Szombat esti beszédében Zelenszkij az Odessza elleni orosz rakétatámadásról beszélt.

Zelenszkij: megtaláljuk a felelősét a három hónapos odesszai kislány halálának

Fotó: Facebook

Felidézte, hogy sok a halott, legalább 18-an megsebesültek, és a halottak között van egy három hónapos kislány is. „Mit ártott vajon ő Oroszországnak?” – tette fel a kérdést az elnök – íja a Telex.

„Azonosítani fogunk mindenkit, aki ezért felelős. És kik ők? Mindenki, aki erre parancsot adott, mindenki, aki azt végrehajtotta. Mindannyian felelni fognak minden egyes halottért, nem számít, mennyi időbe fog telni.”

Címlapkép: Facebook

Forrás: Telex

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Virág Árpád
@Csizmás Kond: Személy szerint ő maga a felelős! Saját népének hóhérja!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...komoly nyomozómunkába akar kezdeni a bohóc...ha addig nem történik semmi baja...mert ahogy szorul a hurok úgy lesz ő az egyre nagyobb felelőse az összes cirkusznak...mert mindig a bohóc a hibás.
Csizmás Kond
@Kanji: na húz vissza abba a kutyabaszta anyukád valagába és szedd azokat a pilulákat amíg újból kitíltanak libbat agybajos kelekótya...
Virág Árpád
@Csizmás Kond: Személy szerint ő maga a felelős! Saját népének hóhérja!!!
Csizmás Kond
@Virág Árpád: ...és ezt már a nyugati hozzáállás is bizonyítja...lassan a félnótás bidonfamillia az egyedüli aki kiáll mellette, de ő is csak a saját családi érdekei miatt.
laszlobihari
egyszerű, az , a felelős aki kiadta a tűzparancsot! bár az is igaz a ruszki rakéták nem a pontosságukról híresek! ezek a p.csfejek még mindig a nagy honvédő háború tapasztalatai alapján szórják meg a területet és utánna megpróbálják nagy tömeggel lerohanni, a problémájuk az, hogy egy nagyobb tömegű "Straf Bat"-ot nem képesek kiállítani, a bűnözők sem hülyék.
kereső
@Horizont: Ezek úgy tesznek- a bocival az élen- mintha orosz földön zajlana a területszerző rabló háború. Mintha nem az oroszok szállnák meg éppen Ukrajnát. Mintha nem az oroszok rúgták volna fel az 1994-es Bpesti megállapodást 2014-ben, Mintha nem Ukrajna harcolna "honvédő háborút"- az orosz agresszorral szemben. Ezek nem magyarok- ezek ugyanolyan terrorista lelkűek, mint az orosz .
Csizmás Kond
@Horizont: Te hány kisbabát sajnáltál és álltál ki mellette akiket ez a bohóc lövetett le '14 óta ?...úgy viselkedsz mint egy reklám plakát...mindig csak a friss eseményeken vagy karcmentes...másnap már...
Az ukrán elnök egy fizetett bérgyilkos, aki a saját országa népét áldozta fel egy idegen, hülye, pénz és karrieréhes, drogos, elnökivadékért...és remélem ezt a történelem is bebizonyítja...te pedig ezeknek drukkolsz...mert liba és az liba észnek marad.
kereső
Katonai célpont volt. Irta az origo. Katonai célpontok voltak a Kijev környéki lerombolt falvak, Kijev, Harkov, Mariopul, Herszon , a harkovi állatkert, az odesszai lakóház- ahol öt ember meghalt, a menekülő család az autójában,- meséljetek még.A qrva anyátokat.
csipetke
@laszlobihari: 08:46 Mindenért egyértelműen putyin a felelős. Ha neki nincs üldözési mániája,beteges hatalomvágya,isten-komplexusa,akkor most nincs ez a háború. Úgy fest,azt képzeli ez a felpufffadt fejű seggarc, hogy ő a világ ura,és úgy is viselkedik. Országokat fenyeget? Röhej. Az EU-t orbánon keresztül próbálta zülleszteni, orbán vétózott is minden szart,ahogy a gazdája parancsolta. De most ezzel a háborúval rohadtul elszámolta magát. Európa még sose volt ilyen egységes,mint most,pedig Ukrajna még csak nem is tag. A finnek,és a svédek már a nyáron NATO-tagok lesznek,pont ennek a háborúnak a hatására. Így Oroszország sokezer kilométeres határa mellett ott lesz a NATO. Ezt biztos nem gondolta ez a seggfej. Bebújik putyin a luxuskastélyába,vagy a luxus atombunkerjébe, gyáva féreg módjára, és onnan küldi a vágóhídra az utcán összefogdosott embereket,akik azt se tudják,hogy miért kéne harcolniuk, ráadásul testvérnép ellen. És azt mondja,hogy Ukrajnát "náciatlanítani" kell? Putyinnál nagyobb náci nincs a Földön. Egy igazi sunyi patkány, aki a világ minden kínzását megérdemli.
Csizmás Kond
@Horizont: ...hát így utánaszámoltam...per sacc...akkor te maga avagy a sajnálat atyaistene...aki születik mind meghal...és az ember megjelenése vagy hatvan millió év...sok munkád lehet...:)
lampa laz
@Horizont: Csak a központi utasítást követik a barmok. Azt viszont biztos nagyon nehezen élik meg, h rajtunk nem tudnak agymosást végezni, hiába erőlködnek itt köztünk. Leszarni való bunkók, én azért is nem igen szoktam reagálni a hülye irományaikra.
csipetke
@Horizont: 09:46 Ezt az idiótát még az se zavarja,hogy Zelenszkij 2019 óta Ukrajna elnöke,de hablatyol 2014 óta lelövetettekről. De a paraszt legalább dátumoknak nézne utána,hogy ne tűnjön ennyire hülyének, vagy ha már ilyen hülye,akkor ne írjon.
Virág Árpád
@Eladott Ország: Anyád könnyű álmot ígér!!!
Csizmás Kond
@Horizont: ..vagyis pénzt kéne küldeni...és ott mit tudna venni rá kislibus ?
Csizmás Kond
@Horizont: elsiettem...nézz utána a bohócnak mekkora a vagyona amit kint tart...azt vajon miért nem áldozza be ?
Gazella
@Csizmás Kond: eléggé hülye vagy!! Ha nem küld az EU pénzt Ukrajnának, az ukeán katonák akkor is harcolnak!! De az EU nem csak pénzt küld hanem fegyvereket!!
Gazella
@Csizmás Kond: jah és sok ország segít Ukrajnának!
Te honnan tudod, hogy zsirháj mennyit utaltatott Ukrajnának? Ezt teljes titokban tartják.
Tudod még mindig EU ország a magyar hon.
Csizmás Kond
@Gazella: ..na te aztán ezt komolyan megszakértetted...:))...és hogy harcolnak ,dobálják a zoroszt a fémeurókkal ?
kereső
@KisTehen: Milyen túzszünetet? Amit az oroszok úgysem tartanak be. És, ha már itt nyalod az oroszok schheggét- ne terjeszd, hogy az ukránok az agresszorok,. Majd akkor, ha orosz földön zajlik a háború. Hazug barom.
Csizmás Kond
@Horizont: nem titok csak nektek kerülendő olvasmány...és Orbán miért kéne egy hóbortos elbaját pénzelje ?
Csizmás Kond
@Gazella: ..tudtommal nem utaltatott de gondolom neked vannak kikínvánkozó információid...
Csizmás Kond
@Virág Árpád: ...dehogy...csak testvérek...:)
jesz
no és a több tízezr polgár halott? Az smafu? A távolkeletről odavezényelt orosz katonák halála az persze nem érdekes? Sok orosz még életében nem hagyta el Vlagyivosztokot, aztán egy heti utazás, beöltözés, fegyverosztás után csoda, ha azt sem tudja merte kell lőni?

