Az NZZ szerint a javaslat Ukrajna területének mintegy 20 százalékát ajánlotta fel az oroszoknak – nagyjából az ukrajnai keleti Donbász régió méretét. Az NZZ által megszólaltatott német politikusok szerint Biden el akart kerülni egy elhúzódó háborút Ukrajnában, ezért ajánlotta fel a területet a béketerv részeként. Amikor pedig Ukrajna és Oroszország is elutasította az ajánlatot, a Biden-kormányzat ígéretet tett arra, hogy Abrams harckocsikkal látja el Kijevet – írja a svájci lap. Kijev állítólag elzárkózott a javaslattól, „mert nem akarják, hogy felosszák a területüket”, míg orosz tisztviselők szerint „hosszú távon úgyis megnyerik a háborút” – jelentette a svájci lap. Egy CIA-tisztviselő azonban a Newsweeknek elmondta: a Neue Zürcher Zeitung (NZZ), vagyis a svájci-német lap beszámolójának azon állításai, miszerint Burns januárban titokban Moszkvába utazott, és hogy az igazgató a Fehér Ház nevében békejavaslatot terjesztett elő, „teljesen hamisak”.

Forrás: archivum.888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
@durbincs: gyakorold csak szorgalmasan a magyar nyelvet,hátha nemsokára megkapod az állampolgárságot is novákkurvakaticától
kulabombaafityiszre
A 888.hu magyar internetes hírportál volt 2015-től 2023-as megszűnéséig.
Azért szünt meg,mert túl sokat hazudott.
simmering73
@durbincs: Előkerültél anyatöcsi? Ha unod anyádat, mászd meg apádat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.