Egy tévécsatornának nyilatkozott munkájáról.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Valószínű, hogy a kuncsaftok fehér, hetero , keresztény, fideszes potentátok, akik dúskálnak a közpénzben. Ezért nem számít a tarifa összege.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Elég trehány munkát végezhetnek ezek a férfiak, hogy nem tudják legalább egy órára lenyugtatni a csajszit. :)
csak úgy....
ez a hír az origótol származik! :) fideszes hazugsággyár..
kissé felnőttem
ősi mesterség , aztán valamiből élni kell.Csak az irigyei teszik szóvá. Kis hazánkban kéne körülnézni hány nő kénytelen mert a gyereket a családot el kell tartani ugye?és ? Ne akadj meg, tőbb diplomás is akad közöttük. és mindezt botrány mentesen megoldják.
namihami
@Shikari: Ehhez csupán annyit, hogy legalább megélnének belőle.
A fideszben ülő ""'90-es veteránok"" már otthon se kellenek. Az általad említettek legalább ""frisshúsnak"" számítanak a fideszes, alaposan leharcolt ""selmeczik és társaik"" kasztjához tartozó csatakancákhoz képest.
És egy nőnél már az is előny...a selmecziségről már nem is szólva.
namihami
@Shikari: Pedig inkább nő, mint politikus. Akkor képzeld el, ha mint nő ilyen harmadosztályú, akkor politikusként melyik kasztba lehetne besorolni. És itt nem a megszerezhető pénzeire, hanem a képességeire gondolok.
namihami
@Shikari: De ők észre is leharcoltak! Már eleve. A Gabszi erre a tökéletes példa. A ""szenatorina"".
namihami
@Shikari: Nem is kell. Néhány éve (többek között a Lockheed és nyugdíjpénz ügyében) már bizonyított. És már csak felejteni fog.
division
@csak úgy...: Azt te csak hiszed. Volt anno dolgom olyan prostival még legény koromban, akinél 200 ezer volt két óra. Na persze nem is akármilyen eresztés volt. Neki napi 3 kuncsaft is elég volt ehhez az összeghez, és csak gondolj bele, mennyit ért sok évvel ezelőtt még 200 ezer.
kissé felnőttem
@namihami: amikor nem megy jól a kupi nem butort kell ám cserélni hanem a veteránokat ezt már 1919 után is tudták csak kevesen alkalmazták
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Izgalmas lehet a kukucskálón megtekintenie a kövi versenyzőt. Mindamellett, így néhány év alatt összeszedi a megélhetéshez szükséges pénzt, aztán férjhez megy és éli az átlagos nők életét. ez mindíg így volt, így van és így is lesz, amíg a férfiaknak ilyen sokat ér a farkuk.
Eladott Ország
Eltelt egy évtized meg még pár év Gyurcsány miniszterelnöksége óta, azóta kb ők vannak hatalmon, de ki hibás? Gyurcsány. Mennyire primitív. És mennyire hülyének kell lenni, hogy ezt valaki elhiggye. De a cikkben még az SZDSZ-ről vannak képek, hát hol van már az SZDSZ? Az a Márkos Imre örs, aki ezt írta, hát az köpjön fel és álljon alá, annyit ér.Viszont a kalandozó magyarok bűneit még nem hozták elő, pedig ott voltak "csúnya" dolgok, rablás, erőszak, gyilkolásdi! Bár koronavírus még nem volt, meg kórház sem, így sajnos be sem tudták zárni azt, ami nem volt!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/124166797_3403167373101275_5042260271652793043_n.png?_nc_cat=110&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=bASzmEErWt0AX8-vSCD&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=6d8dbec5698f3db593932eeb0de5e2cb&oe=5FD0F0FA
Eladott Ország
Valószínű, hogy a kuncsaftok fehér, hetero , keresztény, fideszes potentátok, akik dúskálnak a közpénzben. Ezért nem számít a tarifa összege.
jesz
Voltnszerencsém olyan szemérmes országban dolgozni, ahol a prostitúciót megvetették, mondhatni tilos volt.

Nos a férfiak egyik tulajdonsága, hogy muffra vágyik, de nagyon..ezért ennek kielégítésére létezett egy eldugott hely, ahol kis házikókban örömlányok enyhítettek a férfiak kanosságán...
Kalandos úton eljutottam ebbe a faluba, ahol ha nem látom, nem hiszem el...mindegyik házikó bejárata előtt öt-tíz férfi várakozott...kifelé jövet még törölgette a farkát a kielégült kuncsaft,
a soronkövetkező már ment is be, hogy kapjon némi örömöt..(no és egy rendes trippert, vagy hasonlót)..

Tisztelt olvasó, én buszt vezettem, ne kérdezd kiket vittem..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.