Június 19-én szerdán berobbant egy jelzőlámpa alsó része a Lövölde téren. A baleset következtében sajnos többen is megsérültek. 

Június 19-én, Budapesten, a Lövölde téren berobbant egy jelzőlámpa alsó része, amelynek következtében az oszlop is égni kezdett, három ember pedig megsérült – írja a Blikk.hu

Az eset körülményeivel kapcsolatban vizsgálódik a Budapest Közút és az áramszolgáltató EON is, ám az előzetes információk szerint nem a jelzőlámpa meghibásodása okozta a balesetet, hanem a terület áramellátó kábele gyulladt ki, majd égett végig. 

Lövölde téri baleset áldozata: "Húztam végig a kezemet az arcomon, és olyan érzésem volt, mintha a bőröm le akarna válni"

Forrás: Pixabay

Időközben kiderült, hogy a baleset során egy nő kisebb, egy férfi pedig komolyabb égési sérüléseket szenvedett. Az RTL Híradónak sikerült elérnie az egyik sérültet, Komócsi Laurát, aki így emlékezett vissza a történtekre: 

"Húztam végig a kezemet az arcomon, és olyan érzésem volt, mintha a bőröm le akarna válni. Szerencsére később kiderült, hogy ez csak érzéki csalódás volt" – fogalmazott az RTL Híradónak Komócsin Laura, aki azt is elmondta, amit érzékelt, az nem a bőre volt, hanem a hamu, ami a leégett szemöldöke, szempillája maradványa volt.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Nagy összegben fogadnék, hogy nem lesz senki hibás, és a károsultak nem kapnak egy fitying sérelmi díjat sem...
...na jó...mindenki kap egy kakasos nyalókát, aztán tipli haza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.