A nyugat-balkáni migrációs útvonal már nem érinti Magyarországot, ezért már csak megfigyelőként vesz részt az erről szervezett csúcstalálkozón – mondta vasárnap a megbeszélésre érkezve Orbán Viktor miniszterelnök.

A kormányfő közölte: a válság elsőszámú oka az, hogy az Európai Unió és a schengeni övezet egyes országai nem képesek vagy nem készek állni a szavukat.

Orbán Viktor tudatta azt is, hogy többször javasolta, ha Görögország nem képes megvédeni a határait, akkor az Európai Unió ezt közösen tegye meg, "de senki nem hallgatott ránk".

Abban bízom, hogy ma délután sikerül pontot tenni a nyitott határok politikájának végére, amely homlokegyenest ellentétes Schengennel és a meghívás-politikának, amely szintén ellentétes Schengennel. Remélem, hogy a schengeni övezet minden tagja azt fogja mondani, hogy a jövőben készen áll állni a szavát

- hangsúlyozta a miniszterelnök.

Orbán Viktor közölte, hogy Magyarország kész megosztani pozitív tapasztalatait a vasárnap délutáni munkamegbeszélésen.

Arra az újságírói kérdésre, miszerint javasolja-e más országoknak is, hogy kerítést építsenek a határaikra, a miniszterelnök azt mondta: nem kenyere, hogy másoknak tanácsokat osztogasson.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Captain Blood
" Arra az újságírói kérdésre, miszerint javasolja-e más országoknak is, hogy kerítést építsenek a határaikra, a miniszterelnök azt mondta: nem kenyere, hogy másoknak tanácsokat osztogasson."
G. Vicctor neked a pofátlanság már lételemed lett!
Legalább tanuld meg a hazugságaidat, nehogy két nap mulva már mást mondj!
Ebben az országban nem mindenki olyan degenerált hülye mint te, nagyon sokan emlékeznek a korábbi mondataidra!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Captain Blood
" Arra az újságírói kérdésre, miszerint javasolja-e más országoknak is, hogy kerítést építsenek a határaikra, a miniszterelnök azt mondta: nem kenyere, hogy másoknak tanácsokat osztogasson."
G. Vicctor neked a pofátlanság már lételemed lett!
Legalább tanuld meg a hazugságaidat, nehogy két nap mulva már mást mondj!
Ebben az országban nem mindenki olyan degenerált hülye mint te, nagyon sokan emlékeznek a korábbi mondataidra!
emerencia
Ha az igaz amit Orbán miniszterelnök mond, vagyis hogy: "nyugat-balkáni migrációs útvonal már nem érinti Magyarországot" lehet gyorsan elkezdeni leszedni a kerítést és visszaállítani az eredeti állapotot.
Butautáló
Már csak megfigyelő??? Szépen rányomta a tömeget egy kerítéssel a szomszédaira és már úgy érzi elkészült? Elismerést vár érte? Ez a Dagi meghülyült! Mondjuk minden diktátor meghülyül a végére és szarul jár! Egy olasz geci asszem egy lámpavason lógva fejezte be, fejjel lefelé...
Lepényleső
Meg lehet figyelni,ahogy Európát elöntik a menekültek. Aztán meg befolynak hozzánk,
mert erre lejt a pálya.
tökéletlen és csodátlan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
tökéletlen és csodátlan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bakegya
