Egyre több szakértő furcsállja a malajziai utasszállító eltűnésének körülményeit. A hatóságok továbbra sem találtak roncsokat, és már a terrorcselekményt sem zárják ki. Gyanús az is, hogy a gép két utasa lopott, egy osztrák és egy olasz állampolgár nevére kiállított útlevéllel jutott fel a gépre.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Ha a két bűnöző eltérítette volna, lenne nyoma, hiszen legalábbis a radarokon látszott volna. Nem pedig váratlanul sperc alatt eltűnik. Továbbá műholdról is látszana, mert nem pici egy ilyen gép. A nagy olajfolt pedig a másik. Tehát nyilvánvaló hogy bezuhant a tengerbe... ennyi...a talány legfeljebb az, hogy MIÉRT zuhant le, ez is nyilvánvaló: ROBBANÁS. Még a levegőben felrobbant úgy, hogy már kommunikálni sem tudott és a roncsdarabok potyogtak a tengerbe, ezt erősíti a hosszú szétterjedt olajfolt.. ha (viszonylag )egyben pottyan, akkor nem hagy ekkora foltot... nagy valószínűséggel a két bűnöző terroristák voltak és felrobbantották a gépet... ennyi
bárzongora
@kiskutyauto: Osz mijé robbantották föl szegény repcsit?

Ilyesmit csak fanatikusok csinálnak. Ez a gép pedig maláj volt, jobbára kínaiakkal megpakola. Arrafelé se tálibok, se palesztinok nincsenek. A tibetiek pedig szelídek, mint egy őzike.

Szóval, MIÉRT?
Dr. Felipe
Egy katonai radar bemérte hogy a gép a vietnami partoknál visszafordult Kuala Lumpur irányába és eltűnt a radarról. A pilóták géphibát nem jeleztek. Eddig ennyi.

A gép valószínűleg nagy magasságban felrobbant vagy felrobbantották és a roncsok szétszóródtak a tengerben.
kiskutyauto
@bárzongora: A malájok közt is van jelentős muszlim kisebbség, de ott van a közelben Indonézia, a világ egyik legnagyobb iszlám országa ugyebár százmilliónyi fanatikus muszlimmal... Tehát Indonéz fanatikus iszlám terroristák vígan lehettek, de akár indiai muszlimok is, belőlük is van a környéken pár százmilliócska... ha már ragaszkodunk az iszlámhoz... de nem csak mohamedán terroristák vannak ám.
Vígan lehetett pl ujgúr, öngyilkos (vagy lehet hogy nem is öngyilkos, mert mondjuk kiugrottak ejtőernyővel) terrorista csoport, ugyebár 150 kínai halt meg; s pont pár napja lőtt a tömegbe Kínában egy ujgúr terrorcsoport...
Továbbá lehetett célirányos merénylet is egy vagy több célszemély ellen valami okból. Valakik - nem feltétlen terroristák, akár titkosszolgálat is lehetett - valakit vagy valakiket likvidálni akartak és emellett a "megoldás" mellett döntöttek...
Tehát számos teória alkotható a robbantás mellett, csak a fantázia szab határt... ;)
Yoda69
@kiskutyauto: Eleg nehez kiugrani ejtoernyovel egy jetbol, ami 11 km magasan 900 km/h-val tep.
Marcsak azert is mert lehetetlen kinyitni az ajtokat a legnyomas kulonbseg miatt. Ha megis sikerulne kinyitni, akkor meg a nyomaskulonbseg szetvetne a gepet.
kiskutyauto
@Yoda69: Ez igaz, de amikor zuhan akkor már más a tészta... főleg, ha több darabra szakadva zuhan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.