Stella Kyriakides hetekig mondta, hogy semmit nem kell tenni a koronavírus ellen. Aztán hetekre eltűnt. Most előkerült.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polar450
Hazudik az Or(bán)igó!

MEGOSZTÁSA

embed
facebook
twitter
flipboard
mail icon

BETŰMÉRET
AaAa
Európa egyik legnehezebb megpróbáltatásán megy át. Az EU a koronavírus-járvány epicentruma, ami az egészségügyi rendszereket a végsőkig próbára teszi, az egész kontinens karanténban van. Ma az EU koronavírus válságcsapatának egyik vezetőjével, a ciprusi biztossal, Stella Kyriakidesszel beszélgetünk.

"Tudatában voltunk, hogy a vírus elterjedt Kínában, emiatt már nagyon korán elkezdtünk készülni érkezésére. A figyelmeztető rendszert már január 9-én mozgósítottuk. Ez a rendszer az elejétől kezdve jelezte, hogy lehetséges: a vírus messzebbre fog terjedni. Szóval már az év elejétől, januártól kezdve kapcsolatban álltunk a tagállamokkal, amelyeknek információt adtunk arról, hogyan készüljenek, és arról, hogy valószínűleg ez a helyzet vár Európára is."
A többi itt:
hu.euronews.com/2020/04/07/egeszsegugyi-eu-biztos-minden-allampolgarnak-felelossege-van-a-virus-terjedesenek-lassitas

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.