A brit kormány több olyan törvényt fontolgat, amelyek szigorítanák az új EU-tagállamok polgárainak nagy-britanniai bevándorlási és munkavállalási feltételeit. A szegényebb uniós tagállamokból nem engednék a szabad munkaerő áramlást.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Örüljenek neki, hogy a volt szocialista országokból kivándorló emberek révén olcsó munkaerőt kapnak az angolok.
darwin
@Levendula: Ráadásul olcsó,képzett,birka munkaerőt,aki nem lázadozik.
Január
A szabályozást arra is kiterjeszthetnék - tudom extrém dolgot írok - , hogy az ide települő cégek minimum annyit fizessenek az itteni munkavállalóknak amennyi az anyaországi minimálbérük.
Ezzel is hozzájárulhatnak az itteni bérszínvonal - jövedelem - növeléséhez és rögtön emelkedik az ország lakóinak jövedelme, amit kritériumként határoznának meg a bevándorlókkal szemben.
m.macskosz
@Január: A ködös Albion pedig megnyugodhatna, nem érkezne több munkavállaló Nagy-Britanniába! Ki az a hülye, aki azonos bérért elmenne oda, ahol a ritka randa
nők, a még ocsmányabb pasik, és egy pocsék klíma várja?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.