Ukrajnában 500 óvoda és általános iskola kapott oktatási anyagokat az Arcus Alapítványtól, amely egy amerikai-brit LMBT-szervezet. Az ukrán oktatási miniszter a közelmúltban írt alá szándéknyilatkozatot az Arcus-szal, amely szervezetnek az LMBT-hez tartozó emberek jólétének biztosítása a célja. Az anyagok már meg is érkeztek Ukrajnába. Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is ajándékozunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon. Az alapítvány anyagainak témája „a genderérzékeny oktatási módszerek gyakorlatba ültetése az óvodai, középiskolai és felsőoktatási intézmények oktatási folyamataiban”, de a megállapodás szerint az Arcus a gendersokszínűségről, a homoszexualitásról és a transzszexualitásról is ad majd anyagokat. 2023 és 2025 között játékokat, olvasmányokat és vizuális anyagokat is el fognak juttatni az ukrán...

Forrás: hetek.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Tényleg nem állsz le a buzipropaganda terjesztéssel, te fartúró korcs?
Jellemző, hogy csak ez a téma foglalkoztat, te avatarnak is egy segget választó balfasz!
namihami
És az Arcus Alapítvány ezúton se győzi a hetek.hu nevű barmoknak eléggé és elégszer megköszönni az általuk így keletkeztetett ingyenreklámot!
A jelek szerint az egyenletesen hülye szint a jobboldali média számára kötelező előírás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.