Egyre inkább úgy tűnik, hogy amit mi Európai Néppártnak gondoltunk, az egész egyszerűen nem létezik. Nincs kizárva, hogy a Fidesz végleg szakít az európai kereszténydemokratákkal, bár Orbán Viktor kormányfő szavai szerint, ezt nem akarják. A Fidesz és az Európai Néppárt kapcsolatában – mint arra a Hír TV Sajtóklub című műsorának vendégei, Huth Gergely, Bencsik Gábor és Gajdics Ottó is rámutatott – sorsdöntő dátum lesz 2019. május 26., ugyanis nem a politikusok, hanem az európai választók osztják a lapokat, így az európai parlamenti voksolást követően fog kiderülni, hogy a most erőteljesen balra tolódó pártcsalád milyen irányba fog fordulni. A baloldali, liberális megmondóemberek és sajtójuk „szörnyülködve” számolt be arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a múlt héten Matteo Salvini olasz belügyminisztert fogadta. A hétvégén üzent Marine Le Pen, a francia jobboldali Nemzeti Összefogás vezetője, hogy örömmel látna a magyar és a lengyel kormánypártot a Szabadság és Nemzetek...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Minek nevezzelek?

A CNN cikket írt annak apropójából, hogy Trump meghívta Orbánt

Mottó:
„ha valami úgy totyog, mint egy kacsa,
úgy hápog, mint egy kacsa, és úgy néz ki,
mint egy kacsa, akkor az kacsa.”

