Még legalább egy hétig fog tartani, amíg a Balti-tenger felszínére jutó gáz áramlását megállítják. A Balti-tenger két orosz gázvezetékének szivárgása akkora mértékű üvegházhatású gázkibocsátást okoz, ami éghajlati katasztrófához vezethet. A rendelkezésre álló adatokon alapuló "óvatos becslés" szerint azonban a szivárgások következtében együttesen több mint 500 tonna metán került a vízbe, amikor először tört ki. A gázkrízis miatt egyre többen térnek át a szilárd tüzelésű fűtésre. Ez a szakértő szerint akár emberek millióinak közvetlen, azonnali egészségkárosodásához vezethet a következő időszakban, hiszen a szilárd anyagok elégetése a szén-dioxid mellett sok kormot is juttat a levegőbe, ami további éghajlatváltozást gyorsító hatással is van, és már most is Európában évente 400 ezer idő előtti halálozás okaként tartják számon.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
A diktátorok leszarnak mindent és mindenkit, a hatalmi mámor mindent felül ír. Ahogy orbánnak nem számít a 46 ezer covid halott, Puttyosnak nem számít a sok ezer megkínzott, megölt, felnőtt, gyermek, megerőszakolt nők. Semmi nem számít, csak a hatalom meg a pénz. Az embereket csak kihasználják. Nincs ezekben semmi emberi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
@Shikari: De amíg az unio vezetői amerikai csicskák, addig nem lesz rend. Vagy megvették őket vagy megfenyegették, Putyin okosabb annál, hogy ő kezdje a világháborút, neki csak azzal van baja, hogy bidének és fiának meg a többi szarságnak sok a tulajdona a mellette lévő ukránoknál és azt a vezetéket amelyet ők építettek uralják a rohadékok, most meg megfúrja, hogy tőle vegyük a drága gázt.
Egész Ukrajnát el kellene az oroszoknak foglalni.
Csizmás Kond
Az tényleg nem szabad kizárni, hogy a lukat bárki csinálhatta...úgy a zorosz is, viszont azt figyelmbe kell venni, hogy folyton azt zúgta a nyugati sajtó, hogy az orosz nem tud a gázzal kereskedni és beledöglik, namostmár ha tényleg az orosz fúrta meg akkor el kellett tudja adni a gázát másoknak mert azt nehezen hiszem hogy ha kiegyezni akart, hogy minél hamarább tudjon európa fele szolgáltatni a vezetéken akkor kibaszik önmagával és tönkreteszi még a reményét is...
Csizmás Kond
@Horizont: Ismét nem vetted figyelembe, hogy a háború nem háborúnak indult és nem is úgy viselkedtek mint ahogy az egy háborúban szokás. Egy háborúban nincs pardon és nincs feltétel de itt mégis volt, pl az hogy kimondott civil területre nem lőttek csak akkor ha ott katonaság tartozkodott vagy támaszpont volt...na de most jönni fogsz a civil halottakkal...
Csizmás Kond
@Horizont: ...majd csal lenyugszol...igyál sört, az nyugtat...:)
Peller Anikó
@Horizont: Jaj de értetlen vagy, hát nem érted, hogy az első nap amikor a ruszkik szétlőtték ukrajnát az nem háború volt, hanem különösen kegyetlen művelet de inkább műveletlen.

Iszen megmondta a putyin. Akkor az.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.