Május végén indult az EWTN YouTube csatornáján a Heti Pro-Life sorozat. A műsor részeként nyolc interjú készült az életvédelem prominens nemzetközi képviselőivel. A beszélgetésekben nem csak a személyeket ismerhetjük meg, de sok, az abortusszal kapcsolatos tévhitet, hazugságot is lelepleznek. A Vasarnap.hu december végéig minden héten közzétesz egy-egy videót. A második epizódban Anthony Levatino szülész-nőgyógyásszal, egykori abortőrrel beszélget Pontifex Sára. Anthony Levatino az 1970-es években végzett az orvosi egyetemen, majd szülész-nőgyógyász orvosként dolgozott. 1980 és 1985 között csaknem 1200 abortuszt végzett el. Az úgynevezett „tágítás és kiürítés” módszer specialistája volt, amelynek során 12-24 hetes magzatokat abortált.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Hát bizony, nem túl keresztény dolog azt a magzatot elvetetni! Mennyivel szebb és megbocsájthatóbb, ha mindez már a megszületett gyerekkel és a megfojtásával, emésztőgödörbedobásával és hasonló módszerekkel megy végbe. Ne a magzatot öljék meg, hanem a már megszületett újszülöttet?
Ki és milyen erkölcs vagy etika nevében kötelezhet(!!!) egy nőt arra, hogy az általa nem akart gyereket kihordja(!!), megszülje(!!) és egy idegennek odaadja(!!) vagy egy fél életen keresztül nevelje(!!)? Remélem, érezhető a sok felkiáltójel értelme!!! Milyen vallás vagy hit erőltetheti rá az elképzelését egy entitásra, aki ezzel nem akar vagy tud élni. És itt nemcsak a testi-lelki, de sokszor az anyagi lehetőségek is dominálnak.
Akinek a hite vagy erkölcse ezt így kivánja, éljen vele, de egy (általában férfi) dominánciájú vezetés ne akarja egy nő számára a kizárólagossá tenni.
És, mielőtt bárki hivatkozna a fogamzásgátlásra, annak finoman felhívnám a figyelmét (a nők ezt mégjobban tudják), hogy amellett is ""úgy"" lehet maradni.
nemkati
@namihami: A középkorban (meg előtte is) a nők ezt megoldották maguk, amilyen eszközzel csak tudták. Nagy többségük nem is maradt életben. Nem kell aggódni, újra eljöhet az az időszak.
namihami
@nemkati: Elég az '50-es évekig visszamenni. ""Lánynak szülni...""
Ez a vezetés éppen jóúton van oda. És hajtanak is---böcsülettel.
CsipkeRózsa
@namihami: "Lánynak dicsőség, asszonynak kötelesség."
namihami
@CsipkeRózsa: Majd ti teleszülitek a Kárpát medencét. Hogy a sok migráncs mégcsak be se férhessen. (és íme, a szép orbáni jövő---Orwell a kanyarba se)
nemkati
@CsipkeRózsa: Én ezekben az abortusszal kapcsolatos törvényekben nem látom a nőkkel való törődést, a védelmükért tett lépéseket. Kizárólag a megszületendő gyerek életét és érdekeit képviselik, a nő mindössze hordozója az új életnek, de az ő akarata, vágyai, elképzelései alig érvényesülhetnek. Nincs veszélyben az emberiség, hogy ragaszkodni kellene minden megfogant élethez, sőt, sokszorosan túlnépesedtünk, ami egyszer majd végzetes lehet.
És ami a legfontosabb: csak az a gyerek lesz boldog, akit akarnak és nagyon várnak, és csak az a szülő lesz boldog, aki azt a gyereket neveli, akit nagyon akart és nagyon várt. Az odáig vezető út nagyon sokféle lehet, de a legnagyobb felelősséget mindig elsősorban az anya viseli.

www.youtube.com/watch?v=FqLi52uj03c
Emmersson71
Majd a fidesznyikek szülnek/nemzenek fidesznyik unokákat Kövér elvtársnak. Nem értem a jobberek nyervogását..konzerv-keresztyén p!na nem veteti el a gyerekét, csak a libernyák qrvák! Így aztán szépen kihalnak a lipcsik és még kánaánabb lesz Magyarország ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.