Áll a balhé a derék matyar propaganda háza táján. Zottyant Zotyóka nemzetközi szóvivő (bármit is jelentsen az) teljesen ki van akadva.
AQ hiszti oka,hogy a CNN „Trump finds anti-immigrant ally in extremist Hungarian Prime Minister” címmel írt cikket.
S a cikk így kezdődik: „Hungary's hardline nationalist prime minister, whose erosion of checks on his power has led some to describe him as a de facto dictator, will meet President Donald Trump in Washington next week, the White House announced on Tuesday.”
Szélsőséges, keményvonalas, nacionalista és egyesen által számos okkal diktátornak tekintett – s akkor méh még nagyon udvariasak voltak! =))
desir62
A 4 fidióta firkász, véletlenül bele néztem, de majdnem elokádtam magam a látványuktól.
desir62
@desir62: Ja meg a durbincs a migráncs.
tulipan
Mi van, Te sötét @durbincs koma: Narancsos, segggnyaló-ammónia-pisi szagú seggfej Félfarok, ott a román Ploestiben, a denevérszaros bányakecód mélyén! Mit picsogsz itt össze-vissza, a seggedből?
www.ize.hu/ize/post/59276
csipetke
Kinek jut a tökalsó?Maga orbán a tökalsó.Szívesen szabadulnánk tőle
csipetke
@csipetke: Ja,és Esőember buzgón küldi az idióta cikkeket."Fuss Forest,fuss..."
csak úgy....
@durbincs: ezzel te azt akarod mondani,hogy ki a fideszre az a durbincsra is szavaz ?
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te bunkó, kretén, narancsos seggnyaló, a romány Ploestibeli denevérszaros, ammónia-pisi-szagtól büzlő bánakecódból! ejnye, te vizeletes viseletes , hidratáljál hiszen, nagyon beteg vagy ? a Te lábúj-kórómnyi Húgyköved már bizony nem gyerekjáték ? Na de majd ez félbolond @ Shikari: és @Pegero: a moslékajkú-rúzsös férfi rendesen leápol - keneget, és talán az majd valamit javíthat a hangulatodon ? elvégre te egy valódi narancsos Guano-man vagy, ugye ?
tulipan
@durbincs: Te kretén, narancsos seggnyaldosó, szaros pofájú, Félfarok, onnan a romány Ploestiben levő denevérszaros, ammónia-pisis szagú bányakewcód mélyéről, mit picsogsz itt össe? Te véres szaros , csak hidratálj már,mert nagyon beteg vagy? az a lábúj-kórómnyi Húgyköved már nem gyerekjáték ? Ugye, kellően üvőltessz már a fájdalomtól?
De majd ez félbolond @Shikari: a moslékajkú-rúzsös kikent-kifent férfi ápol ám - s keneget ? Esetleg 3-masba Ótvare @Vercke21: -el ?
tulipan
@durbincs: Ejnye te @Durbincs: Te hülyegyerek, narancsos seggnyaldosó szaros pofájú Halfarok, onnan a romány Ploesti bányavidénn levő, denevérszaros, pisi-ammóniaszagú bányakecód mélyéról? Mit gagyarászol itt össze abból a sötétségből?Hiszen az a repedtagyad, csak 1 napot tárol ? S ezt felhánytorgatni felesleges,hiszen másnapra úgysem emlékszel MÁR semmire ? nemde, te kretén ördögfajzat @Durbincs: , az a borzalmasan szerény képességű ?? Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot, te moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ? Ploestiben nagyon utálhatnak már ? a múltad végett?? Te szörnyeteg, előkapart patkány-zombi 2db tavalyi avas dioért itt vizitálsz? Na meg persze, több ezernyi Euróért? Te szörny, rettenet alul-iskolázott ? Ezért hát, pedofilként szegény Marxot habzsolod ? S persze, Engels is megy ? Ballonkabátos agybeteg? Te szaros disznó!
csak úgy....
@durbincs: : csoda ha nem láthatod ,csak fölügyelet mellett a kismukit?
tulipan
@durbincs: húzzon mán haza, a veremkecoba,maga orbitál iszákos 1 rettenet ?
otthon még persze ráhúz ? s a csillehúzó bányalovak vizeletét is megvedeli ? hát merre tart ez.. a rottyant kis világod ? monitorozzá mán te,féreg buta ember ? már térdig aláztak ? Még mindig nem elég : Te Nyüves Herélt ? n3120
tulipan
@durbincs: Ejnye te @Durbincs: Te hülyegyerek, narancsos seggnyaldosó szaros pofájú Halfarok, onnan a romány Ploesti bányavidénn levő, denevérszaros, pisi-ammóniaszagú bányakecód mélyéról? Mit gagyarászol itt össze abból a sötétségből?Hiszen az a repedtagyad, csak 1 napot tárol ? S ezt felhánytorgatni felesleges,hiszen másnapra úgysem emlékszel MÁR semmire ? nemde, te kretén ördögfajzat @Durbincs: , az a borzalmasan szerény képességű ?? Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot, te moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ? Ploestiben nagyon utálhatnak már ? a múltad végett?? Te szörnyeteg, előkapart patkány-zombi 2db tavalyi avas dioért itt vizitálsz? Na meg persze, több ezernyi Euróért? Te szörny, rettenet alul-iskolázott ? Ezért hát, pedofilként szegény Marxot habzsolod ? S persze, Engels is megy ? Ballonkabátos agybeteg? Te szaros disznó!: húzzá mán haza, a veremkecodba,
te orbitál iszákos 1 rettenet ? otthon még persze ráhúzol ? s a csillehúzó bányalovak vizeletét is megvedeled ? hát merre tart ez.. a rottyant kis világod ? monitorozzá mán te,féreg buta ember ? már térdig aláztak ? Még mindig nem elég : Te Nyüves Herélt ? n3121
csak úgy....
@durbincs: OK! vizsgát letetted! mától kezdve ,akár a viktor testöre is lehetsz csak ne tartsd mindíg a nyelved a seggibe...
még rá ülne,arra az okos fejedre...
tulipan
@durbincs: Ejnye te @Durbincs: Te hülyegyerek, narancsos seggnyaldosó szaros pofájú Halfarok, onnan a romány Ploesti bányavidénn levő, denevérszaros, pisi-ammóniaszagú bányakecód mélyéról? Mit gagyarászol itt össze abból a sötétségből?Hiszen az a repedt agyad, már úgyid csak 1 napot tárol ? S ezt felhánytorgatni felesleges,hisz másnapra úgysem emlékszel MÁR semmire ? nemde, te kretén ördögfajzat @Durbincs: , aborzalmasan szerény képességű ?? Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot, te moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ? Ploestiben nagyon utálhatnak már ? a múltad végett??már annyiszor térdig aláztak ugyi? te Nyüves, golyótlan Herélt ? Még mindig nem volt elég? n3130

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.