A baloldal azzal kezdte, hogy lemondta a világkiállítást. A Horn kormány. A baloldalban csöppnyi hazafias érzés sincs, ezért minden nemes sporteseményre nemet mondanak. Azért, mert attól tartanak, hogy a magyarok még a végén büszkék lesznek arra, hogy magyarok. Ezért nem tanítják a mai napig sehol iskolákban a Pozsonyi csatát! Ezért nincs még mozifilmünk a Pozsonyi csatáról, sem a törökverő Hunyadi hős tetteiről. Pedig Andy Vajna idehozta egész Hollywoodot. A Holokausztot ugyan már számtalanszor feldolgoztuk, kaptunk is érte Oscart, de a nagy magyar győztes csatáinkról a mai napig semmi! Mert helyette van liberális világuralom, Marvel, Amerika kapitány és Hulk, meg Doctor Strange, meg az összes többi baromság. A Momentum ugyanezt a liberális, magyartalan világot képviseli. Meg is fúrták a magyar olimpiát. Szégyen. Gyalázat.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Pedig Andy Vajna idehozta egész Hollywoodot." Azt gondolom, az 1956-ban családjával együtt Kaliforniába kivándorolt egykori fodrászból és parókakészítőből az offshore adóelkerülés nagymesterévé avanzsált Andy Vajnáról bármit lehet pofája egy miniszterelnöknek mondani. Azt viszont, hogy Andrew G. Vajna az egyik legbátrabb magyar volna, ahhoz kell az a rinocérosz vastagságú bőr az ábrázaton. Milyen erkölcsi szinten áll az a miniszterelnök, akinek egy Vajna-féle, minden hájjal megkent kalandorról, egy nagypályás amerikai adóelkerülőről a magyarság és a bátorság jut eszébe?urva nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki fél évszázadnyi bátor amerikás magyarkodást követően – miután 14 évnyi fejtörést okozott a tengeren túli adóhatóságnak offshore céghálójának gyanús ügyei, fiktív részvényeladásai és pénzmozgásai miatt – hazajön Magyarországra beleülni egy kormánybiztosi székbe. Hatalmas nagy bátorság kell ahhoz is, hogy valaki a kormány tudtával és beleegyezésével a Holland Antillákon keresztül lapátolja curacaói, luxemburgi, vagy éppen nevadai offshore cégekbe a magyar adófizetők pénzét. Elképesztő nagy bátorság kell ahhoz, hogy az állami költségvetés terhére, valaki az egész kaszinópiacot pályáztatás nélkül tegye zsebre úgy, hogy miközben az utolsó falusi szatócsnak is kötelező, egyedül az ő pénztárgépeit nem muszáj bekötni az adóhatóság ellenőrző rendszerébe. Észveszejtően bátor dolog volt beleállni az immár kormánypropagandát szolgáltató Tv2 megvásárlásába és közel 7 milliárdos közpénz-hitelt felvenni egy köztudottan veszteséges csatorna megkaparintása érdekében. Különös vakmerőség kellett bízni a kiváló üzleti tervben és a komoly megtérülési számításokban.Azok a legbátrabb magyarok, akik még nem menekültek el és még mindig szembenéznek veletek, még mindig eltűrik, hogy ilyen gátlástalan, hatalom- és pénzmániás ámokfutók, esetenként ügyeskedő puhatestűek uralkodjanak fölöttük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ittott
sok a lé? keveset költöttünk ökörségre, hajrá. egy faszverő versenyt is kellene rendezni lássuk hogy mennyi is az O1G
kissé felnőttem
eléggé kamu vagy halfarok eszed az eszed? nincs már aki kedvelne fejetlen
kissé felnőttem
amig a nép vergődik nem is kell olimpia kenyér kell nem cirkusz ti meg csakis cirkuszra veritek el a népvagyont
CsipkeRózsa
A szennylapok próbálják meg legalább a neveket megtanulni, ha már nincs képességük még arra sem, használjanak egy listát róla, jó lesz sugónak.
voltmárjobbis
@durbincs: ma 16:12
Ja, neked nincsi iq-t . Csak orrbáni Iq.d van, Agymosott, határon túli, az én pénzemből élő szarházi vagy

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.