Orbán Viktor ma is a Kossuth Rádió – Jó reggelt, Magyarország című műsorában indította a napot. 

A magyar miniszterelnök ma reggel is a Kossuth Rádió reggeli műsorában vendégeskedett, ahol több fontos témát is érintettek. Orbán Viktor szót ejtett a leendő NATO-főtitkárral folytatott egyeztetéséről is, szerinte az amerikaiak vezetésével 

“Németország statisztálása mellett a nyugati világ le akarja győzni Oroszországot.”

A háborús kérdés kapcsán Orbán Viktor elmondta: "A háborúról nem volt népszavazás, de az uniós választási kampány erről szólt, a magyarok kimondták, nem akarnak részt venni a háborúban" – írja a 24.hu

Orbán Viktor: "Manfred Weber régi ellensége Magyarországnak. Hozzá képest Ursula von der Leyen csak egy ministráns kislány."

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

A kormányfő célja az volt, hogy megállapodjon a NATO-főtitkárával és elérje, hogy Magyarország továbbra is a béke szigete maradjon. A miniszterelnök úgy véli, ezt sikerült is elérni, minden további kérdést pedig Brüsszellel kell megvitatni, ugyanis szerinte a háborús nyomás nem a katonai szervezetből, hanem az unióból jön.

"Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke egyetlen céllal dolgozik, hogy ártson Magyarországnak" – folytatta Orbán Viktor, szerinte Weber magyarellenes vezető, aki látványosan megbüntette Magyarországot a "migrációs bírsággal", miután a Fidesz megnyerte június 9-én az EP-választást.

Ezzel kapcsolatosan egy friss posztot is közzétett a Facebook-oldalán: "Manfred Weber régi ellensége Magyarországnak. Hozzá képest Ursula von der Leyen csak egy ministráns kislány."

Forrás: 24.hu, Facebook/Orbán Viktor , Facebook/Orbán Viktor

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Amikor egy analfabéta kritikát gyakorol az írástudó műve felett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Bárkire próbálja rátolni az Uniós büntetést O1G a saját aljas politikájuk miatt, az a cég a termékein keresztül úgyis velünk, vásárlókkal fizetteti ezt meg.
Ez nyilván olyan komplikált történet, hogy a hülyemagyar maffiahívők agyáig ez már nem jut el, különben már rég agyonütötték volna a most még hőnszeretett vezérüket!
Őrnagy
Első lépésben a magyarság és Magyarország érdekei ellen küzdő hungarofób, hazaáruló Sorosbérköcsög Gyagyás libkány Seggfej csürhére kellene terhelni a költségeket teljes vagyonelkobzás kíséretében, és utána jöhetnének a további ötletek. A hungarofób Sorosbérköcsög Gyagyás libkány Seggfej csürhét pedig egyenként 85 évre rács mögé kellene rakni szigorú példát statuálva a hazaárulás gyakorlásával szemben!
Felháborító, hogy 1990 óta nincs törvény a súlyos hazaárulás bűncselekmény elítélésére, és az országban szabadon garázdálkodhatnak a hazaárulók! Ez felháborító könnyelműség.
Őrnagy
A fidesz és Orbán súlyos felelőssége (és bűne) 2010 óta, hogy minden következmény nélkül követhet el egy szűk hazaáruló uszító gyűlölködő hungarofób Sorosbérköcsög Gyagyás libkány Seggfej csürhe nyílt hazaárulást bármilyen internetes felületen, ahogy itt is, és még csak törvénytervezet se készült a tevékenység ellen 14 év óta!
Pálinkás Pál
@Őrnagy: magyar ember ,te...?...hisz a román cigányszázadban voltál őrvezető...
Őrnagy
@Pálinkás PálBuzi Gyagyás: Buzi Gyagyásokat nem kérdeztem!
balos
@Pálinkás Pál: Még sorvezetőnek is alkalmatlan volt,mert gerinc nélkül nem volt egyenes már akkor sem!Embernek,pedig olyan silány,mint aki csinálta!Bár lehet,hogy kém-cső volt a papa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.