"Szivárvány Óbuda felett"LMBTQ-lobby az óbudai városvezetés csúcsán Oda a jelek szerint a baloldal által támogatott, a szexualitást és gender törekvéseket előtérbe helyező "sajátos" közösségi programot álmodott meg a Kiss László által vezetett önkormányzat. A lakás sorsát és hasznosítását ezért a Momentum LMBTQ munkacsoportjának elnökére, a homoszexualitását felvállaló Turgonyi Dánielre, Óbuda kultúrájáért és oktatásáért felelős alpolgármesterére bízta. Szivárványpropagandát támogat az óvodákban az új DK-s vezetés Turgonyi elődjét követve a két rábízott területet szintén elválaszthatatlannak tartja, de azt az új baloldali trendeknek megfelelő "értelmezésben" látja el. Ennek köszönhetően eddigi eredménye, hogy közreműködésével egy melegpropagandát is folytató civil szervezettel kötött együttműködési megállapodást az önkormányzat. A kerületi szülők attól tartanak, hogy a melegpropaganda az óvodákba is beköltözik a legkisebbek oktatását és kulturális "fejlődését...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Mi van büdös halfarok, front van talán és az így felpiszkálja a magadfajta elmebeteget? Jobbulást!
nezelodo
Hiába a durbi igyekezete, nem tudta megszerettetni ezt a kéjlakot a brüsszeli NER-es buzi-brigáddal, és azok ott maradtak, biztos finomabb tapintású a réz ereszcsatorna, amin a lecsúszást gyakorolják a lábuk közé kapva a csövet, mint a tűzoltók a laktanyában riasztáskor.
A hajókázást sem kedvelik, mert ott meg a Borkai Széchenyi-szüzek verték ki a biztosítékot, meg a koko csíkot, és még az AUDI- milliárdok sem voltak elegendők az eltakaráshoz.
CsipkeRózsa
@durbincs: Állítsd le magad, mert feljelentelek!
sokanvagyunk
Mégis csak otthonosabb mint Brüsszelbe járni... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.