49 nap múlva, húsvéthétfőn nyit a Puskás Akadémia Pancho Aréna. Felcsúton a gyepszőnyeget már lerakták és a napokban a székeket is felszerelték a 3500 néző befogadására alkalmas létesítményben. A Puskás Akadémia Pancho Aréna – ez lesz a stadion neve, amely a focilegenda spanyolországi becenevére utal – közel 4 milliárd forintba kerül.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Suskás Akadémia Pancser Aréna. (Egy 3500 férőhelyes szemétdombot hogy lehet arénának nevezni?)

Éljen bolseviktor elvtárs a sport nagy barátja. Hajrá Csepel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A Tündik bündije
Lehetne a neve nemes egyszerűséggel: "Nekem ilyen is van köcs' Stadion."
silber13
Ki volt az az elmebeteg, aki ezt kiagyalta?? Bár vannak elgondolásaim!!!
dömdödöm
legyen a neve inkább : A Viktor nem lopja ám le mint azok a piszkos mocskos kommunisták akik nem fizették ki a mittomén hányezer libát stadion
Donki Hó Te
Orbán Viktor Mutyi- és Demokrácia Akadémia, ahol piros pöttyös fenekűek piros pöttyös bőrt rúghatnak.
evacica
Na megnyugodtam, hogy az "Isten" szentélye elkészül és avatják is hamarosan! Erre bezzeg van pénz, de az éhező gyerekekre nincs! Szép kis 5 gyerekes család apa, az ilyen, de a legszomorúbb ebben az, hogy az o4szágot "boldogítja"!
joopapa
Én tiltakozom, mi az hogy nem a legnagyobb, még egyszer mondom a legnagyobb magyar focistáról, de szerintem egyes elvakult fidess maffiás foci rajongók szerint a világ legjobb futballistájáról don orbán vittorioról nevezték el ezt a szentélyt!!! Ezért a mai naptól szelektív éhségsztrájkot folytatok, és soha többé nem eszem tök főzeléket és spenótot se pedig annyira "imádom"őket hogy kiráz tőlük a hideg!
összefogás
Örült dolognak, örült neve!!!
Jellemző erre a BALTÁS VEZÉRE és a maffiózó bandájára!!!
ÖSSZEFOGÁST!!!
szablyafűrész
"Tipródó" vagy " LOPTA-lak" vagy "HMCSCS" ( Hazai Mezítlábasok Csámpás Csapata ) vagy "Botláb tanya" vagy "Mészáros & Társa Sertéstelep" vagy " Baráti Szotyola Kör" vagy " Ez a beruházás a nyugdíjasoknak járó pénzből készült "...
coni
Pincsi Akadémia. Nem tudom, hogy mondják oroszul a pincsit.
Dr. Felipe
Suskás Akadémia Pancser Aréna. (Egy 3500 férőhelyes szemétdombot hogy lehet arénának nevezni?)

Éljen bolseviktor elvtárs a sport nagy barátja. Hajrá Csepel.
kukac50
Elcsalt stadion! Botlábú focistáknak.
QQCSI
Tisztelt Hölgyeim/Uraim, kedves Fórumtársak!

