Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa, és a baloldal háborúba vinné Magyarországot – mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban. Menczer Tamás kiemelte: a helyzet ma sokkal súlyosabb, mint korábban bármikor, "az ugyanis, amit ma a világban látunk, az háborús készülődés".

Orbán Viktor pártjának politikusai közül elsőként Menczer Tamás, a Fidesz új kommunikációs igazgatója, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára reagált a szombat délutáni Magyar-tüntetésre.

Menczer Tamás videójában arról beszélt, Magyar Péter "baloldali politikus, a dollárbaloldal új politikusa", "pontosan olyan, mint Márki-Zay Péter, és pontosan ugyanazok támogatják, akik Márki-Zay Pétert támogatták".

Menczer Tamás tombol a Kossuth téri tüntetés miatt: "A helyzet ma sokkal súlyosabb, mint korábban bármikor"

Menczer Tamás. Fotó: MTI/Kovács Attila

"Soha ne felejtsük el, hogy a baloldal lerombolná Magyarország békéjét és biztonságát, belevinnének minket a háborúba, beengednék a bevándorlókat és ránk szabadítanák a genderpropagandát is" – tette hozzá.

Menczer Tamás kiemelte: a helyzet ma sokkal súlyosabb, mint korábban bármikor, "az ugyanis, amit ma a világban látunk, az háborús készülődés".

"A háborúpártiak már készülnek a háborúra, és ebből a háborúból nagyon könnyen lehet világháború is" – jegyezte meg.

Hozzátette: "a baloldal küldene fegyvereket és magyar katonákat a háborúba, ezt pontosan tudjuk, hiszen elmondták".

"Belevinnének minket egy pusztító háborúba, mert a finanszírozóik ezt várják el" – fogalmazott.

Menczer Tamás kiemelte: "meg kell védenünk Magyarország békéjét és biztonságát, és erre csak Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP képes".

A videóban idézték Orbán Viktor miniszterelnököt, aki a Nemzeti Múzeum előtti március 15-ei ünnepségen arról beszélt, "vagyunk és leszünk, ez a mi diadalunk".

Menczer Tamás azt kérte, "küldjünk olyanokat Brüsszelbe, akiknek valóban fontos Magyarország békéje és biztonsága", és hozzátette: "ezért kell június 9-én a Fidesz-KDNP-re szavaznunk".

