Egyre gyűlnek a háborús bűnnek számító cselekmények.

A háború kezdete óta 412 gyerek sérült vagy halt meg Ukrajnábanemre caylak / AFP

Legalább 158 gyermek halt meg és több mint 254 gyerek megsebesült Ukrajnában az invázió kezdete óta

– közölte az ország főügyészsége.

A telex.hu szerint a hivatal azt is közölte, hogy a kiskorú halálos áldozatok közül kettőről pontos információkat tudnak. Ők akkor haltak meg, amikor az orosz erők március 18. körül Csernyihiv egyik autópályáján civil autókra lőttek.

Az ukrán kormány Telegram-csatornáján közölt üzenetben a hivatal közölte, hogy a számok még nem véglegesek.

A harcok ugyanis akadályozzák az információgyűjtést, különösen olyan helyeken, mint Mariupol. A hivatal szerint Kijevben 75, Donyeckben 71, Harkivban 56, Csernyihivben 46, Mikolajivban és Luhanszkban pedig 31-31 érintett gyermekről van szó.

Forrás: telex.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Horizont: Mondhat @Shikari:vagy @rokker33: bármit Putyin egy háborús bűnös tömeggyilkos.
CsipkeRózsa
Látható, hogy Orbán hazug szövege hívekre talált, és elhisznek mindent, amit mond. Nem hisznek a saját szemükben és eszükben sem.
rokker33
@Horizont: Nem tudom elképzelni, hogy ok nélkül támadta meg Putyin ukrajnát! Majd kiderül, ha zelenszkij bűnös,akkor lógni fog! @Shikari: igazad lehet ezek csak azt látják,amit Biden és a nyugat akar bemesélni ! Nem tudom elképzelni, hogy putyinnak kellene ukrajna. 150 millió orosz emberhez minek csatolna még 40 millió élősködőt??Ha független maradt volna ukrajna ahogyan az az 1997 es szerződésben is megvolt irva, akkor ma 1 ember sem halt volna meg!Én a nyilvános akasztást javaslom a mókamesternek,amiért ukrajnát és a fél világot ilyen helyzetbe hozta!
csak úgy....
@rokker33: fogadok,hogy pár héten belül kiderítem,hogy te hol fözöl a labancoknak és akkor sikerül ,hogy pár évre kitoloncoltassalak ausztriából a szemét gyülölet dumáid miatt!- ök ezt piszoku szigorúan veszik! különben is,mi a faxt keresel te nyugaton a begyöpösödött komcsi féle buta agyaddal? moszkvában fözz az efftársaidnak rubelért,te unió fattya..
rokker33
@csak úgy...: hahaha te minden nap egyre hülyébb vagy :) Hol olvastál gyűlölet dumát te szerencsétlen :) ?? Az osztrákok meg pont leszarják hogy én egy magyar fórumon mit kommentelek egy rokker33=as nicknév alatt,de egye fene, ha megtalálaz Ausztriában a több ezer étterem közt, akkor meghivlak egy sörre meg egy menüre ;) :D Nyugi nem fogok beleköpni !
justhpeter
@Shikari: Ti nem a nemzet vagytok, csak Orbán csőcselékének az alja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.