Az ukrán emberek szintén így vannak..

Ez az elnök nagyon érti a szarkeverést(bocs, még azt sem)...

Szóval nem a katonákkal van a baj, hanem akik a parancsot adják...
kereső
@KisTehen: Lehet, hogy "képzavar", de egyenlőre az a helyzet, hogy az oroszok területszerző , rabló háborút folytatnak egy független állam ellen, terrorista módon. Itt nem sz oroszok az áldozatok- és mindaddig, amig te ezt pártolod, és terjeszted az orosz hazug hireket-én a kétbites azt gondolom, hogy te orbánnal együtt a magyarok és európa árulói vagytok. És azt is gondolom, hogy mindezt anyagi előnyökért teszitek. A legundoritóbb módon. Szóval, mi ujság magyar scheggszája putyinnak, mennyiért adtad el a lelkedet is?,és árultál el bennüket-magyarokat? Kölcsey rólatok mintázhatta a "sehonnai bitang" embert.
kereső
@KisTehen: hvg.hu/vilag/20220423_orosz_allami_teve_szovjetunio_zaszlo

Ne gyere most ezze. Ez csak egy ócska kifogás- putyin megtámadott egy független országot, még 2014-ben. Felrúgta azt a nemzetközi szerződést, melyet Oroszország is aláirt. Ez a lényeg, a többi már csak ócska és hazug kifogáskeresés, amit itt szajkózol.
kereső
@KisTehen: Ennek az egésznek csak az az egy indoka van- a SZU helyreállitásaa, és ajaltai megállapodás szerinti statusqo helyreálltása Európában. És nem mellesleg a Fekete-tengeri feltáratlan gáz mező megszzerzése, és a donyecki medence ásványkincsei. Minden más, csak hazugság- ha ez nekem megy a két bitemmel, neked a 120-as IQ-dal miért nem? Ja, menne ez, csak eladtad magad.
kereső
@KisTehen: Eladtátok magatokat mind- kezdve orbánnal, rogánnal, szijjártóval- és fő propagandistátokkal habonnyal.Kinek, mennyi volt az ára: orbánnak- a clodo dosszié, szijjártónak elég volt a plecsni, nektek meg a harminc ezüst.
Csizmás Kond
@Horizont: ...és miért kéne ?...hány ukrán elnök adott valamit is a saját vagyonából a magyaroknak kislibus ?
Csizmás Kond
@Horizont: tudom hogy te soha nem azt írod mondod amit azelőtt mert akkor nagyon hülyén nézne ki ...de így még hülyébb...de erre is a következő beírásodig rá fogsz jönni...:)
Csizmás Kond
@Horizont: persze hogy azt írtad, és arra írtad hogy én a bohóc betéteit megemlítettem...na de ha tényleg nem értettem mit is kéne az én orbánom beáldozzon ?
Rockxy
egy ember halála tragédia, milliók halála statisztika
Csizmás Kond
@Horizont: ...szerintem sok sört ittál...
Csizmás Kond
@Horizont: dehogy nem...bort...de az nem nyom...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.