Megakadályozható lett volna az incidens? A Der Spiegel információi szerint a német kormányt már hetekkel ezelőtt figyelmeztette az amerikai hírszerzés, hogy támadás várható a Balti-tengeri gázvezetékek ellen. A hírmagazin több, az ügyet ismerő személyre hivatkozva arról számol be, hogy a német kormány vezetői nyáron kapták a figyelmeztetést a CIA-tól. Ennek az információnak a tudatában máris más megvilágításba kerül Nancy Faeser, német belügyminiszter augusztusi nyilatkozata, aki már akkor arra figyelmeztetett, hogy kritikus infrastruktúrák elleni támadások történhetnek, mindenekelőtt az energiaágazat elleni támadások, például gázterminálok ellen.

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@durbincs: Hülye csonkaagyú mindenhol fenn áll ilyen veszély mondjuk ahol veszélyes anyagokkal foglalkoznak ez kötelezi az üzemeltetőt is a kivédésére .Tudjuk nagyon fárasztó a seggnyalás mindig szánom az ilyen csökött lökötteket.
durbincs
@Pálinkás Pál: Palika ,látni maradt még elég magának a denevérvérből főzött főzetéből ? igaz @amortizáltok: @drrotf: ?@justhpeter: @Clavigo:@117: @Dr. Proktor: @Sámannus: @kereső: @Gazella:+ ez a bedes @kula: ?
Rockxy
"a német kormány vezetői nyáron kapták a figyelmeztetést a CIA-tól"
értsd:
a ciáé szervezte a ganéságot, mint amikor a wtc-t porig rombolták.
de még mindig van nem kevés amerikai és egyéb naiv lélek, akik binládent okolják.
csak úgy....
@KisTehen: ellenetek már érvek sem kellenek! -nektek tapasztnyalni kell,hogy tanuljatok és okosodjatok!
durbincs
@csak húgy...: @csak úgy...: megent bizonyitotta ? csak maga a legtompább vizelő fakés a gyurka fiokjában ?
durbincs
@Peller Anikó:@nemkati: @gina: @balos: @Dr. Proktor: @sgl: @Aki Én: @bencemacska: @Yoda69: @Istenakinincsen: @T-Boly: @m73: @kereső: @troppauerhumer: @csak húgy...:@Horizont: @TJimmy: @lampa laz: @Nessy: @Eladott Ország: @Apfelbaum: @Baker: @Béla333: @simmering73: ja csak mert mint maguk is + a németek is már a kis házi gyertya hőerőművük mellett mellengednek a negroval ? a nagypapi előásott őrbundájában ?Tegyük ezt mi is,kiásott papirtalpu likas bakancsba+szellős nyári zubbonyba ? mint csak a Dony-kanyarba ? csak mert maguk bérköcsög, és gyurkapribékek ??.:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.