Közös közleményben tiltakozik több mint száz civil szervezet a szuverenitásvédelmi törvény bevezetése ellen. Köztük olyan szervezetek, mint az Amnesty International Magyarország, a Budapest Pride, a Civil Közoktatási Platform (CKP), a Magyar Helsinki Bizottság és a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ). „Az az ország, ahol az emberek nem képviselhetik a saját érdekeiket, nem demokrácia. Ahol a civil szervezetek nem működhetnek szabadon, ott nem érvényesülnek legalapvetőbb jogaink. Ahol az állampolgárokat külföldi érdekek kiszolgálásával vádolják meg, ha elmondják a közügyekről a véleményüket, ott nincs szabadság” – írják a petíciójukban. Az aláírók szerint a törvényjavaslat szándékosan homályos, emiatt az új hivatal bármilyen közéleti megnyilvánulásra ráhúzhatja majd, hogy külföldi érdekeket szolgál, és veszélyezteti Magyarország szuverenitását.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A vadhajtások nevű fideszes rakás szart, amit közpénzből tartunk el, mióta hiteles hírforrás. Ezt a szenylapot nem kellene itt közölni!
nemkati
@durbincs: @Shikari: Na akkor ezeket is?
A Fidesz azért is várja minél több külföldi támogató adományát az MBH banknál vezetett számlájára, hogy jobban tudja védeni a szuverenitását.

magyarnarancs.hu/feketelyuk/a-fidesz-egyelore-meg-varja-a-kulfoldi-adomanyokat-263764

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.