Forrás: MTI, Népszava

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Tamáska ne tombolj mert, neked is kihullik a hajad mint az elődödnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Tomika, kezdhetitek a beszarást!...
Nyírfa
A fidesz, alias Orbán Viktor szó szerint átadja Magyarországot Kínának és Oroszországnak. Aki nem akar a saját hazájában gyarmati kiszolgáltatottságban élni, az szavazzon a szabadságra, a demokráciára, a jóllétre, az unióra!
Kerüljétek el messzire a fidesz!
szaboria1
Tamáska ne tombolj mert, neked is kihullik a hajad mint az elődödnek.
teuton
Kik azok az egybites birkak, akik ezt a sok baromsagot (Brüsszel, Soros, Gyurcsany, dollarbaloldal, migransok, genderpropaganda, nemvaltoztato mütetek ovodasoknak, stb.) meg mindig benyaljak? Beakadt mar evek ota a fitymasz lemeze, semmi ujat nem tudnak hazudni, de ugy tünik, a birkaknak ennyi is eleg. Többet ugysem tudnanak megjegyezni...
nemkati
Tehát elég csak annyit állítani, hogy Magyar Péter baloldali, és háborúba vinné az országot, és ez attól, hogy Menczer mondja, hirtelen igazzá is válik? Az nem számít semmit, hogy Magyar Péter nem baloldali, és soha nem mondott olyat, hogy háborúba vinné az országot?
Nessy
Nomen est omen! Úgy látszik a "Tamások" szeretnek tombolni! Deutsch Tamás imád Brüsszelben tombolni! Itthon ezt majd Menczer Tamás fogja előadni?? Könyörgöm, adjanak már nekik valami nyugtatót, mielőtt még gutaütést kap valamelyik!
csak úgy....
a tomi jobb mint a hajasbaba elödje! :)
szaboria1
Persze, hogy tombol mert a CÖF még a busszal utaztatott emberekkel sem tudtak ekkora tömeget mozgósítani.
Itt működött a telekocsi javaslat.
Aki Én
Megértem, hogy az ekkora józan és intelligens tömeg láttán beszartak. Azt is látni, hogy ez csak a kezdet.
Ez így van jól.
Ennyi!
KisTehen
@szaboria1: ner péternyek ennyi az össz embere ... elférnek egy téren
rücsü41
Ez a Menczer azt gondolja, hogy még mindig 2023-at írunk, és csak a dollár baloldal akar változást az országban.Tomi,ébredj fel, ba' ki ,már 2024-et írunk!
lusta
@KisTehen: AS boci tud ám nagy marha is lenni. Rákay Kálmánka szerint 2 millióan voltak.
Cherry
Mocskos retkektől nem várni mást a zsiros cigány meg bandája félti a sz@ros életét...nagyon szenvednek ptkányok
lusta
Sajnos a hülye ellenzék nem képes visszaszólni. A pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk olyan nagy békepárti és csak a baloldal vinné háborúba az országot, de arról egy szót sem szól ez a pedofilsimogató bukott sportriporter, hogy akkor mégis mire fel kapott 27 millió eurót lőszergyártásra ez az ország?
Yoda69
Mencer fosott be elsőnek. Asszem van is miért. Több mint fél millió embernek már van szava. Bár a pedofideSS szerint ezek csak patkányok akik a patkanyfogot követik. Remélem bencsiket szettepik a tüntetők.
jáger laszló
A rendőrség ma raziát tart!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pusztai
@lusta: 22h59. emiatt dühöngök vagy 15 éve, hogy egy ilyen lepra kretén ostoba ellenzék van akik két egyenes mondatra képtelenek, és ami a megdöbbentő maguk is észrevették, maradtak segghülyék Gyurcsánynal az élen, akit a Parlmentben minden alkalommal kipécéznek, és ez a fasz nem képes ott azonnal riposztozni, leleleplezni a hazudozásokat gusztustalan mocsksot pedig 1 perc elég lenne, ez kussol, és a fidesz röhög a választó meg aki felfogja az dühöng.
Gyurcsány politikailag absz halott és hülye ezért lehet majd 20 éve a fidesz céltáblája, ezért ért célt Navracsis-Semjén karaktergyilkossága, ezért van 4x 2/3-ad 2010 óta.
Ezek a balfaszok arra is képtelenek a Sorosozásra visszaszóljanak ki is élt Soros pénzén, melyik pártot támogatta Soros mai értéken milliárdokkal? A fideszt a fidesz meg Sorosozik.
Ilyen tetves idióta kommunikálni képtelen álellenzékkel soha nem bukik a fidesz.
Magyar abba beletalált: Gyurcsányt is megemlítetet mint a bajok forrását.
Pusztai
Íme hogy valójában látják a bajt de nem lépnek, maradnak debil kretén ostobák.

"..a szégyenletes kormányinfó után írta Panyi Szabolcs:
"a Direkt36 oknyomozó újságírója egy másik tanulságról írt válaszában:
„jobban felkészült újságírókra van szükségünk, akik nem csak könnyű kérdéseket tesznek fel, és nem hagyják, hogy kikerülje a komoly válaszadást. Több magabiztos, vitakészséggel rendelkező, gyorsan riposztolni tudó, a valódi választ megtagadó mellébeszéléseket nem elfogadó, közbeszóló újságíróra van szükségünk.”

