Be is mutattak a repülő személyzetének.

Nem voltak hajlandóak maszkot hordani a repülőn a magyarok, 2000 eurós bírságot kaptak, és eljárás indul ellenük Németországban

Fejenként 1000 eurós büntetést kellett kifizetnie egy magyar ikerpárnak, mert július 24-én nem voltak hajlandók feltenni a szájmaszkot egy Budapestről Münchenbe tartó repülőjáraton – számolt be a német sajtó. A személyzet több alkalommal is felszólította a két 37 éves nőt, hogy tegyenek eleget a járványügyi helyzet miatt előírt maszkviselési kötelezettségüknek, de egyikük ehelyett a középső ujját mutatta az egyik légiutaskísérőnek.

Miután a gép leszállt Münchenben, a rendőrség őrizetbe vette az ikerpárt, majd a büntetés kifizetése után szabadon távozhattak. Az ügyük azonban ezzel nem ért véget, ugyanis büntetőeljárás is indul ellenük – közölte hétfőn a német rendőrség.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Hírünk a világban,,büszke meg erős...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Hírünk a világban,,büszke meg erős...
namihami
Olcsón megúszták! Nem kéne az oroszlán farkát rángatni. Némi börtönt még hozzácsaphattak volna a dajcsok.
És akkor most a német követségre küldi a Szijjártó a behívót?
Rockxy
a szabad liberializnus felleg várában

"Miért kell nekem otthon maradnom azért, mert te félsz?
Mi lenne, ha te maradnál otthon?
Te maradnál otthon határozatlan ideig, te viselnél maszkot, te tartanál távolságot tőlem, te kerülnéd az éttermeket, te kerülnéd a sportokat, te kerülnéd a plázákat, a koncerteket, a strandokat és a parkokat, te hinnél a hamisított halálozási statisztikáknak, te ülnél fel a médiahisztinek, miközben kerülöd a C-vitamint, a napsütést..."
simmering73
Helyes. Itthon is ezt kellene csinálni velük, mikor dísznek használják a maszkokat a boltokban. Leszarják a másik embert, mint az illibernyák retkes shikari.
silber13
@Shikari: Honnan tudod, hogy retkesek? Találkoztál velük? Honnan tudod, hogy köcsögök? Netán együtt köcsögöltök?:-)Honnan tudod hogy liberálisok? Ismered a világnézetüket, és egáltlán találkoztál már velük?? Fingod nins hog egyáltalán miről is van szó,te bamba borjú! Persze érthető a vagdalkozéásod: " Persepe accidit ut utilitas cum honestate certet!
Clavigo
@Shikari: Már megint kiszöktél a klozettről,te retkes román wc-kefe ?
Gyütt Mönt
@silber13: Azt hiszed, érti? Ne nevettess!
Nyírfa
Én vissza is fordítottam volna őket Budapestre.

Bántóan nemtörődömök a magyarok. Ma elég sokat mászkáltam, alig van ember, aki viselné a maszkot - ráadásul szabályosan. Volt, aki a bicepszén karszalagként sétáltatta, többen láncként hordják, nemcsak az utcán, a boltban is, de olyan magától értetődően mennek be az üzletbe maszk nélkül is, mintha nem is hallottak volna a koronavírusról. Eladók, pénztárosok dettó. Egyedül a DM-ben tartják és tartatják be az előírásokat, respekt is érte.
jesz
mi szittya magyarok vagyunk...nem törünk meg holmi vírus előtt.
lusta
@Nyírfa: Bámészkodtam, majd bementem a Deichmanba. Nem volt rajtam maszk, elfelejtettem felvenni, ámbár ez ritkán fordul elő velem. Az eladó szólt, azonnalk felvettem és elnézést kértem. A hölgy meglepődöttés elmondta, hogy néha szinte meg is akarják őket ezlrt verni, mindennek lehordják, mit képzelnek ők itt. Ők itt azért vannak, hogy kiszolgálják őket és körülugrálják a vevőt, nem pedig még utasítgassák a ˝kedves˝ vásárlót. Rövid eszmecsere után, szinte elsírta magát mondván, hogy a hétvégén a legrosszabb a helyzet és munkatársai nem is akarnak hétvégén bejönni dolgozni. Ha már hétvége. A hétvégén (a múlt héten) Berlinben voltam. MIndenkin volt maszk. Persze ki is volt írva, hogy a tömegközlekedési eszközökön a maszk hiánya 50 eurót kóstál.
advocat
Fejenként 1000 €. Az ott is pénz. Majd megkeresik. 2-3 bevetés és rendben.
Nyírfa
@lusta: A biztonsági őrnek kellene a helyzet magaslatán lenni, ami, persze nem menti fel az eladót a hülye vevővel való konfrontáció alól. Tény, hogy nagyon bele lehet unni, ma csak két fiatalt kértem meg, hogy húzódjanak már arrébb, de ezt minden vásárlásnál papagájszerűen ismételgethetném. A Sparunkban már röhög rajtam egy fiatal pénztárosnő, mert folyton szólok valamiért, pedig egyáltalán nem nevetséges, ha a nyakamba fújtat valaki. Ezeket az embereket a koronavírus sem mozdítja meg, képzeld, ha azzal hozakodnék elő, hogy Uram, Hölgyem, Ön belépett az intim szférámba. Vagy, hogy szálljon ki az aurámból.
Szóval, értem én az eladókat is, de nem lankadhat a figyelem.
Már majdnem a péknél voltam egyik reggel, amikor hiányérzetem támadt. Hát nem otthon hagytam a maszkot? Hazamentem érte.
nezelodo
Áááá, csak nem akarták eltakarni a legendás szépségüket, és/vagy a Borkai szüzek voltak, és ezt is megtehetik...
Málna
@silber13: 18:56 Onnan tudja Shikari, ahonnan én is: a viselkedésükből.
Clavigo
@Shikari: Vagy román állampolgárok,,mint te,,,plusz egy madzsarigazolvány….( szavazatért )… Bozgor-stílus,,,
Clavigo
@Shikari: Nem kellett volna anyádat felrakni repülőre...
simmering73
Frissítek. Ma délelőtt, soroksári Auchan. Már több ember maszk nélkül vásárolgat. Kérdésem: mi a francnak vannak a biztonsági őrök, meg az a temérdek kamera? Ha nem bírnak érvényt szerezni a bejáratnál lévő kiírásnak: "Orrot eltakaró szájmaszk használata kötelező!"
kokopelli
@Clavigo: nem rakták fel,hanem ott is kéreget a családja!..."ha lehet "Ojrót tessenek adni!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.