Az EMBERISÉG ÉLETÉBE addig -addig próbálkozik be amíg valaki valóban fejbe nem baXXa!!!
verőce21
Orbán kínosan lemosta Merkelt a migráció ügyében, miközben Európát gazdagnak és gyengének tekintette.
EcsiAntal
@Mirabilis: Addig örülj amíg a mostani van --ha balos lenne még az ágyadban is menekültek feküdnének !!!
sentinel216
Ha csak látogatóként vett részt az értekezleten, akkor mi a f@sznak ment oda? Azért amikor talált egy gazdátlan mikrofont a pódiumon, belepofázott, pedig senki sem kérdezte. A király tévé ötször leadta, és kihangsúlyozták, hogy Viktor angolul beszél. Azért ette oda a fene, hogy kárörvendjen a szövetségesein, mert ő aztán fasza gyerek és megoldotta a menekült kérdést. Jut eszembe, addig sem kellett neki részt venni az 56 - os ünnepeken. Neki ez a gúnya már kicsi, nagyobbra vágyik. Remélem nagy ruha lesz belőle!
libellle
@emerencia: csak a baj az, hogy a kerités nygon sok lukkal van ellétva. Vagyis még mindig jönnek Magyarországon keresztül az emigránsok. Csupán ezt már titkolja az mocsok alak. Mert a népnek nem kell csak arról informálódnia amit ö tart helyesnek.
libellle
@sentinel216: Csak nehogy forditva süljön el a fegyver. Mert már most jönnek azok a megjegyzések, hogy azok az országok ahol nagy tiltakozással voltak a migránsok ellen hosszutávon ök lesznek Europa vesztesei. Itt lehet anyagi vesztese´gtöl mindenre tippelni.
bakegya
@libellle: ki is veszíthetne többet mint a magyar ZEMBER-az EU ADAKOZÁST HA GYENGÉN LEOSZTOM AKKOR 900 EZER FORINT JUT MINDEN MA ÉLŐ MAGYARRA!
-és hol van az eddigiek amit már elbaxtak-na jó stadionbeton és műfű az már biztos és a felcsutkai mészáros mangalicái is a pancsoló aréna aKADÉMIKUSSAIVAL A VIPPÁHOLYBAN.Ó ÉS RÜHELLKE IS SAJÁT LÁBON FOG BEKÖLTÖZNI A KASTÉLYPROGNÓZISÁVAL -A KISVASUTTAL SAJÁT földön VISZI A FATOLVAJT MAGÁVAL a nagyasszony.
emerencia
Mondhatnám, hogy az egész migránskérdés csak egy hazug propaganda, hiszen ott ahol én élem a mindennapjaimat még nem láttam egyet sem. Mégsem mondom, hiszen gyerekkorom óta tudom, hogy egy országot nem lehet teljesen körbevenni kerítéssel. Anno azt pletykálták, hogy még az aknásított nyugati határon is jöttek mentek egyesek. A világban vannak teljesen kilátástalan életlehetőségeket nyújtó országok, ahonnan menekülnek az emberek egy másik, milliók számára egyre rosszabbul élhető országon (pl.Magyarország) keresztül egy jobb világ felé, megállíthatatlanul. Talán nekem sem kellene az idő előtti halállal, betegségekkel, szegénységgel szembenéznem, ha édesanyámék '56-ban mindenórásan velem neki mertek volna indulni.
emerencia
@libellle: tegnap, 11:53 Előző hozzászólásomban neked válaszoltam.
Butautáló
@verőce21: Ezt a velős megállapítást e cikk alapján mondtad? Mit szívsz? Csak azért, mert ilyet én is szeretnék érezni!
zöldszem
"A nyugat-balkáni migrációs útvonal már nem érinti Magyarországot, ezért már csak megfigyelőként vesz részt az erről szervezett csúcstalálkozón – mondta vasárnap a megbeszélésre érkezve Orbán Viktor miniszterelnök."

