A brit The Economist című lap azt írja, hogy az amerikai hírszerzés ukrán tábornokokon kívül magyar, izraeli és dél-koreai hivatalos személyiségeket is megfigyelt.

Magyar vezetőket is lehallgatott az amerikai titkosszolgálat

Fotó: Pixabay

A megfigyelések mobiltelefonon keresztül történtek.

Arról, hogy kiket hallgattak le, nem jelent meg semmilyen információ, csak megemlítették azt, hogy a magyarok is érintettek az ügyben.

Forrás: Infostart.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Csak nem a Putyin-Orbán tárgyalások lettek lehallgatva!?!?!!
Akkor már tény, amit eddig is hiába tagadott az Orbán kormány?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@KisTehen: A száernyas Ökörről hallottál már? Te vagy az, Bimbó. HAHAHA
kereső
@Giovanni Alba: 15:49,16:18. Egészitsd ki azzal, hogy nem a szoftvert vettük meg, csak a használati jogot- a lehallgatott személyek adatai, és beszélgetései/telefon, e-mail, csevegés/ igy egy külföldi állam(izrael) titkosszolgálatához- a program üzemeltetésével megbizott társaságon keresztül- futottak be. A magyar állam szolgáltatta ki állampolgárairól az információkat a szerződés alapján. Mivel az izraeliek részéről bizonyosságot nyert, hogy a magyar állam tiltott módon élt vissza a használati joggal, ezért a szerződés felbontásra került.
Nincs is itt semmi látnivaló!!!
Alfa
"Kis-Benedek József a beszélgetés végén arról is szólt, hogy egyáltalán nem meglepő, hogy Magyarországgal kapcsolatos információk is szerepelnek a kiszivárgott adatok között. Mint mondta, "a magyar kormány politikájában van néhány olyan elem, amire az amerikaiak azt mondják, na ezt talán mégsem kellene. Ilyen esetekben különösen fontos a másik fél fokozott megfigyelése és az információk gyűjtése"
csak úgy....
már hitlerék is lehalgatták horthyt és környezetét,nem beszélve a szovjet vezetésröl, akiknek szintén fontos volt a kis csöppnyi szövetségeseik ellenörzése,- talán mert megbízhatatlan a magyar?
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 08:46
Te mindig tudod fokozni. Nem elég, hogy feketén-fehéren látszik mekkora marhaságokban hiszel, de szorgalmasan hordod a trágyát a fejedre.
Ez az erőltetett értetlenkedés egyáltalán nem vicces, annál inkább röhejes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.