Lehet, hogy elfogult vagyok, de az Aranycsapatra
nem vagyok annyira büszke, mint Szent-Györgyi Albertre.
Találjátok ki, hány tér, utca, út nevét viseli Budapesten Szent-Györgyi Albert nevét!
Egyetlen egy sem!
Kaposvárott van egy út, Halásztelken egy utca és lesz(!) Szegeden egy tér,
amely az ő nevét viseli.
Ehhez képest van Elvis Presley park, Hidegkuti Nándor utca Kocsis Sándor lejtő,
no meg a szobrok:
www.origo.hu/itthon/20120518-szobrot-kap-az-idosebb-george-bush-budapesten.html
www.origo.hu/itthon/20130812-az-v-kerulet-fejlesztesei-kozott-peter-falk-columbo-is-szobrot-kap.html
Puskás Akadémia,
vukkocska
1. Ha magánterület, hogy fognak bemenni a szurkolók? 2. Azt mondja, nem Orbán Viktor háza mellé építették a stadiont, hanem Orbán Viktor PÁR ÉVVEL EZELŐTT vásárolt telket, arra épített házat. Akkor már csak az a kérdés: mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? Mert a stadiont kb egy éve kezdték el építeni.
QQCSI
@A Tündik bündije: Most látom, hogy elkéstem...:( пекинес
Hellcat
A stadion neve: Qrbán Vitya első e néven, mutyiország királya, a rezsi védelmezője stadion.
pacsni
ebbol a Puskàsbòl màr annyit elneveztek, hogy màr televan a zsebem, pedig nemtett egy sz@rt se az asztalra a magyarok èrdekèben, sot! meglèpet,mert azt hitte, hogy a tànyèrmosogatàssal jobban keres oda kint, mikor meglèpett, ès mèg a temetèsre se volt pènze, ugy kellett osszeszedni rò, a viktorunk meg olyan temetèst csinàlt mint az angol kiràlynak 9millio forintba kerult. Szègyen gyalàzat!
kkalman
@coni: A pincsi oroszul: пекинес (pekinyec).
coyote3
ha már annyira magyarkodik ez a véglény, miért nem Öcsi?
nemkati
@coni: пекинес - stílusosan az orosz-magyar-kínai barátságra tekintettel.
perfekt
@pacsni: Ez egy méltatlan komment !,Nem ismerted őt,sem mint sportolót,sem mint embert,hogy lehet így írni róla?
HowlingWolf
@dömdödöm: Ez már annyira lerágott csont, hogy a kutyákat sem érdekli, legfeljebb az olyan elvakult hívőket, mint téged.
nezelodo
Fijjuk, javaslom, vissza a gyökereitekhez a névadásban is. Jobban állna a "Száguldó Őrnagy" futballakadémia szerény elnevezés.
dömdödöm
@HowlingWolf: engem sem érdekel ,nézd végig a videót és meglátod miért ítram .elhangzik benne és nem is akárkitől :-) egy lepusztult agyament alkoholista hamisítatlan felcsúti paraszt 1 általánossal hánnya ki magából :-(
pacsni
@perfekt: nem ismertem csak messzirol, de nem is èrdekel, hogy nem ismertem, de
nem akartalak megsèrteni, de azèrt mert hogy 2 gòlt rugott annak idelyèn, nem jelenti azt, hogy egy igazi focista volt. (sot mèg lehuzta a gatyàjàt is szèp darabb ember volt) Abban az idoben szerencsèje volt , de aztàn a szerencse elkerulte mindorokre.
Azt nemtudod, hogy egyszer a hosok is meghalnak?
perfekt
@pacsni: Nem engem sértettél meg.Egy olyan emberét,akit a világon mindenütt ismernek,tisztelnek,mind a mai napig.Nem kívánlak untatni adatokkal--úgy sem értenéd.Ő ,ha olvasná írásodat, tudom tiltakozna--de csak a hős jelzőért !Nem volt ő más,csak korának legnagyobb labdarúgója a világon, és egy nagyszerű ember,a szó nemes értelmében.Pestiesen -----a többi stimmel.
pacsni
@perfekt: egy hazaàrulò volt, meglèpett, mert nem akart 56-ban rèsztvenni , nekem o semmit nemjelent csak egy nagy nullàt. Olyan embereknek kellet rèsztvenni 56-ban mint apàm ès tobbi rèsztvevok, aki kiàlltak a hazàjuk mellett, ez meg lelèpett!
Kulfoldon azèrt volt neki nagy neve, mert nemtudtàk, hogy hazaàrulò volt, ès nem ismertèk a multjàt, mert senki nemhozta tudomàsàra a vilàgnak, hogy ki volt.
Naki
Nem értitek Ti ezt, azért épült oda, hogy a fiának ne kelljen utazgatnia s bérletet venni.
S miért a köz pénzén épült, hát azért, hogy ne keljen pellengérre állítani, hogy honnan volt saját pénze az építkezésre ha le jár a mandátuma!!!
perfekt
@pacsni: Gratulálok Édesapádnak--remélem nem volt börtönben ,és él még.Amit Puskásról írsz ! Ő nem tudja magát megvédeni---és engem is, csak az iránta tanúsított tiszteletem szólaltatott meg.Bár ne tettem volna,hiszen kicsike vagyok, hogy őt védjem ahogyan ,élt,és sportolt,az -az ő DICSŐSÉGE,s szerencsére ezt még te sem veheted el tőle.
pacsni
@perfekt: bortonbe nem volt, de azèrt mi gyerekei is kockàztattuk az èletunket a
zsido lakoknak koszonhetjuk. hogy èletbenvagyunk, mert ok bujkàltattak az ellenzèktol 56-ban. apàm kulonben a belugybe dolgozott, màr nem èl.Ha kicisi vagy, akkor nemtudhatod, hogy milyen volt 56-elott ez a pali, de nem is akarlak meggyozni, mert mindenkinek van egy pèldakèppe., nekem a zalatnay tehàt senki nem gyozhetmeg ellene.
szablyafűrész
@perfekt: Jobb, ha beletörődsz, hogy Puskás, hivatásos katonatisztként disszidált, leszarva az esküjét !

