Szerinte csak a színészt tudták Magyar Péterék megtalálni, akit nem tart túl bátornak.

Az ATV-n futó Öt című politikai vitaműsorban jól fölhúzta magát Hont András. Az újságíró beszélt Magyar Péterről és az őt segítő Nagy Ervinnek üzent – írta a mandiner.hu. Hont a meggyalázott magyar művészvilágról és a kulturális elitet boncolgatta, amiből:

Hont András akkorát rúgott Nagy Ervinbe, hogy mindenki csak les

Nagy Ervin Magyar Péter segítője/Fotó: MTI/Illyés Tibor

„csak Nagy Ervint tudták megtalálni, oda állítani. Innen is üdvözlöm a művész urat. Lehetőség lett volna itt lennie, ő nem akart jönni. Vannak még bátor emberek, szó se róla”

– szögezte le Hont András.

Forrás: mandiner.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Billibácsi
Van úgy, hogy az ember megválogatja kivel ül egy asztalhoz és kivel nem. Ezzel az idióta honttal én sem szeretnék egy légtérben tartózkodni. Lehet Ervin attól tartott, hogy a vita hevében esetleg pofán veri a csávót.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
A művész úr kije a m-agyarnak?Netán rokona,vagy egy kiábrán-duló kultúrha?
Billibácsi
Van úgy, hogy az ember megválogatja kivel ül egy asztalhoz és kivel nem. Ezzel az idióta honttal én sem szeretnék egy légtérben tartózkodni. Lehet Ervin attól tartott, hogy a vita hevében esetleg pofán veri a csávót.
telegdilaci
@Billibácsi:Sajnos hogy vannak olyanok is akik szeretnek Segget nyalni mint Hont,akik nem viselik el az igazságot!
Havanagi
Az öt kotlófing,akik xart lapátolnak jó pénzért.
csak úgy....
hontból a fidesz honty hannája lett ..., andrás beugrott a nagybögöbe!:)
kaeni
Hajrá MP! Buktasd meg ezt a velejéig romlott, mocskos, hazug kormányt! Üdvözlettel egy volt Fideszes szavazó!
Nessy
Nem egyedűl Nagy Ervin ált már a szinpadon MP. mellett. Volt, akiit másnap már ki is rúgtak a munkahelyéről, mert ugyebár senkit nem érhet retorzió a vélemény miatt! Persze, nem árt tudni, hogy pártunkat és kormányunkat csak hódolat illeti,s nem bírálat!
Géza
@Maccska: A liberális és a szabad vélemény? Nem összeegyeztethető!
csak úgy....
@Géza: ha ez szerinted így van, akkor miért rúgatta ki az illibsi fidesz tarr zoltán református lelkészt? - hiszen csak a véleményét mondta el!
csak úgy....
@Sakk Matt: fideszék szeretnek és tudnak is anyázni, nekik a hatalmuk érdekében semmi sem szent!
túszulejtettország
Ezt a Hont-ot és a Ceglédit kilóra megvette a ner-média. Nagy csalódás, jelentéktelen nyaloncok lettek. A hír tv-be valók.
Béla333
Hont a kilóra megvásárolt álellenzéki most a júdáspénzéért kicsit besegít a maffiózóknak...
Nem kell mindig, csak amikor választási kampány volt, van, vagy lesz!
csak úgy....
@Maccska: te egy idióta fidesz zombi!
lampa laz
"A Fidesznek 1990-től, 15 éves kora óta volt tagja. Rövid ideig a KÖSZ (a Fidesz ifjúsági partnerszervezete) tisztségviselője. Előbb a párt erzsébetvárosi szervezetének alelnöke, majd 1995-től 2001-ig elnöke. A Budapesti Választmánynak 1994-től 2001-ig, az Országos Választmánynak 2001-től tagja. Az 1994. és az 1998. évi országgyűlési választásokon Deutsch Tamás, 2002-ben Rockenbauer Zoltán kampányát vezette.

Az aktív Fidesz-politikusok közül 2003-ban elsőként bírálta a Fidesz és az ezoterikus jobboldali értelmiség kapcsolatát, majd 2005-től Orbán Viktor vezetési módszereit.[1] 2005-ben minden tisztségéből visszahívták,[2] hivatalosan 2007 márciusában zárták ki a pártból.[3] A helyi fideszesek szerint viszont azért zárták ki, mert együtt szavazott a szocialistákkal az ingatlanprivatizáció ügyében.[4][5] Ezt követően négy évig az SZDSZ-MSZP-koalíció által vezetett Terézváros tanácsadója volt." ...gerinces ember ez is nem? Tőle aztán tényleg aljas dolog másokról véleményt mondani. Egy okoskodó gonosz törpe. Úgy látszik erre a méretre ez jellemző.
verőce21
@csak úgy...: MZP után sz@rul álltok MP-vel is Lojzi...! Már csak a személyeskedő mocskolódásokra futja tőled...?
justhpeter
Akár méh Hontnak is és Nagynak is igaza lehet, de nem tudom azokat a véleményeket figyelembe venni, amik csak arról szólnak, hogy hogyan nem, de arról semmi, hogy hogyan igen.
Az igéretek már Ornánnak sem jöttek be, nekik sem fognak, így a fideSS-kdnp és a NER bukása után interregnum lesz.
A csürhe után csak az adósság marad majd.
vitriol
@túszulejtettország: Teljesen igazad van, ehelyett az ATV ÖT. című műsorában rontják a levegőt schifferrel kiegészülve, ezért le kellett mondanom a műsor további megtekintéséről.
csak úgy....
@verőce21: te is csak egy idióta fidesz zombi!
Aki Én
@Maccska: hívják meg orbánt. Majd kiderül ki a ,,bátor".
verőce21
@csak úgy...: 21:33) Mi van Lojzikám? Elfogyott nálad az értelem...?
Oszi
Mr Hont egy idióta. Nincs párbeszéd csak vádaskodás, nem mernek kiállni és érdemi vitát folytatni, Ha ki hívják őket magtárakba bújnak.
Pusztai
Soha semmikor nem olvastam egyetlen Hontot dicsérő sort.
Csak leköpik és utálkozó beírásokat olvasni mindenfelé.
puszt
A fideszjugend amőbáknak se keze, se lába, csak nyelvük van...
Azzal ugyan kiket tudnának rugdosni?
RonaGyuri
a bátrakról:
Egy friss tan-„mese” a bátorságról

persze a bringa-sportban ezek a dolgok azonnal jelentkeznek, s ezért is jól látszanak

Tegnap volt a 2024-es 107th Giro d'Italia második napja. Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) nyerte a Giro d'Italia második szakaszát (a végén a legendás az Oropát mászták), és ezzel átvette az összetettben vezetőnek járó rózsaszín trikót is.
Tadej 4,5 kilométernél indított, Ben O'Connor (Decathlon AG2R) megpróbált vele tartani, de kikészítette ez a tempó, az ausztrál fokozatosan visszacsúszott (13. lett 1percet kapott, a „többiek” csak felet)
Ben „Ikarusz" O'Connor nyilatkozott a GCN-nek (őszintén): „When you sail too close to the sun, you get stung, I was brave. I always wanted to try and follow Pog, but I was probably the dumbest guy in the race. I followed for too long, then I just exploded. It’s a shame because I definitely feel like I was the second strongest guy, but probably the least intelligent.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.