Két Belgorod mellett kilőtt amerikai terepjáróról adtak ki fotókat az oroszok, de sajnos azonnal kiderült, hogy daru tette oda őket.

Röhejes diorámába rendeztek két lopott Humveet a ruszkik, aztán megpróbálták bizonyítékként eladni a performanszt

Patyomkin Humvee-k az orosz tájban. Forrás: 444

Egy kevéssé ismert, Putyin-ellenes, orosz és belarusz önkéntesekből álló egység, az Oroszország Szabadsága légió a napokban behatolt Oroszország területére.

Ilja Ponomarjev, ukrajnai száműzetésben élő egykori orosz parlamenti képviselő szerint az önkéntesek 3 kis települést foglaltak el és foglyul ejtettek 12 határőrt. Ponomarjev szerint Ukrajna tudott a készülő akcióról, de azt oroszok szervezték. Alekszej Baranovszkij, a légió szóvivője szerint 20 négyzetkilométernyi területet vontak ellenőrzésük alá. Ukrán illetékesek szerint ukrán katona nem lépett orosz területre.

Az oroszok most azt állítják, hogy kiszorították az országból a behatolókat, de ez valószínűleg nem igaz.

Az orosz hadügyminisztérium kiadott egy fotót, amin szerintük a támadók amerikai gyártású, kilőtt páncélozott terepjárói láthatók – miközben inkább az komoly orosz hagyományokra visszatekintő „maszkirovkáról”, hamisításról lehet szó.

Erre utal, hogy a terepjárók gumiabroncsain nincsen föld, a talajt sem túrták fel a nehéz járművek. Az egyik HMMWV – ismertebb néven Humvee – elejét viszont oldalirányban mozgathatták, amikor a harci járműveket a feltételezések szerint beállították a fotókhoz.

A 444 több fotót is közzétett az orosz „bizonyítékok” közül.

Forrás: 444
Fotó: 444

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Gondolom a szargyártó vitte ki őket megrendelésre!Zsebre dolgozik ez is,mint a többi tömeggyilkosunk!
Nessy
@sgl: Vagy éppen tanulnak. Bár ez nem jó példa a hamisításhoz! Legközelebb egy filmrendezőtöl kérjenek segítséget.
Péter2
Kicsit szakszerűen nézzük a dolgot , mivel páncélozott a jármű nem kicsit , volt hozzájuk szerencsém , ha kilőtték volna , akkor az ablakok egyike sem maradt volna a helyén sem az ajtók , mivel páncélos járműveket kommunatív "űrméreti alatti " lövedékkel semmisítik meg , egy belövés esetén, a hatalmas túlnyomás szétveti az eszközt , ezeken egyiken sem látszik semmilyen páncéltörő eszköznek a találata , jobban féltik , mint , hogy tönkretegyék ,nekik ilyen technika , még 20 év múlva sem lesz, a buta , tudatlan , szervilis , elvakult marháknak, ennyi is elég ami a képen látszik !
Tunes1106
Én is szerettem volna annak az ablakosnak az elérhetőségét ,aki olyan ablakot tudott beépíteni amely az orosztámadás után épen maradt. Mellette szétlőtt autók , kiégett buszok meg egyéb!
pacal
@KisTehen: Szarfaszú buta paraszt vagy, egy újpufajkás söpredék fideszes bércsicska - se több, se kevesebb!
Mindig hozod a szarfaszú buta paraszt újpufajkás söpredék fideszes bércsicska formád!
Megvetés tárgya vagy - itt is, meg ott(hon) is.
Az meg van neked darabra, hogy az árulókat az árulásra rávevők sem tiszteleik és a saját árulóikat kivégzik?
Ez meg van neked, te moszkovita kollaboráns csicska geci?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.