Csaba egyébként erdélyi magyarként nagyon vágyott arra, hogy Budapesten élhessen, de ehhez képest nagyon elkeserítette a helyzet, amikor ott élve úgy érezte, hogy kormány propagandaeszközévé válik. Úgy gondolom, hogy nekik ez működik ahhoz, hogy egy választást megnyerjenek, akár kétharmaddal. Az, hogy nem lehet házasodni, hogy csonkítják az LMBTQ emberek jogait (…) úgy voltam, hogy akkor miért fizetek én ugyanannyi adót? Spanyolországban a jogrendszer nagyobb egyenlőséget ad az LMBTQ-közösség tagjainak, mint itthon, és ahol Csaba ott úgy érzi, szabadabban élhet.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ezek szerint nemelég, hogy Csaba meleg (júúúj, ez borzasztó, ugye Vitya---hogy lehet egy igazi erdélyi meleg), de az, hogy
Spanyolban szabadabbnak érzi magát!?!? Hát milyen ""erdélyi magyar"" ez? Szóljatok a Katinak és gyorsan megvonni tőle a magyar állampolgárságot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.