Vlagyimir Putyin orosz elnök nem fog kamerák előtt oltakozni, hinnünk kell az adott szavának – írja a Blikk.hu.

Putyint is oltják, higgyük csak el, mert látni nem fogjukFotó: Pixabay.com

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője mondta az újságíróknak kedden Moszkvában, hogy az elnöknek nem tetszik a kamera előtti oltakozás, de az meg fog történni, és azt adott szóra kell majd elhinni – írta meg a Blikk.hu.

Ahogy a lap írja, a szóvivő megerősítette, hogy az elnöki hivatal nem szándékozik nyilvánosságra hozni, hogy Putyin melyik orosz védőoltást kapja meg. Az elnök hétfőn közölte, hogy kedden beoltatja magát.

Mindhárom vakcina abszolút megbízható

- hangoztatta.

A Blikk.hu továbbá beszámolt róla, hogy Oroszországban eddig a Szputnyik V, az EpiVacCorona és a CoviVac vakcinát jegyezték be. A lakosság átoltását alapvetően a legnagyobb mennyiségben rendelkezésre álló Szputnyik V-vel végzik, de használják az EpiVacCoronát is. A felső vezetés tagjainak beoltásához mindkét szert alkalmazták.

Önöknek az adott szónak kell majd hinniük. Úgy lesz, ahogy az orvos szükségesnek véli. Ez (a beoltás) nem egy bonyolult eljárás, és a munkarend figyelembe vételével úgy fogják elvégezni, hogy az elnök munkaidejét a legkevésbé befolyásolják

- mondta a szóvivő.

Peszkov úgy vélekedett, hogy Putyin így is sokat tesz "a vakcinák propagálásáért", ezért nem kamerák előtt fogja megkapni az injekciót – folytatta a lap.

Forrás: Blikk.hu

Címlapkép: Pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
division
@Eladott Ország: Röhej amit művelsz, te önjelölt virológus. Vagytok itt néhányan sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.