Jávor 190524:
„Ezért megy tönkre körülöttünk a világ, mert 30 éve ilyen politikusok és ilyen újságírók hülyét csinálnak a társadalomból”
– mondta Jávor Benedek a Hír TV riporterének,
aki Soros György szerepéről érdeklődött a klímatüntetések mögött

Bödőcs.: " A két nagy tragédiája ennek az országnak a kormány meg az ellenzék."
RonaGyuri
vice-külgarázda szintet lépett

nem, nem csak, politikai szinten, de a bornírtsága is – bár sokan azt hitték, hogy azt nem lehet alul múlni – megerősödött

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP új kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban adta ki magából azt ami benne van. Az emanációról egyes források „Menczer Tamás tombol a Kossuth téri tüntetés miatt” –ként számoltak be.
Mit mondjak lehet benne valami, bár az igaz megvallva a Bayer Zsóti stílusú diplomáciai kommunikációja sem volt piskóta.
„Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa, és a baloldal háborúba vinné Magyarországot”
„lerombolná Magyarország békéjét és biztonságát, belevinne minket a háborúba, beengedné a bevándorlókat és ránk szabadítaná a genderpropagandát is”,
„Belevinne minket egy pusztító háborúba, mert a finanszírozóik ezt várják el”
S aztán:
„meg kell védenünk Magyarország békéjét és biztonságát, és erre csak Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP képes”!! =))
Talán még ennél is blődebb az megfogalmazás, amit az egyik kritikusa írt: „Úgy tűnik, első nekifutásra nem igazán sikerült megragadnia a lényeget a Fidesznek”!! =))
Pusztai
Bartus: tök igaza van...

"Menczer Tamás, a Fidesz új kommunikációs igazgatója bizonyította, amit eddig is tudtunk róla, hogy igazi korlátolt hólyag, agyatlan, menthetetlen idióta, aki Magyar beszéde kapcsán a háború veszélyéről beszélt, hogy a baloldal háborúba vinné az országot. Magyar egyetlen szót nem mondott se a háborúról, se a Fidesz oroszpártiságáról, ami őt minősíti.

Ezek csak hajtogatni tudják a silabuszok szövegeit, gondolkodás nélkül kerepelik a sablont. A Fidesz elhülyülése immár mélyebb a Mariana-ároknál és visszafordíthatatlan. Méltó, hogy saját buta, ostoba propagandájuk okozza a vesztüket, mert eljön az idő, amikor a papagáj beszéd olyan mértékben dühíti fel az embereket, hogy „kibelezik” őket.

Goebbelstől és Finkelsteintől nem tanulták meg, hogy a propaganda kontraproduktívvá válik, ha a valóságtól teljesen elszakad, ha túlhajtják és megalázza az embereket az, hogy ennyire lenézik, semmibe veszik őket. Orbán bandája jó úton jár, hogy feldühítse annyira az embereket, hogy elfelejtsék a hazug álmessiásokat és két kezükkel megnyúzzák őket."
Dr. Proktor
Hát nem csak egy őrült van arrafelé...
OPNI-t ezeret!
DURBINOS
Hajrá MAGYAR PÉTER !!!
Veled vagyunk!!!
RonaGyuri
Csak egy releváns kérdés

mely erős korrelációban van az elmólt órák híreivel

Nézegettem a 444.hu-s cikk
444.hu/kepek/2024/04/06/dronfelvetelek-a-kossuth-terrol
által közreadott képeket. s – talán nem teljesen függetlenül attól, hogy pár perce Zsóti ömlengését olvastam - merült fel bennem a kérdés, hogy ha és amennyiben megkérdezné valaki a magyar filmművészet jelenkor királyát, hogy hányan lehettek a Kossuth-téri tüntetésen??? =))
madlaci66
Azért érdekes, hogy a békepárti fidess fegyvereket vásárol, katonákat toboroz, lőtereket hoz létre, stb.
Clavigo
Remélem,,kontraproduktív lesz ez a negyedosztályú " sportriporter" senki...
Pusztai
Aszem nyugodtan kijelenthetjük, nem volt a magyar történelemben olyan utált gyűlölt és mindennek elmondott hatalom benne személy szerint mindenkit elküldve a redvásba mint a fidesz maffia.

