Az Európai Bizottság a magyar költségvetés hiányára nézett, és döntött.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Hátha még az adósság állományt is megnézték volna a kettő együtt igazán ütős!

2010-hez képest több mint 2x államháztartás hiány, 3x-os adósság állomány, kamatszolgálat több mint 4x-es és netto több mint az egész évi egészségügyi büdzsé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@izéke: tegnap belefutottam egy eszement álellenzéki cikkbe, ahol Gyurcsányt és Bajnait ekézték 2010 előtti gazdasággal..
Nu a kommentekben amit kapott a média csótány az nem semmi volt!!
Balfaszkám valszin matekból 3x bukott tánciskolás fasz volt.
Ma ezek vannak a felszínen.
RonaGyuri
Új értelmet kapott a lélegeztető-gépen tartás kifejezés

Az irgalmatlanul sokba kerülő indokolatlanul magas kamattal fizetünk azért, hogy „a Fitch Ratings nemzetközi hitelminősítő megerősítette Magyarország adósbesorolását és a kapcsolódó negatív kilátást is”

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) - a korábbinál, a vártnál és a szükségesnél kisebb mértékű - 25 bázisponttal, 7 százalékra csökkentette az alapkamatot .
S ez bár egy rövid időre javította a forint árfolyamát, de összeségében nagyon sokba kerül
vacsi
Brüsszelnek egyetlen célja van: a magyarokat eltörölni a föld színéről. Vajon miért?! Ezt már egyszer megpróbálták, Trianonnál, amikor 63 vármegyénkből 19 maradt - de úgy látszik, ez kevés volt nekik! Most más módszerrel próbálkoznak...
Clavigo
@vacsi: ezt a maradék 19 megyét meg kifosztotta , rommá baszta a muszkaszopó Szartartály meg nemzethy hugyos Kondája...
kereső
@vacsi: Te vagy itt az élő példája annak, hogy orbán viktor elhozta a magyarok számára a "szellemi mariana árkot", csúcsot döntöget bennetek a sötét butaság.
nemkati
A Fitch Ratings megerősítette - erre egyből dagadni kezdett a kormány kebele a büszkeségtől, de ugyan mire büszkék ettől? A mondat ugyanis így folytatódik:

A Fitch Ratings megerősítette a szuverén besorolás kilátását a "BBB" kategóriában, és a hozzá rendelt negatív kilátást is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.