A brit The Economist című lap azt írja, hogy az amerikai hírszerzés ukrán tábornokokon kívül magyar, izraeli és dél-koreai hivatalos személyiségeket is megfigyelt.

Magyar vezetőket is lehallgatott az amerikai titkosszolgálat

Fotó: Pixabay

A megfigyelések mobiltelefonon keresztül történtek.

Arról, hogy kiket hallgattak le, nem jelent meg semmilyen információ, csak megemlítették azt, hogy a magyarok is érintettek az ügyben.

Forrás: Infostart.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Csak nem a Putyin-Orbán tárgyalások lettek lehallgatva!?!?!!
Akkor már tény, amit eddig is hiába tagadott az Orbán kormány?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Csak nem a Putyin-Orbán tárgyalások lettek lehallgatva!?!?!!
Akkor már tény, amit eddig is hiába tagadott az Orbán kormány?
nezelodo
Nem csoda, hogy a yenkik után mi vezérünk is megkedvelte a szárnyas pacit, ha már megülni nem tudta, odaadta a legmegfelelőbb emberének használatra, hogy mazsolázzon a neki nem tetsző politikusok, közéleti szereplők és újságírók telefonos üzeneteiben, hang és képanyagában. Aztán mégis elült a lódobogással keveredett szárnysuhogás zaja idehaza is.
Alfa
minden orosz-putyin háborús bűnös terrorista orbánistával fidesz-ner szekta pártival ezt kell csinálni
csak úgy....
@Maccska: a nagyokat is ,de föleg a megbízhatatlan hazudozós faxokat!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 14:35 ♦ A fidesz maffia kormánykritikus magyar újságírókat, vállalkozókat és politikusokat is megfigyelt, illetve mindenkit, aki nem nyalta a fidesz seggét. A megfigyelési listán nem szerepeltek közönséges bűnözők, fegyver-és kábítószerkereskedők , masffiózók, így fideszes NER tagok.
csak úgy....
@KisTehen: lopni kitöl tanultatok ? -még jó,hogy mindíg van bünbakotok..
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 14:35
Nem hiszem el, hogy tényleg ekkora szarvasmarha vagy. Az, hogy az amcsi titokszolgák hallgatóztak, nem teszi meg nem történtté hogy itthon is használták a kémprogramot. Persze "minden törvényes volt", mert az illetékes miniszter engedélyezhette indokolt esetben, éppen csak ott bicsaklott meg a mese, hogy Hegedűs Jucus ráhagyományozta az aláírási jogot az államtitkárára, akiről -minő malőr- kiderült néminemű megvesztegetés és csalás. De polt szerint is minden rendben, legalább is ő nem lát semmi bűncselekményre utaló nyomot. Nincs itt kérem semmi látnivaló, mindenki nyugodjon meg, nálunk a kormányzó párt minden lépése törvényes, vagy ha mégsem, akkor majd a fővadász egyik éjjel benyújtott törvényjavaslatával minden helyre lesz téve.
Péter2
Még szép , hogy lehallgattak magyar személyeket , ugyanis szövetségesként a magyarok összeborultak az ellenséggel , nyilván a megbízhatóság, bizalom olyan szintre süllyedt , hogy az amerikaiaknak meg kellett tenni !
Toller Béla
Most őszintén ! Termszetes, hogy kutakodnak minden irányban, nyilván nem azonos erővel. Ha nem így lenne, akkor sohsem buknának le a beépült árulók. És - persze - ha akciós időszak van ...
csak úgy....
@KisTehen: hazudni viszont 0rbántól, hiszen abban ö verhetetlen! :)
csak úgy....
@KisTehen: mond ökör, te mikor hazudtál utoljára véletlenül igazat!? :)
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 15:23
Azt hiszem, nem én keverem a dolgokat.
Azt írtad: "a sok hülye libsi meg orbán vádolta a pegazussal".
Erre válaszoltam azt, hogy ha az amcsik hallgatóznak, nem jelenti azt, hogy nálunk nem használták a szárnyas lovat.
Pedig nagyon is, ráadásul Hegedűs Jucus az engedélyezést rátestálta arra az államtitkárra, aki nyakig benne volt a végrehajtós suskusban.
Érthetően fogalmaztam? Nincs kedvem megismételni a bejegyzést csak azért, mert hiányoztál az iskolából amikor a szövegértelmezést tanították.
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 15:54
Tényleg ekkora marha vagy?
A pegazus egy izraeli kémprogram, de csak szigorú feltételekkel engedélyezik a felhasználását. Magyarország is beszerezte, megy is az adok-kapok a jogtalan használat miatt. Nem ellenzéki civilek megfigyelésére készült, hanem terrorista szervezkedések megelőzésére.
magyarnarancs.hu/belpol/pegasus-bizottsag-magyarorszagon-sulyosan-visszaeltek-a-kemszoftver-hasznalataval-256485
csak úgy....
@Giovanni Alba: ugye azt tudod,hogy mi egy ökröt gyözködünk? :)
Giovanni Alba
@csak úgy...: ma, 16:44
Élvezi a figyelmet, de mások is olvassák, hátha valakinek hasznos lesz egyszer, emellett az udvarias türelmet is csak gyakorlással lehet fejleszteni
amortizáltok
orbitális kacsamese a kormánytól 1000 % az uszítási szindróma, de ők meg az ellenzéket arról lapítás a köbön?
justhpeter
Már megint ezt a csontot rágjuk ? Tegyük tisztába a dolgokat, Orbán, Novák, Kövér lehallgatása kizárólag a mazochisták számára élvezet, a többi IQ NUKU NER-tag meg csak fingik és böfög.
simmering73
@KisTehen: A száernyas Ökörről hallottál már? Te vagy az, Bimbó. HAHAHA
kereső
@Giovanni Alba: 15:49,16:18. Egészitsd ki azzal, hogy nem a szoftvert vettük meg, csak a használati jogot- a lehallgatott személyek adatai, és beszélgetései/telefon, e-mail, csevegés/ igy egy külföldi állam(izrael) titkosszolgálatához- a program üzemeltetésével megbizott társaságon keresztül- futottak be. A magyar állam szolgáltatta ki állampolgárairól az információkat a szerződés alapján. Mivel az izraeliek részéről bizonyosságot nyert, hogy a magyar állam tiltott módon élt vissza a használati joggal, ezért a szerződés felbontásra került.
Nincs is itt semmi látnivaló!!!
Alfa
"Kis-Benedek József a beszélgetés végén arról is szólt, hogy egyáltalán nem meglepő, hogy Magyarországgal kapcsolatos információk is szerepelnek a kiszivárgott adatok között. Mint mondta, "a magyar kormány politikájában van néhány olyan elem, amire az amerikaiak azt mondják, na ezt talán mégsem kellene. Ilyen esetekben különösen fontos a másik fél fokozott megfigyelése és az információk gyűjtése"
csak úgy....
már hitlerék is lehalgatták horthyt és környezetét,nem beszélve a szovjet vezetésröl, akiknek szintén fontos volt a kis csöppnyi szövetségeseik ellenörzése,- talán mert megbízhatatlan a magyar?
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 08:46
Te mindig tudod fokozni. Nem elég, hogy feketén-fehéren látszik mekkora marhaságokban hiszel, de szorgalmasan hordod a trágyát a fejedre.
Ez az erőltetett értetlenkedés egyáltalán nem vicces, annál inkább röhejes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.