Igaz, ennyi segghülye híve sem volt ilyen hazaáruló országot szétlopó gengsztercsürhének.
Pusztai
Az ellenben kérdés, ha már a közmédia a törvényben előírtak ellenére nem közvetítette a tüntit, mondjuk az ATV miért nem??
Tudom, fidesz pénz is van benne, de ...!!!
telegdilaci
@szaboria1:Csak magatokat hibáztathatod ti tettétek rommá az Országot,mielőtt dollár baloldalíznál magatok körül kellene körül nézni,az fáj most nektek hogy mennyi Embert ki tudott vinni Magyar Péter az utcára és nem kellett neki közpénzből buszokat bérelni mint a Miniszterelnök ünnepi beszédjére,és SMS-ben sem kellett senkit toborozni itt mindenki saját józan eszére hallgatva önként ment tüntetni ellenetek,kár hogy nem veszitek észre hogy már az Ország többségének nagyon elege van ebből a korrupt,hazug,tolvaj rendszerből amit NER-nek nevezünk soha egy kormány sem költött ennyi milliárd közpént az ellenfelei lejáratására ez sokkal rosszabb mint a Dollár baloldalizás a dollárt magán Emberek gyűjtötték össze a Civileknek,mivel aki nem ért egyet a politikátokkal azokat mindenféle nemtelen eszközökkel próbáljátok el lehetetleníteni lejáratni!
koszpeko
@Pusztai: Az ATV os álfüggetlen álellenzéki tévé.
A Hitgyüli vagyis Németh Sándor a tulajdonos.
Ki csinált történelmi egyházat belőlük?
Kitöl kapnak több mint 800 milliós támogatást éves szinten?
A válasz egy szó, fityfasz.
szaboria1
@telegdilaci: eltévesztetted a címzettet.
Horizont
@szaboria1: Ezt már többször "eljátszotta" és hiába írtunk rá, még azt se mondta bocs.
Zavar van a fejben.
Horizont
@Pusztai: A Klubrádió közvetítette Magyar beszédét, meg is lepődtem.
Horizont
Hollik se volt semmi na de az a Menczer orbán szemszögéből a legjobb választás.
Pattog mindig mint kecskeszar a deszkán és lojális a végtelenségig.
Magyar Péter nem baloldali hiába kiáltja ki ez a barom annak.
Ja és nagyon sajnálom, hogy Szél Bernadett helyett ezt a szemetet választották meg az ott élők.
sokanvagyunk
Az új fiú kommunikációjában legalább egy jó szót mondhatna régi harcostársai teljesítményéről - még ha már nem is egy csapatban játszanak - tisztességből. Talán nehezen viseli azt, hogy mostanában nem róla szólnak a hírek, pedig kapott egy magas... mikrofonállványt.
Pusztai
@Horizont: igen, hallgattam a Studiót, de aztán elkapcs, mert nagyon rossz volt a hangminőség, engem zavart.
@Horizont: semmi? dupla nulla fektetve: retyi!

Napokban derült ki a minisztériuma előtt a járdán parkol, lefényképezték többször kiszállása után 2 méterrel, berakták a médiába erre azt nyilatkozta: sosem parkolt a járdán.
Ott a fotó. Az nincs !
ez a fasz a Napot is lehazudja!
Horizont
@Maccska: Mekkorát fogsz tévedni. Magyar nem MZP és ha te ezt nem látod akkor hülye vagy és egy fizetett kommentelő.
Horizont
"a Menczer-Origo-Bohár Dániel-Bencsik András tengelyen én talán soha ilyen tömény, ragacsos, irdatlanul nagy mennyiségű gyűlölködést nem tapasztaltam, mint tegnap."
"ameddig a másik ember tisztelete, emberi méltóságának maradéktalan tiszteletben tartása helyett a nemzeti identitásunk és kultúránk része a pálinka lesz, ameddig Bohárok, Deákok, Bencsikek, Bayerek vagy az Origo névtelen szalagmunkásai megengedhetik maguknak, hogy úgy nyilvánuljanak meg a saját honfitársaikról, ahogyan tíz éve teszik, és ameddig nem lesz nemzeti minimum, hogy mindenki magyar, és a szabad gondolkodás nem bűn, addig Európa legkorruptabb, legromlottabb, leggátlástalanabb Rogán-Orbán-kormánya marad. És marad a napi bántalmazás, megalázás még tíz évig. Ameddig akarják."

