Szentpéterváron pl. 25 százalékkal drágább a csirke, de nem ritka a 60 százalékos drágulás sem. Oroszország számos térségében nőnek az élelmiszerárak. A folyamat már az európai szankciókra adott válaszként bevezetett importtilalom bevezetése előtt elindult, ám borítékolható, hogy az uniós termékek hiánya súlyosbítani fogja a helyzetet – írja a Napi.hu a BBC körképére hivatkozva. A bevitel betiltásának kezdete, augusztus 7. óta az feldolgozott élelmiszerekben felhasznált import sertéshús ára hat százalékkal ugrott meg - jelentette a Kommerszant üzleti napilap. Szentpéterváron tíz százalékkal drágultak a termékek, igaz, ennek egy része még a korlátozások előtt jött össze. A sertéshús ára 23,5 százalékkal, a csirkehúsé 25,8 százalékkal ment fel - mondta Anatolij Kotov, a városi önkormányzat gazdaságpolitikáért felelős vezetője. Árszabályozással is próbálkoznak

Forrás: index.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pensionar
Nalunk nincs kajainport, a leg-leg-leg demokratikusabb orszagban(SZERINTUK) elunk, akit a nato, eu, amerika vezet, es megis minden dragul nap mint nap a nyogdijnak ,akarcsak a gaznajk nincs ereje.Ha tisztesegesebbek lenenk, magunkat siratnank, mint propagandar csinalni a haborucsinaloknak.Es ne feledjuk jon A TEL!!!
pbalage
@pensionar: te egyébként elolvastad, amit írtál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.