Eva Rezesová áldozatainak hozzátartozói. A gyászolók ugyanis arról értesültek, hogy a nő a Punto sofőrjét teszi felelőssé a balesetért - írja a Blikk.

A milliomosnő ügyvédjének indítványa szerint egy újabb műszaki szakértőt szeretnének kirendelni, akitől többek között arra a kérdésre várnak választ, hogy a Punto hirtelen sávváltását a szakértő által megjelölt 170 km/órás sebességgel észlelhette-e időben az ittas állapotban közlekedő Rezesová - írja csütörtöki számában a Blikk.

Az M. és a T. család hozzátartozói is elfogadhatatlannak tartják az efféle próbálkozásokat, de bíznak a bíróság józan ítélőképességében.

Mint megtudták, a rokonok furcsálják, hogy a kábítószeres befolyásoltságot nem sikerült bebizonyítania a nyomozó hatóságoknak. Információik szerint ez azért történt, mert a vérvételkor nem vettek megfelelő mennyiségű vért a BMW sofőrjétől

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SELIG
@Levendula: Persze, hogy nem fogják. Majd lesz egy olyan ítélet, hogy amennyit előzetesben tartották, annyi időre ítélik és a perköltségekre kötelezik, meg esetleg elveszik a jogsiját egy évre.
Volt már ilyen. Császár Előd is ilyen volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
teljesen mind1 mit csinált a fiat -os ,a nő 170 -el ment és nem Németországban vagyunk ahol nincs felső sebességhatár az autópályákon . Ha bebizonyosodik hogy ittas is volt ráadásul akkor az sok év rácsok mögötti közlekedés pszichologiai továbbképző tanfolyam
dr. prédikátor
Szemét egy drogos ,iszákos qurva!!!Remélem a sitten már elrendezték!!
Feraj49
Kár,hogy nem halt meg a balesetkor.Majd tovább veszélyeztetheti a többi jármű vezetőit.
kkalman
Legjobb védekezés a támadás.
Egyébként meg van az a pénz, amiért ártatlanná nyilvánítják, és még bocsánatot is kérnek tőle. És még örülhetünk, ha nem kap kártérítést az előzetesben töltött időért.
aremy
@Szvetlana: van olyan azeri no csak azért
Szvetlana
@aremy: van olyan azeri:)) még jutalmat is kapott és nemzeti hős lett, szerencsére otthon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.