Az orosz-ukrán háború eszkalálódásáról beszélt Andrej Gurulov, orosz parlamenti képviselő egy orosz tévében.

A Mandiner szerint a képviselő azzal jött, hogy bár az "ukrán nácik" léteznek, nem ők az igazi ellenség, hanem az Egyesült Államok.

Majd úgy folytatta:

"Megkérdezik, hogy mi következik. Talán kialakul egy konfliktus Moldovában, a románok csatlakoznak. Aztán lecsapunk a románokra. És olyan keményen fogjuk csinálni, ahogy csak el lehet képzelni"

– folytatta Gurulov.

"A különleges katonai művelet most az Amerikai Egyesült Államokkal való konfrontáció" – mutatott rá.

Forrás: mandiner.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Ez 1 orosz héja
1 medve nem ilyen vérszomjas!!!??Ez nem 1 orosz medve!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Juhász István
Jelcin anno erősen piált, de BEVALLOTTAN tette. Putyko kérhetne OV.- től tanácsot, miképpen vehetné igénybe a grazi " FIATALITÓ KÚRÁT... " Valami kezd ELDURRANNI az oroszoknál. Modova, aztán Románia, majd következik MAGYARORSZÁG is. Megjegyzem, elég jól beszélek OROSZUL, sohasem gondoltam, hogy még hasznát is vehetem 70+- osan.
human
@Shikari: Te ezt tényleg így gondolod, vagy csak küldik ezt a szöveget a központból???
Tételezzük fel azt a valószínűtlen esetet, hogy az oroszok elfoglalják Ukrajnát. Meghal mondjuk 100 ezer orosz katona ennek során. Azt te el tudod képzelni, hogy ennyi áldozat után Putyin odaadja Orbánnak Kárpátalját?
Írd már le, hogy Putyin miért adná oda Kárpátalját Orbánnak???
human
@Maccska: Te ennyire nem vagy képben? A magyar kormány magyar katonák életét is feláldozta Hitlerért. De Putyin miért adna bármit, ha pofázáson kívül mást nem csinálnak Orbánék? Enyire semmit sem érne Putyinak az orosz katona élete?
human
@Shikari: Tehát nem tudsz válaszolni a kérdésre. Gondoltam.
e örö e bódottá
Amit eddig tudunk:

Románia
Belarusz hvg.hu/vilag/20230221_haboru_Belarusz_bekebelezes_oroszok
Moldova - itt a magyar szarkavarásra hívnám fel a figyelmet: magyar-gyaur.blog.hu/2023/02/19/magyar_sz_rkavaras_moldovaban

"Szijjártó 2020-ban 4-szer (!!!) látogatott Moldovába, és a ruszki ügynök Dodon elnöktől vette át az ország legmagasabb kitüntetését"

"Szili Katalin miniszterelnöki megbízott most kitűnő időzítéssel Moldovában bukkant fel.

De nem a Putyin-ellenes Maia Sandu moldáv elnököt biztosította szolidaritásáról, hanem az autonóm Gagauziába látogatott, ahol hangsúlyozta “a nemzeti kisebbségvédelem fontosságát a béke és biztonság megteremtése és fenntartása érdekében."

(ja, csak úgy mellékesen: még mindig nem tudják ki szivárogtatta ki a Fidesznek az őszödi beszédet, pedig a napnál is világosabb: Szili Katalin volt az elkövető)
jesz
na, megvan a következő, aki ablakon fog kiesni...na jó, nyitott ablakon.
Csizmás Kond
...a lényeget mindig kihagyják...akkor fog baj keletkezni ha a románok egyesülnek moldáviával és ezáltal teret kap a nato...mert a natonak az a célja hogy létrehozzon egy újabb vasfüggönyszerű élez határvonalat, lehetőleg minél közelebb az orosz határhoz.
Toller Béla
Azért nem kell minden buta töktől berezelni ! Ránézel, bólintasz és otthagyod.
nejlontacskó
@Eladott Ország: Amerika is, pont így, tankokkal hirdeti a demokráciát...
Eladott Ország
@nejlontacskó: ma, 08:48 ☻ Üdvözöl a fidesz és a vamzer Tóth (Toroczkai) Laci! Akkor hívd be őket, itt voltak 1956-ban is szét is lőtték az országot, és ki is rabolták rendesen, vittek mindent ami mozdítható volt, az elhurcolt 800 ezer magyar ember "málenkij robotra" már csak babazsúr volt hozzá képest.
csak úgy....
@nejlontacskó: míg diktátorok lesznek nincs más választásuk! amerika nélkül, már kína és a ruszkik uralnák a világot!
Csak Norisz és senki más
@Juhász István: Nyugi! Csak ilyesztget! Ez a dolga!
ómió
Akkor, ott sincs aféle "liberálisan zárolt témakör"?
nejlontacskó
@Eladott Ország: nem lehetett egyszerű dolgod, mikor megszülted ezt a hozzászólást!
Annak ellenére, hogy 2010-ben a fideszre szavaztam, igen nehéz engem párhuzamba helyezni, ezzel a mocskos galerivel!
De azt sem lehet egyszerű letagadnod, hogy Amerika igen is, hogy rengeteg háborút robbantott már ki, és mind az ő érdekeit szolgálta eddig, még véletlenül sem, a " felszabadítandó " félét!
Clavigo
@Shikari: Nem lehet egyszerű ilyen hülyének lenni... Néha már sajnállak. Most olvasom,,,te a kutyádat dugod ? @nyàdról már leszoktál..?
csak úgy....
@Clavigo: tibink egy született hülye,van is róla diliflepnije!
jáger laszló
Nem kell mindent L hinni amit a tv-ben összehadoválnak!!
csak ennyi barátilag
J.L.
Németh István
Való igaz állítás az amit a Putyin mondott >> FEL AKARJÁK DARABOLNI OROSZOR-SZÁGOT! ez FENEMÓD RÉGI VÁGYA AZ USA, MOSLÉK BRITT, A FRANCIA, A NÉMET gyarmatosító a más népek hátán nyerészkedni akaró megnyilvánulásainak!
Vegyük csak a MAGYAR hazánkat példaként egyértelmű a kép >> beléptünk egy un. Eu. közös-ségbe >> és mit akar a közösség vezetése?? Magyarországra önteni a szemetet felszámolni az iparát, mezőgazdaságát, szabályozni hogyan működhet, kereskedhet, ehet, ihat, létezhet egyáltalán, stb.! NA EZ AZ AMIT A MAGYAR KORMÁNY A NÉP MEGBÍZÁSÁBÓL NEM FOGAD EL! ///// SZEMBEN ugye és egértelműen A BALLIBERÁLIS ZSIDÓ MOSLÉK SZEMETEK, HAZÁRULÓ, NEMZET KIÁRUSÍTÓ TEVÉKENYSÉGÉVEL SZEMBEN! ///// ÉS a NAGY kérdés ?? Vajon az OROSZ HATALOM HOGYAN IS FOGADNÁ EL HA A TERMÉSZETI KINCSEIT >> CSAK AZ UKRÁN PÉDÁT ALPUL VÉVE AKARNÁK KIRABOLNI > AZ OROSZOK 1/8-dos FÖLDRÉSZNYI területét!!! MERT EZT AKARJÁK A MOSLÉKOK, erre invesztálnak hatalmas pénzeket, hogy a nemzetek normális népeit félre és megvezessék >> mert nekik a mohó állatoknak az energia, a természeti kincsek, a pénz az istenük! MINDENÁRON ÉLŐSKÖDNI A FÖLD NÉPEIN ORSZÁGAIN egy globalizált uralmi egységet akarnak léterhozni a nemzetek polgárainak kizsákmányolására és terrorba tartására! EZT NE TESSENEK ELFELEJTENI!!!
Ezért az usa-nató aljas szemét armadának Európából pusztulnia kell, és az Eu. aljas moslék korrupt vezetésének a börtönben a helye > akasztásilag!
Terminátor
És mit akar a magyarország közösség vezetése?? Magyarországra önteni a szemetet, idetólni az akksigyárakat, NA EZ AZ AMIT A NÉP NEM FOGAD EL.
Nanya
@Shikari: ne igyál már te tetű !!! baszd ki anyádból a végbelet !!!
Nanya
@Shikari: bele,jól bele nyádba tövig nyomd !
Németh István
@Nanya: @justhpeter: @C_3PO: @Terminátor: >>nem kell beszarnotok ti lesztek az elsők akik mentek a fronra harcolni az usa célkitűzések eléréséért! De hősök csak ott az usa pöcsöknél, a mögöttes - nemzeti - vagyon nélküli pénznyomtató csalók moslkos vödrében lesztek nálunk csak szar szemetek maradtok! Hányadékok!
A lényeg tehát, hogy az usa-nató armada takarodjon a kurrva anyjába Európából és az Eu vezetése, a börtönbe - aksztásilag!
Nanya
Fel nem foghatom ,hogy mekkora barmok járnak ide provokálni !
Betegek,bomlott elméjű pszichopaták,kényszeres seggnyalók,idióták. Bizton állítom,maguk sincsenek tisztába a személyük jelentéktelen voltával. Azzal sem,hogy itt törölgetik fel velük a padlót. elferdült érzelmi világukkal élvezik,ha valaki megszólítja őket,akkor is elküldik a büdös jó anyjába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.