Még legalább egy hétig fog tartani, amíg a Balti-tenger felszínére jutó gáz áramlását megállítják. A Balti-tenger két orosz gázvezetékének szivárgása akkora mértékű üvegházhatású gázkibocsátást okoz, ami éghajlati katasztrófához vezethet. A rendelkezésre álló adatokon alapuló "óvatos becslés" szerint azonban a szivárgások következtében együttesen több mint 500 tonna metán került a vízbe, amikor először tört ki. A gázkrízis miatt egyre többen térnek át a szilárd tüzelésű fűtésre. Ez a szakértő szerint akár emberek millióinak közvetlen, azonnali egészségkárosodásához vezethet a következő időszakban, hiszen a szilárd anyagok elégetése a szén-dioxid mellett sok kormot is juttat a levegőbe, ami további éghajlatváltozást gyorsító hatással is van, és már most is Európában évente 400 ezer idő előtti halálozás okaként tartják számon.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Egy ember miatt ennyi tragédia az egész világnak.
És ez Putyin. Ott rohadjon meg ahol van.
Mellé társulhat orbán is aki mellette áll és védi.
Sokáig volt béke úgy ahogy. nekem már mindegy de a gyerekeimre és az unokáimra semmi jó nem vár és a szívem hasad meg ez miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: Ismét nem vetted figyelembe, hogy a háború nem háborúnak indult és nem is úgy viselkedtek mint ahogy az egy háborúban szokás. Egy háborúban nincs pardon és nincs feltétel de itt mégis volt, pl az hogy kimondott civil területre nem lőttek csak akkor ha ott katonaság tartozkodott vagy támaszpont volt...na de most jönni fogsz a civil halottakkal...
Horizont
@Csizmás Kond: nem jövök én semmivel...elengedlek, mert annyira felháborítasz, hogy nem akarok rád energiát használni.
Csizmás Kond
@Horizont: ...majd csal lenyugszol...igyál sört, az nyugtat...:)
Shikari
@Horizont: Csizmás leírta helyettem is. Ha nem érted, az a te bajod.
Peller Anikó
@Horizont: Jaj de értetlen vagy, hát nem érted, hogy az első nap amikor a ruszkik szétlőtték ukrajnát az nem háború volt, hanem különösen kegyetlen művelet de inkább műveletlen.

Iszen megmondta a putyin. Akkor az.
Horizont
@Peller Anikó: hát az aljasokat lelketleneket, szemeteket nem is lehet megérteni és nem is akarom. Brutálisak.
Amúgy hallottam hogy orosz hajókat láttak arrafelé ilyen tengeralattjárósegítő hajókat.
Úgyis ki fog derülni ki a franc volt az.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok