„Nyilván sokan fognak támadni a látogatás miatt, de a mi álláspontunk egyértelmű: a kommunikációs csatornákat nyitva kell tartani. Ha nem így cselekednénk, akkor a békére való felhívás üzenetét ma sem tudnám átadni”

Belaruszban erősíti a Béketábort Szijjártó Péter, aki már jó előre fél és panaszkodik

Baráti látogatás a Béketábor másik tagjánál (felkészül Észak-Korea) Forrás: Szijjártó Péter, Facebook

panaszkodott Szijjártó Péter külügyminiszter Fehéroroszországba való megérkezése után a Facebookjának. Szijjártó azért ment Belaruszba, hogy a Vlagyimir Putyinnal szoros szövetségben álló kormány képviselőivel találkozzon. Belarusz vezetője az ex-kolhoz elnök Aljakszandr Lukasenka, akinek repertoárjábn a repülőgép eltérítéstől kezdve a választási csaláson át a tüntetők kínzásáig és börtönbe vetéséig igen sok unortodox praktika megtalálható.

Az Ukrajnában zajló háború egyre durvább, egyre több ember hal meg a harcok miatt. Most emberéleteket kell menteni, azt pedig csak békével lehet. Magyarország azt várja el a nemzetközi közösség minden tagjától, hogy a mielőbbi béke érdekében lépjenek fel és kerüljék azokat a lépéseket, amelyek a háború meghosszabbodásának vagy eszkalációjának kockázatával járnak. Ezt a békeálláspontot fogom képviselni a mai minszki tárgyalásaimon is.

Amikor Szijjártó tavaly szeptemberben Putyin portréja mellett tárgyalt Lavrov orosz külügyminiszterrel, szintén a párbeszéddel és a békével érvelt – írja a 444. Az viszont nem derült ki, mit kért Lavrovtól, vagy mire szólította fel a béke érdekében, és Gulyás Gergely minisztertől is hiába kérdeztük utólag. „Miután sem ön, sem én nem voltunk ott a találkozón, ezért javaslom, hogy ne próbáljuk meg kitalálni, mi történt, mert egyikünk se tudja."

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Mi lehet emögött? Szar a házassága, vagy utál otthonlenni, vagy mi? Az amerikai külügyminiszter egy cseppet fontosabb ember, mint a toporzék, de még az is csak a töredékét utazza, mint pötyike. Vagy szerelmes lett a luxusrepcsikbe?Valami egészen elképesztő összeget szarnak el szíjjártó repkedéseire. Mi lesz ezzel,ha bukik a gazdája? Kénytelen lsz megülni otthon a fokhagymagerezd valagán...Másrészt vajon miért nem a nyugat felé közelednek? Miért a szarházi diktátor lukasenkának csóválják a farkukat?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Hazaáruló rohadék, és ezeket ünnepli a sok hivö barom,,,, ALAVJU szemét buzi állat
csipetke
Mi lehet emögött? Szar a házassága, vagy utál otthonlenni, vagy mi? Az amerikai külügyminiszter egy cseppet fontosabb ember, mint a toporzék, de még az is csak a töredékét utazza, mint pötyike. Vagy szerelmes lett a luxusrepcsikbe?Valami egészen elképesztő összeget szarnak el szíjjártó repkedéseire. Mi lesz ezzel,ha bukik a gazdája? Kénytelen lsz megülni otthon a fokhagymagerezd valagán...Másrészt vajon miért nem a nyugat felé közelednek? Miért a szarházi diktátor lukasenkának csóválják a farkukat?
Toller Béla
..ha nem így cselekdnénk még azt hinnék mégis van gerincünk ! Mindegy, mi amúgy sem számítunk, amíg ez a banda beszélhet a nveünkben !
teuton
"Belarusz vezetője az ex-kolhoz elnök Aljakszandr Lukasenka, akinek repertoárjábn a repülőgép eltérítéstől kezdve a választási csaláson át a tüntetők kínzásáig és börtönbe vetéséig igen sok unortodox praktika megtalálható." Na ilyenekkel kell targyalni ugye, meg haborus bünösökkel Moszkvaban, akiknek kezehez tizezrek vere tapd! EZ a bekemisszio!!! Aztan meg kitüntetest is kap erte lavor-barattol...
Németh István
@csipetke: @Havanagi: @Toller Béla: @teuton: @Eladott Ország: @gina: ti moslék hazaárulók> nektek köszönhető, hogy a szemét, valahogy beszivárgott antifák csinálhatták a balhéjaikat! ti vagytok a felelősek minden nem kívánatos eseményért, nektek pusztulnotok kell!!!
Az a kemény politikai harc amit a kormány véghezvisz, mellette a polgárok szociális, emberi létének mindenek előtti biztosítása - hangsúlyozom a ti és gazdáitiotok aljas betartásai, hazaáru-lásaitok ellenére - az maga a csoda! NINCS Ma az orzság palettáján olyan balliberális egyéniség ki képes lenne ezt az országot kimenekítve a háboruból viszonylagos gazdasági és morális egyensúlyban tartani! Tudjátok mi lenne >> az hogy az Eu vezetése a soros segédlettel tennék rá a nemzetünkre a moslék kezeiket és tennének mindanyiunkat földönfutóvá a rabszolgájukká! Ezt akarjátok ??? >> szemét, állat, büdös, rohadt, nyálasszájú koszos zsidó, barmok!?? Aljas gazemberek! CSAK AZÉRT MERT FÚL HÜLYÉK VAGYTOK!!!
Ezért is kell az usa-nató armada pusztulása Európából, a moslék Eu. vezetés bebörtönzése, ideiglenes jelleggel mert akasztani kell amoslékokat!
Eladott Ország
@Németh István: ma, 17:49 ☻ A román cigányod a kolostorgeci és bandája hazaáruló és köztörvényes bűnöző, felelni fog a dagadt despota debil, gané! Európából kiírta magat a fidesz! Ha nem tetszik takarodjatok kipcsakföldre a ruszkikhoz, a magyarokat meg hagyjátok békén!
Németh István
@Eladott Ország: te barom! eszed semmi, egy gender-génkezelt trutymófej vagy!
kulabombaafityiszre
Most jött a parancs putyintól.Petike irány lukasenka seggét nyalni,és biztatni belépésre a háboruba az oroszok oldalán.
Clavigo
@Maccska: De bele lendültél...Emelték a lóvédat,kicsi troll ?
Eladott Ország
@Maccska: Rongy ember az, aki eladja hazáját az oroszoknak.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/309273577_647883180032166_343905220657874159_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=SQ_Ql3pV4XgAX_rzX72&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAcYySr0MAUDQDRgo-Av3yahM8-bLuy0LuL0rDecU6L3w&oe=63EFB9BC
Hova fog ez fajulni, nem tudom! Mit művelhet ez még velünk? Borzalmas, hogy mindig jön egy ilyen diktátor, és elpusztítja az életünket. Itt már soha nem lesz jobb?! A qrva anyátokba! Elmebeteg a táborával eggyütt!
Nessy
Hazánk erős bástya a béke frontján! Külügyérünk, mint béke nagykövete! Még viccnek is rossz!
simmering73
"Az oroszbarát Orbán-rezsim nem a harcokat folytató oroszokat szólítja fel a békére és a háború befejezésére, hanem a nyugati országokat, amelyek Ukrajnát segítik. Az ukránoknak adott segítséget tartják a háború okának, “meghosszabbodásának és eszkalációjának”, mert nyugati segítség nélkül az oroszok már győztek volna: elfoglalták volna Ukrajnát, megdöntötték volna a törvényes ukrán kormányt, orosz bábkormányt állítottak volna az ukránok fölé, és orosz gyarmattá tették volna. Majd fenyegették volna a többi szomszédos országot. Ez az orosz béke, ezt támogatja Orbán."
nepszava.us/szijjarto-belaruszba-tett-latogatasa-az-orosz-haboru-tamogatasa/
csipetke
@Németh István: 17:49 tegnap Azé' orvosnak mindenképp mutasd meg magad, nagy a baj...Persze csak akkor,ha még kapsz időpontot erre az évre...
kulabombaafityiszre
@Németh István: tegnap, 17:49
A húlye ragozása:hülye-hülyébb-leghülyébb-németh istván.
Németh István
@csipetke: @kulabombaafityiszre: @teuton: @simmering73: @Nessy: >> ti szétbaszott fejű agynélküli barmok, valószíbnű, hogy benneteket a vágóhidra visznek valamiféle állati fehérje feldolgozásra! Az szovjet- orosz armada kivonúlt a saját hivatalosan jegyzett határai mögé! Az usa gecik pofára estek mert nem tudnak hivatalosan bemenni egy idegen EURÓPAI SZUVERÉN ÁLLAMKÖZÖSSÉG TERÜLETÉRE!! ez eleve háborút gerjesztene > ezért az ukránokat megpuccsolták és polgárhábort kezdeményeztek >>pontosabban nép írtást! Nem folytatom, mert nektek a fehérjefeldolgozóban úgy is mindegy! A moscskos büdös rohadt kurva anyátokkal társalogjatok olyan bugis baromság szinten mint a fentiekben írtátok!
Alényeg az usa-nató geci armada takarodjon Európából, az Eu vezetése a börtönbe! - akasztásilag, ti már akkor csiriz lesztek!
Clavigo
@Németh István: Piiifftaaaa... Nyugi van.Csitora van,,dedós.
csipetke
@Németh István: 09:29 A te anyád nem ér rád, hogy a miénkkel foglalkozol?Ne írogass nekünk, mert nem vagyunk hozzászokva az ilyen retkespofájú sejthalmazokhoz, amilyen te is vagy. Én már azon is csodálkozom,hogy betűket tudsz egymás után rakni, bár annyi baromságot firkálsz, hogyha a kutyának beadnák egyszerre,feldobná a pacskert..Hagyj minket békén az idióta rizsáddal
ómió
Pedig efftársiasan manapság a brüsszeli "seggnyali" a divat!
Németh István
@Clavigo: @csipetke: A bugyuta agyuakkal nics mit kezdeni!
De az usa-nató takarodjon Európából, az Eu. vezetése a börtönbe, akasztásilag! Veletek együtt!
simmering73
@Németh István: Baszod az édes jó kurva anyádat szájba, hogy miért szart egy ilyen mocskot a világra. Fojtott volna az árnyékszékbe.
Németh István
@simmering73: még az az egy szerencse hogy már a szádat ia ellepte a szar kétségbeesés bugyborékol a pofádból >> végre felismerted az iagaságot és bizony az ölni tud most amúgy szarszintileg! Seggefej - aszarhoz sem értes nem hogy a politikához!
a lényeg> az usa-nató takaradojona te kurva anyádba és el innen Európából, az Eu vezetése a börtönbe - akasztásilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.