadiojara. Ugyanis egyik projektre sem utalta eg a pedofideSS a beigert milliardokat. Ha ez megvan gyere vissza, es valamivel hitelesebb lesz amit mondassz. Igy viszont nagy lozung vagy.
Pálinkás Pál
@fergeteg: mit ugatsz te zsákfalusi paraszt..?..hányan segítettek leírni amit ideböfögtél..?
Yoda69
@fergeteg: Te mucsai szarturo, romaniabol ne pofazz a magyarok dolgaba.
simmering73
Szentkirályi Alexandra nem azzal óhajt kampányolni, hogy ő mi szépet csinálna főpolgármesterként, milyen tervei, céljai vannak, és ezekre honnan szerezne pénzt, hanem azt csinálja, amit a Fidesz mindig, minden helyzetben csinálni szokott. Hazudozik, lejárat, kiforgat, csúsztat, torzít. A kamuméterbe betolhatná igazán a gazdáját is, mert mintha lett volna olyan ígéret, hogy nem fosztják ki a fővárost. Ehhez képest azon dolgoznak évek óta, hogy kivéreztessék Budapestet, így szerezzék meg a hatalmat ott is, ahol egyébként a polgárok akaratából ez nem sikerült nekik. Mi szépet mondhatnánk erre? Talán azt, hogy nem feletétlenül jó taktika hülyének nézni az embereket, merthogy ez eddig sem jött be.
kolozsvaros.com/rovidek/a-kamu-es-a-meter/
telegdilaci
@nemkati:Az ásványvíz nevű Úrhölgynek programja is van a Karácsony kritizálásán kívűl,valószínű hogy Karácsony Főpolgármester is tudna többet és jobbat tenni a Fővárosért ha a Pártunk és kormányunk nem akarná mindenféle nemtelen eszközzel el lehetetleníteni, ahogy az összes ellenzéki polgármesterrel is megteszik,ENNYI!!!
Eladott Ország
A fidesz milyen bérlakásépítési programmal kábított, te NER kurva?! A hétszámjegyű négyzetméterárakkal, a megfizethetetlen albérletárakkal?! Az 500 eurós szerelőmunkás bérekkel? Ez nem kínos neked, te ingyenélő kishülye!
➡️ Egyértelműen haza- és nemzetárulásnak nevezendő az a politika, ami a fiatalokat elüldözi.
twitter.com/tamas_tamas/status/1732418937931890990/photo/1
Tizenhárom év fidesz uralom után ide jutottunk: 100 fiatalból csak 6 képzeli el a jövőjét Magyarországon. Ez a nemzet tragédiája!
pbs.twimg.com/media/GA_ZQ_OWkAAgTw5?format=jpg&name=900x900

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok