Fékezhetetlenül reszket Putyin keze, ami súlyos betegségre utalhat. De senki sem tud semmi biztosat. Ami a Putyin–Lukasenka-találkozóról készült videót illeti, feltűnő az orosz elnök ökölbe szorított jobb kezének remegése, valamint a bizonytalan járása is. Emily Deans massachusettsi orvos/pszichiáter szerint e két utóbbi „abnormális” felvétel a legbiztosabb bizonyítéka annak, hogy Putyin súlyos beteg. Rory Cellan-Jones, a BBC korábbi tudósítója, aki maga is Parkinson-kórban szenved, és három éve nyugdíjazását kérte, arról beszélt, hogy Putyinon ugyanazok a tünetek tapasztalhatók, amiket önmagán is észrevett, amikor a betegség kialakult.

Forrás: 168.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Azért remeg Putyin keze, mert indítaná az usa-t megsemmisítő csomagját, de Ő ember és a népet és a polgárokat sajnálja a > vezetőit, miként azok ősei az indiánokat kiírtották, ugyan úgy kiírtaná minden további nélkül őket is!!! Hangsúlyozom megérdemelnék, és most is késő lenne! Tehát adná a jelet, de még vonakodik! Ezért remeg a keze! Hogy tudjátok!
Dr. Proktor
@Emmersson71: Nem barom, tiszteljük szegény nehéz munkát végző igavonó állatot, hanem csak egy agyhalott...
Abból is a sötét fajta!
namihami
A Nagy Előd, az Adolf is pont ilyen remegős volt. A vége egy felégett világ, egy golyó és 20 liter benzin lett.
A Nagy Utód is ebben gondolkodik?!?! Esetleg a Kreml falában már készíttetné a helyet? Vagy a lenini karbantartók már készülnek az újabb Nagy Vezérre?
Németh István
@Emmersson71: @Dr. Proktor: ti meg hülyék vagytok nem kicsit nagyon! Ha elolvassátok talán rendesen rájöttök miért! De ha nem tudtok olvasni akkor meg kéne tanulni, aztán elmenni valamiféle oskolába ahol az értelmezést is megtanuljátok! Hosszú-cici nektek!
Emmersson71
@Dr. Proktor: Jaa..az lehet, hogy Pesta legény erős, de attól még oly setét, mint a barom ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.