Amíg az állami rádióban nem hangzik el ez a dal, vagy amíg Pintér Béla nem kap Kossuth-díjat, nem nagyon beszélhetünk demokráciáról” – jelentette ki a dalszövegíró a Klubrádióban. Úgynevezett „túlélési gyakorlatot” indított a Klubrádió, melynek keretében pénzt kérnek a működésre támogatóiktól. A kampány keretében leadták a „Lesz még egyszer szép a világ” című Bródy János számot, illetve interjút csináltak magával a dalszövegíróval is, amit a mandiner szemlézett. „AMÍG AZ ÁLLAMI RÁDIÓBAN NEM HANGZIK EL EZ A DAL, VAGY AMÍG PINTÉR BÉLA NEM KAP KOSSUTH-DÍJAT, NEM NAGYON BESZÉLHETÜNK DEMOKRÁCIÁRÓL” – JELENTETTE KI RÖGTÖN A BESZÉLGETÉS ELEJÉN BRÓDY.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Őrnagy: te nem csak elmebeteg ,te egy kényszeres hazudozó is!
így van ez húgyagyú gyagyás elmebeteg!
Ezodabasz
@Őrnagy: Te Ökörnagy marha! Bródy egy nagybetűs EMBER! Nem változik, nem fújja a szél, tudja azt ami neked magaslabda! Te a múltban élsz? 2023 van észrevetted? A múltat nem lehet megváltoztatni ezért tök felesleges visszafelé mutogatni! 1981-1983??? Ki a faszt érdekel már? Ez visz előre téged? A mai problémák okai évszázadokkal ezelőtt keletkeztek és azokon változtatni már nem lehet! A tünetek kezelése látszólagos toldozgatás, kontár munka és ennek isszák a "feketelevesét" a jóléti társadalmak. Ja hogy te csak a nyolcvanas évekig látsz és ott élsz az a te magánügyed!
Akkor itt van egy "színész" : pestibulvar.hu/2022/04/03/orban-a-filmvasznon-meggyozoen-alakitotta-a-tolvaj-szerepet/
balos
@Ezodabasz: Amikor itt 1 kultúrha elkezdi a Mohácsra való mregemlékezést elfelejti,hogy ezeknek a mai tömeggyilkosoknak az ösei vitték a népet már akkor is a Vágóhídra!A hülye még azt sem képes felfogni,hogy a jelen vezetés másolja az akkori tetveket!A máni-ánuszok és katyóliszták már csak ilyenek!
durbincs
@balos: @balos: mert maga ott lent a bicegö sánta csiletöcskölö csödör ? mint a röffencs @teuton: @kereső: @Péter2: @namihami: @csak húgyos...: @Nanya: @jáger laszló: @sgl: ?@Menőmanó: @Havanagi: @rakitics41: @Yoda69: @Nyírfa: @kereső: @Horizont: @Qqberci: @szaboria1: @Eladott Ország: @dr. prédikátor:@Ezodabasz: ?
durbincs
@izéke: látja magának ma semmi nem megy ? csak hogy szokott ?
durbincs
@simmering73: Azt maga megint csak hozta azt a félanalfabéta formáját ? Denevérgigán nevelkedett ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.