Egyelőre nincs új miniszterelnöke Magyarországnak, hiszen Surányi György nem mondott egyértelmű igent a felkérésre. A volt jegybankelnöknek ráadásul feltételei is vannak, amiket nem teljesíthet a Fidesz, amely hosszú ideje hangoztatja, hogy előrehozott választásokat akar. Meglehet, a baloldal is jobban járna az előrehozott választásokkal, egy vergődő kormány csak tovább ronthatja választói támogatottságukat - mondta Tölgyessy Péter politikai elemző az InfoRádió Aréna című műsorában.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Nagyon jól fogalmazta meg Tölgyessy a szocialistáknál a politika a pénzosztásról szól. És tényleg! Csak arról A választóikat is csak az érdekli. Magasztos dolgok,mint haza, nemzet, nem sűrűn fordul elő a gondolatvilágukban. Talán egy részüket a nácizással lehet még bűvölni, de reméljük már fogyóban a fogékonyak száma, belátják, hogy mesterségesen szított riadalomról van szó. Ennek Gyurcsány, Fodor, Gusztos a nagy mesterei.És már rázendítettek!!!
ugyeugye
@furfang: nekem is ez lett a tételmondat! :) "A szocialistáknál a politika ugyanis jobbára a pénzosztásról szól"

Amúgy meg mit vergődnek itt már össze-vissza. Hiába jönne Surányi, ha olyan emberek, mint Veres, kis ideodatoligatással még mindig pozícióban maradnának. (Bajnai Gordonka helyére menne) Miről beszélünk???
Itt csak egy új kormány kaphat bizalmat a társadalomtól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.