Telefonon beszél szombaton egymással Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök. Trump már a kampányában világossá tette, hogy javítani szeretné az Egyesült Államok és Oroszország viszonyát, miután a távozó Obama-adminisztráció idején azzal vádolták Putyint, hogy beleavatkozott az elnökválasztásba.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Orbán a pitiáner, jellemtelen jellem, a szabadságharcos küldetéstudat karakterének típusa Trump és Putyin segge közé beszorult fej emberi selejt mivoltát mutatja. Ez magánügye lehetne bárkinek, ha nem ő lenne tök véletlenül a miniszterelnök. Annál, hogy milyen egy miniszterelnök sötét lelke, csupáncsak az borzasztóbb, hogy milyen annak a léleknek a kivetüléséből szárba szökkenő rezsim. De itt van nekünk – illetve Orbánnak – Putyin. Ami megint csak nem lenne baj. Oroszország viszonylag közel van, óriási piacot jelenthetne. Egyetlen ország sem engedheti meg magának, hogy ne kezelje tényezőként, hogy ne tárgyaljon vele. Ám én nem látom azt, hogy a magyar feldolgozóipar lendületet kapna. Igaz, nem is nagyon van semmi, ami lendületbe jöhetne. Mészáros Lőrinc mangalicaszalonnáján kívül nem nagyon tudok jelentős kereskedelmi sikerekről, viszont úgy tűnik, Putyinnak sikerül az Unió területére felépíteni egy előretolt helyőrséget. Pakson. Titokban. Ráadásul mindenki jól jár. Úgy értem, hogy Putyin is, Orbán is. Mi pedig – többiek – fizetünk, mint a katonatiszt. A következő lépés az lesz, hogy mindenképpen meg kell győzni a keményen elbutulóban lévő kisembert arról, hogy a hatalmas Orosz medve a legjobb barát, akit csak elképzelhetünk magunknak, Putyin pedig személyesen a legjobb, legbőkezűbb ember és imád minket. Egyenként és egyben is. Ezt még azelőtt célszerű lesz megejteni, mielőtt véletlenül ki találunk lépni az Unióból a pénz fogytával. Ugyanis csak meg kell valahogy magyarázni a híveknek, hogy miért ordított kidagadt erekkel Orbán akkor és miért dörgölőzik most ugyanahhoz a hatalomhoz. Semmi különös, csak tettünk egy nagy kört és lassan visszajutunk az indulási ponthoz. Hamarosan elő lehet szedni a szekrény aljáról a kis vörös könyvecskét és a Fidesz­párttagkönyv mellé lehet tenni. Nem sok idő kell hozzá és már nem lesz ciki.
Az önértékelési zavarokkal küzdő, állandó megerősítésre szoruló, pozitív megerősítések
hiányában dühöngő pszichopatává átalakuló kisember...
Eladott Ország
Folytatás... vergődésének aktuális fejezetét láttuk. Reméljük, Trump is tud róla, hogy mindig is nagyra tartotta Magyarországot és a szabadságharcos magyar népet. Végül is a lényeget tekintve tökmindegy. Annyi jelentősége van, mint bármilyen más diplomáciai retorikai aktusnak. Jelen esetben ennek egyik oldalán egy szuperhatalom ámokfutó vezetője, a másikon egy jelentéktelen kis ország küldetéstudatos, önjelölt hadvezére áll. Akinek a hangok és a gyógyszerek azt súgták, hogy egyszer majd Európa trónjára kerül. Elég baj ez nekünk."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.