A jövő év első felében Moszkvában, Pekingben és a szaúdi fővárosban, Rijádban nyílik magyar kereskedőház – mondta Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára pénteken egy budapesti konferencián. A Joint Venture Szövetség (JVSZ) rendezvényén Szijjártó Péter hangsúlyozta: a kormány a kis- és közepes vállalkozások külpiacokon való érvényesülését szeretné segíteni a kereskedőházi rendszer felállításával. Egyben emlékeztetett arra, hogy az első magyar kereskedőház jövő héten Bakuban nyílik a Széchenyi Bank szerepvállalásával.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Pekingben létrehoztak egy titkárságot, amely Kína és a közép-európai országok közötti együttműködés gyakorlati teendőit látja el, továbbá hogy Orbán Viktor miniszterelnök is Kínába látogathat még idén, hogy megnézze, hogyan valósulnak meg a kormány elképzelései a gyakorlatban."
coyote3
Én még emlékszem, mikor Seggből Kilógó Péter még tele szájjal mocskolta kenyéradó gazdája parancsára Gyurcsányt, aki Kínába utazott gazdasági kapcsolatok kiépítéséért, miszerint a komcsikkal kokettál :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.