Levélben kért konzultációt Schmitt Páltól, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökétől Orbán Viktor, hogy áttekintsék "egy leendő sportbarát kormány" előtt álló legsürgetőbb feladatokat.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Az emberbarát helyett inkább "sportbarát" kormány??Ujabb beléptetőrendszer?
luciferi
Ajjaj! Felcsúton nem volt rá elég idő?? Sima pr. fogás, lesz még jópár.
Waqtik
A magyar sport és a MOB két különböző dolog .Az egyik csak része a másiknak , bár ott van az igazi húsfőzőüst , a többinek csak műanyag ételhordó jut
mandiner
@prédikátor: i bajod abeléptetőrendszerrrel..Európában már így működnek a stadionok! Felszerelni meg nem volt idejük, a Maszophorda azóta azt is ellopta, ahelyett hogy felszerelték volna őket!
szaboria
@mandiner: Látod megint csak szidod a másik pártot pedig ha vennéd a fárdaságot akkor kérdezősködj a foci stadionosok között miért nem lett felszerelve? Mert amit a Tomika meg vett azt nem lehetett itthon használni,aki meg elafdta az jött röhögött a markába.
Kakastoll
Sportbarát kormány. Az ugye nem azt jelenti, hogy a sportolókat minél nagyobb a teljesítményük reményében agyontömik hormon-, meg mittudomén milyen készítményekkel, adják veszik őket mint a malacokat a vásáron, Közpénzen felépített stadionokat játszanak magánkézre, a játékok előtt már eredményt hírdetnek persze csak titokban, stb. stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.