Az MSZP az összefogás üzenetével, legnépszerűbb politikusával és példátlan mozgósítókampánnyal sem tudta megtartani egyik legfontosabb vidéki bástyáját: Páva Zsolt nagy fölénnyel győzött Pécsett Szili Katalinnal szemben. A választási kampány az utóbbi napokban nagyon eldurvult. Több kampánycsend-sértésről is tettek bejelentést a hétvégén.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@Horizont: Az a 70000 az SZDSZ-re szavazott volna (3. erő). Jelöltet állítottak volna és nyernek. Egy Demszky típusú fazon kellene Pécsnek is.
xu
Legalább is annyira, mint ablakos tótnak a hanyatt vágódás.
Csubaka
@xu:
Már akartam kérdezni, hogy be vetted e a reggeli gyógyszeredet :-)) ,de így már értem a célzást
orogordog
@Csubaka: Ne higgy te egyiknek sem. Midig abból van a baj. Bizalmat kap és vissza él vele, szinte mindegyik politikus. Tisztelet a kivételnek.
xu
@orogordog: Kedves oregordog! Mindig figyelmesem olvasom értékes hozzászólásaidat! Igazad van, ha arra gondolsz, hogy a bizalommal nem vissza, hanem oda élni kell!
Tudod! A szívem szakad meg akkor amikor Szili Katalin a Tubesen akart sátorozni a Páva Zsolttal!
Talán azt a sok-sok Budapest környéki hajléktalant kellene Neki odatelepíteni fűtött sátorokba! Sosem épülne ott radar, mert talpalatnyi hely sem lenne!
Abba bukott bele Ő is, hogy homokba dugta a fejét!
Nem szabad a népet tömni ; csakúgy, mint a libákat!
A Hazugság rossz tanácsadó!
Én úgy gondolom, hogy Pécsért közösen fognak küzdeni a helyi felelős emberek. Pécs nagy érték! Nem lesz a város és vonzás körzete a piti politikai küzdelmek színtere.
Beáldozták Szilit, ami a párt stratégiai és taktikai lépése volt!
Azért én még nem írtam le a házelnöknőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.