Az olasz jobboldali Liga vezetője Orbán Viktor miniszterelnöknek címezte a levelét.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak szólok az EPP "a magyar nép iránti barátságról és közelségről" tett tanúságot, hogy baráti segítségként a retardált dagadt törpét fenéken rúgta! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
csak szólok az EPP "a magyar nép iránti barátságról és közelségről" tett tanúságot, hogy baráti segítségként a retardált dagadt törpét fenéken rúgta! =))
Sziszifusz
" Én írok levelet magának - Kell több ? Nem mond ez eleget ? "

Pont eleget mond az, hogy Matteo Salvini írt baráti levelet Orbánnak !

" Madarat tolláról, embert barátjáról ."
Nessy
Na, megtalálta zsák a foltját! Kinek lesz nagyobb szája?
Nyírfa
Levelez a széljobb. Majd most jól összefognak, és megtanítják az EU-t kesztyűbe dudálni, hogy merre az arra, mi a jó irány, és hol lakik a magyarok istene, az a virtusos.
Van egy gyanúm: Európa kulturáltabbik - és nagyobbik - felének ez nem kell.
Azután ilyenek is eszembe jutnak, hogy Hollandia volt az első tőkés állam az 1400-as években...nekünk pedig még mindig élnek a feudális beidegződöttségeink.
Eladott Ország
Az egyik drága harcostársa a felcsúti Rambónak a nagy háborúzásban, lábon lőtte magát. Megesik ez a legnagyobb szélhámosokkal is. Matteo Salvini addig spekulált és taktikázott a totális hatalom átvételének csalóka ábrándját meg a rózsafüzért morzsolgatva a mellső végtagjaiban, ameddig kigolyózta magát az olasz kormányból. (Ha a Migránstévéből tájékozódnak, akkor nem ő borította a bilit, hanem hátba szúrták a derék fasisztát.) Vagyis a belügyminiszterség után most az ellenzéki politizálás dicsősége vár rá. Addig is ameddig Salvinire jobb napok következnek, egy Orbán levelével vigasztalódhatott, aki bukása alkalmából gratulált neki hálálkodott neki egy nyálasat – nagyrabecsülését és köszönetét fejezte ki – mindazért, amit egész Európáért, benne Magyarországért tett. Most meg Salvini írt levelet a felcsúti Rambónak.
1984
Szerintem ennek most Orbán sem örül :)
Nyírfa
Közben pedig a fidesz helyére pályázik az EPP-frakcióban. Minek orbánnak ellenség, ha ilyen barátai vannak?
Nyírfa
@Eladott Ország: 14.23

Felcsúti Rambo...:)))
csak úgy....
na neee..!? matteo -vittorionak? mamma mia! -anno a duce és a fhürer is leveleztek vagy volt már telefony? prego..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.