Felfüggesztette a munkavégzés alól Fót polgármesterét a fegyelmi vizsgálat idejére a helyi képviselő-testület - közölte az MTI-vel az önkormányzat jegyzője pénteken. A döntést a testület többségének részvételével tartott rendkívüli ülésen hozták.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsbela
Miért kellett ennyi ideig várni a döntéssel?
zia
Éppen ideje volt.........így is túl sokáig vártak.
Vera1944
Türelmesnek kellett lenni vele szemben, hiszen ott valami nincs rendben az idegrendszerrel.
thira
Az itteni "tízek" már a második polgármesterrel teszik ezt. Ideje lenne abbahagyni. Hogy érthetőbb legyen az itteni állapot, már a fölényesen nyert választás után sem akarták engedni beiktatni, azóta is folyamatosan hátráltatják. A Tízeknek csak a saját zsebe számít, Fót és a fótiak egyáltalán nem. A büdöskommancs Fábribélus már harmadszor vesztett választást a lakók részéről, és másodjára "nyert" a kirekesztés eszközével és fogta eljárás alá a hivatalosan megválasztott polgármestert.
thira
Dr. Mádly Zsolt, Fót, nagy többséggel megválasztott polgármestere:

"Péntek este ismét kísérletet tettek képviselő-társaim arra, hogy februárban elfoglalt hivatalomból, akár a hatályos törvények megkerülésével is, elmozdítsanak. Olyan fegyelemi bizottság tartott ülést, amelynek felállításáról törvényes határozatot Fót Város Önkormányzatának 18 tagú képviselő-testülete nem hozott. Éppen ezért az ellenem folyamatosan szervezkedő 10 képviselő személyemmel és munkámmal kapcsolatos véleményét csak tudomásul tudom venni, elfogadni nem tudom. A város választópolgárainak 2/3-a alig hat hónappal ezelőtt arra hatalmazott fel, hogy az évek óta szétzilált testület munkáját a város érdekébe összefogjam és irányítsam. Az időközi polgármester-választáson velem szemben alulmaradt képviselő-társaim ezt 6 hónapja próbálják megakadályozni, aminek 20 ezer ember issza meg a levét.
A 10 képviselő ma esti összejövetelén történtek engem, mint Fót törvényesen megválasztott polgármesterét, semmire sem köteleznek, ezért hétfőtől folytatom a munkámat, és senkit nem engedek törvénytelenül a 20 ezer fóti közös vagyonához hozzányúlni.
Egyúttal ismét felhívom képviselő-társaim figyelmét, hogy eltávolításomnak általam is támogatható, törvényes módja, ha a képviselő-testület feloszlatja önmagát, és ezzel nemcsak szavakban, de tettekben is mindenki ki mer állni a fóti választók elé, hogy ők válaszolhassanak arra a kérdésre: kik irányítsák a várost.
Dr. Mádly Zsolt
Fót Város polgármestere"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.