www.kolozsvaros.com/2024/04/07/igy-nem-lehet-elni-egy-egeszseges-tarsadalom-nem-akarhat-igy-elni/
szaboria1
@Horizont: Már bevallotta , hogy neki ezért fizetnek.
Horizont
@szaboria1: telegdilaci??? Ne má ?? Ez komoly?
szaboria1
@Horizont: a" Maccska " vallotta be.
Horizont
@szaboria1: ja a piszkos macskosz?? Tudom, annyira látszik rajta erőlködik.
Havanagi
@nemkati: Ezek csak ennyire képesek.Felteszik újra és újra a lejárt lemezt.
Havanagi
@telegdilaci: És tegyük hozzá,hogy a százezres tömeg nem körbekerítve( nem félünk!),nem személyes meghívóval és nem agyonbiztosítva vonult szabadon és fegyelmezetten.Ezzel szemben mi volt a maffiánál március 15.-én?Ennek pont az ellenkezője !A ketrecharcos bent volt a ketrecbe!
Mert a gyáva tolvajok,akik az éjszaka leple alatt hozzák a rabló törvényeiket FÉLNEK!!!És ezt nem is palástolják.
Havanagi
@Maccska: Ennyi tud kijönni a degenerált agyadból?Itt már sokszor csúfosan bizonyítottad a kapacitásod ,nem kellene tetézni!
exmelós
@Maccska: Egy jó miniszterelnöknek nincs szüksége 100 méter hosszú kísérő konvojra.Amikor látok hasonlót mindig köpök egyet és találgatom melyik mocskos gecit utaztatják megint.
csak úgy....
@Maccska: A (holland) miniszterelnök átbringázott a királyhoz, amint összeállt a kormány
index.hu/kerekagy/2017/10/17/mark_rutte_holland_miniszterelnok_elbringazott_a_kiralyhoz_az_uj_kormany_hirevel/
nem mindenki annyira beszari mint a dagi !
Ezodabasz
Menczer miért beszél feltételes módban...Jaaa ez csak egy bábu 0rbán saktábláján! Leszerepel és lecseréli egy hasonló faszkalapra.
Pusztai
@csak úgy...: Karácsonynak nincs jogsija, ezért bicajozik.
Nem tud angolul, ezért beszél magyarul,
Nincs királyunk a palotában , csak a maffiózó keresztapánk,
...
vitriol
menczer magánkívül telegatyával óbégat, mintha nem is az ukránokat, hanem minket támadott volna meg putyin. Közben magabiztosan sorolja fel, hogy mit csinálna a baloldal, / ha a fidesz elbukná a választást/. Ennyire még nem volt kétségbeesve a fidesz, de megértem őket, ez nekik a világégés lenne, úgy hogy drukkolok!
simmering73
Ezek csak hajtogatni tudják a silabuszok szövegeit, gondolkodás nélkül kerepelik a sablont. A Fidesz elhülyülése immár mélyebb a Mariana-ároknál és visszafordíthatatlan. Méltó, hogy saját buta, ostoba propagandájuk okozza a vesztüket, mert eljön az idő, amikor a papagáj beszéd olyan mértékben dühíti fel az embereket, hogy „kibelezik” őket.

Goebbelstől és Finkelsteintől nem tanulták meg, hogy a propaganda kontraproduktívvá válik, ha a valóságtól teljesen elszakad, ha túlhajtják és megalázza az embereket az, hogy ennyire lenézik, semmibe veszik őket. Orbán bandája jó úton jár, hogy feldühítse annyira az embereket, hogy elfelejtsék a hazug álmessiásokat és két kezükkel megnyúzzák őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.