Mai nap híre:Terrorveszély: fokozta Orbán Viktor védelmét a TEK...
Most hogy van az a rohadt Rogán minisztérium... nem lehetne eldönteni, hogy melyik állítás az igaz, és az igazat kommunikálni??? Nem megy mi?? Nem tudjátok eldönteni, hogy mi legyen a gumicsont... Mivel tereljétek el a földmutyit, a mérhetetlen gazdagodásotokat, a korrupciót!
libellle
@emerencia: Och nagyon megérintett az amit irtál. Akkor is ha nem teljesen konkretan mindent leirtál. Eltudom képzelni mit szerettél volna közölni. Sajnos éppen ellége vagyok Magyarországról informálva ( persze még jobban nem) azokat amiket hallok amiket elmondanak, ha azoknak csak fele is igaz akkor borzaszto. Borzasztó, hogy ebben a században emberek Europa közepén hogyan élnek. Bizonyára az életetek sokkal jobban sikerült volna, amennyiben akkor szüleid elindulnak. Ellenben, nem ismerlek de kivánom, hogy a jó isten segitsen neked, hogy az életed jobbra forduljon. Sajnos csak a jó istent irom mert egy olyan országban ahol élsz csak a gazdagoknak van jó élete. A középosztály is csak addig áll amig munkája van.
verőce21
@Butautáló: (09:38) Nem mondom el, mert majd kezded Te is úgy látni! És mi lesz az ellenzékkel, így is kezdetek elfogyni mint a gyertyaszál...(?)
Butautáló
@verőce21: Csak azért kérdeztem, mert anyag nélkül én nem olvasok ki ekkora hülyeséget ebből a cikkből...
verőce21
@Butautáló: Mert nem olvasod el még a cikk címét sem! "Magyarország már csak megfigyelő... nem kenyere, hogy másoknak tanácsokat osztogasson."
Butautáló
@verőce21: Az egész cikket elolvastam! Csak azt látom, hogy Vicctor közölte ezt meg tudatta azt! Csak böfögte a kolbász szagú hülyeségeit! Sehol sem találom, melyik részben van, hogy lemosta Merkelt!
verőce21
@Butautáló: (18:34) Meg kellene tanulnod olvasni a sorok között is! Máskülönben csak magadat utálhatod. :)
Butautáló
@verőce21: Kezd elegem lenni a fellengzős stílusodból! A magadfajtával az a baj, hogy a rendes sorokat már nem is olvassa, csak a sorok közt keresi a rémet! A reális világhoz annyi közöd van mint vécének a mozgólépcsőhöz!
emerencia
@libellle: Mintha az 1946 óta Németországban élő idős rokonomat hallanám... Ő is több oldalról tájékozódik az itthoni viszonyokról és mindenkitől ugyanazokat a rossz dolgokat hallja. Én csak azt kívánom nektek, hogy ne süllyedjetek le a mi színvonalunkra. Tartsátok meg a liberális demokráciát mert ha Európa legbefolyásosabb országa is letér erről az útról, elvész a reményünk arra, hogy egyszer talán majd mi is az EU közösségének egyenrangú polgárai lehetünk.
kutyahűség
Attól tartok, hamarosan beköszönt az a szép új világ, amikor Magyarország az EU-s pénzcsapoknál is a megfigyelő szerepét veszi fel - hála Orbánnak. Más pedig, aki hajlandó csapatjátékozni, aki hajlandó az EU-ért TENNI, majd kapja a zsét.
verőce21
@Butautáló: (19:00) Végre kibújtattam belőled az igazi butaságod! Nem vagy vitapartner Buta!
libellle
@emerencia: Definitiven nem. A demokráciát már több 10 éve gyakoroljuk és eléggé sikeresen. Nállunk nem lessz orbanistán (még akkor sem, ha a volt keletnémetek akik hasonlo elbutitott kocsi szellemben nöttek fel ) ahhoz mi tulságosan jozanul gondolkodó nép vagyunk. Ezenkivül nagyon megvédenének kiharcolt szabadságunkat és jogainkat. Olvasgatok a magyar online ujságokban és sajnos ugy látom, hogy Magyarország "szekere" jelenleg nem jó irányban megy. De mindenen lehet változtatni, csak akarni kell. Nagyon szépen irtad az utolso mondatodat. ´Mi itt ebben az országban ( ahol nem mindig minden jó) csak ezt tudjuk tiszta szivböl kivánni.
Butautáló
@verőce21: Na jó, nekem elég volt belőled! Rühellem az ilyen nagyképű senkiháziakat! Pont azért ez a nevem! Felejts el kisfiú, irkálj inkább levelet Viktor anyádnak!
libellle
@verőce21: Ja olyan super okosságoka irsz hahahahahaha. Mulatságos vagy.
libellle
@verőce21: 18;18 az lessz a ti végzetetek.
libellle
@kutyahűség: Pontosan, egyre hangosabbak az ilyen és hasonlo hangok
verőce21
@Butautáló: (19:20) Mintha te írtál volna mindig nekem először, kötekedően. Most meg sértődötten visszavonulsz? :)

Na jó, lásd milyen jó vagyok hozzád, kapsz még egy pár hónaljmankót a kezdeti értetlenkedésedhez.
propeller.hu/nagyvilag/3167260-merkel-meg-melyebbre-lokte-partjat
DR Eric CARTMEN
Pár hete verte a mellét a püffedt pávatáncos, hogy 6 pontos javaslatából, négyet elfogadtak. Aztán a múlt héten elszólta magát. Azt mondta, azért megy csak megfigyelőnek, mert egyik javaslatát se fogadták el. Mikor hazudott ?? (tudom mindíg ). Akkor már csak egy kérdésem van. Ha csak megfigyelni akart, miért nem maradt ITTHON A NEMZETI ÜNNEPEN inkább???
verőce21
@libellle: (19:22) Ne ríkassál már!
Az "lessz" a végzetünk, ha elfogynak a blogról az aberrált liberók?
libellle
@verőce21: nem nem akarlak könnyekre fakasztani, nem jól állnának azok neked. Nem tudom mit jelentt az, hogy "aberalt" de liberális az absolut vagyok. Hála a mindeneknek. Mert nem szivesen lennék radikális jobbikos náci.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.