Két év beteges ámokfutása ért véget - így reagált az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke hétfői sajtótájékoztatóján arra, hogy a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a romák elleni támadások négy gyanúsítottját, hozzátéve: ugyanakkor Magyarországon erősödik a rasszizmus, ezért új kiegyezésre, egy békés alapokon nyugvó ország építésére van szükség.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gyulabors
"Balog József elnökhelyettes szerint a romatámadások gyanúsítottjainak elfogásával csak felsóhajtani lehet, de megnyugodni nem, ugyanis a Magyar Gárda újraalakulása, a Jobbik erősödése, a csendőrség felállítása és a rasszista szellemiség erősödése új félelmet ébreszt az emberekben"
Aha! A kézfogás mellett, azért lendül a horog is. Balogh Józsi bekaphatja. Az enyémet is...
perta
Egy köztörvényes bűnöző ne ossza az észt, inkább számoljon el az elsikkasztott milliókkal.
tmartyn75
miért nem készítenek a tisztelt közvéleménykutatók egyszer felmérést arról, hogy vajon a cigány gyűlöli-e jobban a magyart, vagy fordítva? nem olvastam sehol még olyasmit, hogy magyarok kiraboltak idős cigány embereket, aztán meg is erőszakolták őket...
vagy hogy erőszakos magyarok elvették a szegény, gyenge, félelemben élő romák utolsó pénzét, azután még brutálisan megverik, csak mert cigány?!
mutassanak már némi hajlandóságot a többség erkölcsi normáinak elfogadására, nem csak a vezetőik politikai célzatú szónoklatait szajkózza média, én leszek az első, aki kezet nyújt nekik, gyere testvér, tegyük rendbe ezt az erkölcsileg, gazdaságilag tönkretett országot!
g1983
Ja persze Az OCÖ elnöke úgy szeretné, hogy olyan ország lehgyen ahol a cigányoknak teljesen legális a rablás, gyilkolás, amíg a magyar ember dolgozik azért hogy eltartsa saját magát és a cigányokat. Na ebből nem kap. ennyire hülyének ne nézze a népet. Teremtsen normális munkahelyet a cigányoknak és kötelezze őket a munkára. A munkakerülőket meg büntesse meg. Szigorítsa a születések számát családonként 2 vagy maximum 3 utódra. Valamint büntesse meg azt a cigányt aki rabol vagy gyilkol bűncselekményének megfelelően. Legyen a Cigánybünözés áldozatainak emléknap. Ha ez mind megvan akkor lehet tárgyalni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.