Itthon, 89 után meg körbelihegték az esküszegőt !

Azok a magyar volt katonatisztek, kémelhárítók, hírszerzők, akik a NATO, vagy a CIA javára kémkedtek, a mai napig nincsenek rehabilitálva, pedig valójában ők vitték vásárra a bőrüket azért, amiben ma élhetsz- nem egy Puskás !
Macsi
hogy a lényeget ragadjam meg a cikkben... ki lesz az a 3500 ember, aki megtölti majd a nézőteret? Vagy kötelező lesz a környéken élőknek a megjelenés?
perfekt
@pacsni: Jó ezt a témát lezárjuk,:Mindenkinek megvan a maga keresztje.Szomorú történet a tiétek, a korrábbi életetek kapcsán.Nem függ a kortól,hogy tisztelünk,e valakit,vagy sem---csak attól, mit tett az ember.Megadatott,hogy személyesen is megismerjem,mikor hazajött,,előző életét, pedig a kor krónikásai elmondták filmre vették,azok akiket már akkor is segített.Vídám bohém ember volt,és jószívű.Ennyi ,és nem több.Neked Zalatnay, nekem a tisztességes emberek--Puskás nem adósa senkinek,és bizonyára példakép is.
pacsni
@perfekt: bevan fejezve a tèma, nem adosa senkinek mert nem volt egy fillère se mikor hazajott, mint egy oszeres ès mèg az àllam adottneki lakàst is ès nyugdijat a felesègènek. tehàt nemvolt semmilye.
perfekt
@szablyafűrész: Jó beszélgetni,olyan dolgokról,amit két módon láttat az élet.Pedig közülük csak egy közelíthet,vagy mutatja is az igazságot.Minden Honvédban játszó sportoló,akkoriban az egyesületnél játszott idejétől függően,rendfokozatot kapott---azok után pedig járandóságot,és saját házukban éltek-és nem hívatásos katonaként.Amit a kémekről ,és hirszerzőkről írsz az nagyon érdekes,annyiban egyezünk,hogy bátor ,emberek voltak tisztelet érte,és mintahogy Puskásnak,úgy a felsoroltak,is kevés köze van ahhoz,hogyan is élek én.Ebbe pedig te törődj bele.
perfekt
@pacsni: 14:30 ra.nagyon mérges vagy ez átjön az írásodon.Ne legyél,ez egy beszélgetés csak-,mi van ,ha otthon megég a hús a sütőben?:)Persze nem bagatellizálom a kommentjeinket ,én azt írtam Puskásról amit tapasztaltam,és hallottam,te pedig amit mondtak neked.Ez árnyalja a mondanivalódat, de én elfogadom,a valóságtól eltérő érveket ist,mi mást is tehetnék.
Yoda69
Miert nem ecceruen orbanviktor stadion?
Vagy orbanputyin emlekstadion.
Nem kellene Puskas nevet a szajukra venni egy ilyen izlestelen es teljesen felesleges projektnek.
qxy
@QQCSI: A szegedi Szent György tér, az " Szent György tér"
Teljesen más.
qxy
@QQCSI: Igen, ezt tudom, de van egy Szent István tér oda jártunk focizni a hatvanas években,
szablyafűrész
@perfekt: Nem egészen ! A világ sorsa függött attól, hogy mennyire tudják megetetni a másik felet a szemben állók hadiipari színvonalukkal, várható politikai lépéseikkel, vagy azok blöffjével.

1983.-ban a NATO Able Archer fedőnéven tartott egy hadgyakorlatot Belgiumban, mely feltételezése szerint atomtámadás éri a nyugtot szovjet részről és gyakorolták a szimulált eseménnyel kapcsolatos rádióforgalmazási feladatokat. A háttércél pedig az volt, hogy kitapasztalják, a megnövekedett rádióforgalom milyen lépést vált ki a szovjetekből, hogyan mozgósítanak, milyen intézkedéseket tesznek és milyen gyorsan...stb.

Válaszreakciókat teszteltek, miközben tudták, hogy a paranoiás szovjet vezetés is meg fogja tenni az ellenlépéseket, tehát a NATO a tűzzel játszott, ugyanakkor nem vették számításba, hogy a szovjet vezetés a végsőkig elmegy egy esetleges atomháború széléi g.
A rádióforgalmazás megnövekedett száma, a híradós nyugati katonai alakulatok mozgása azt jelezte a Szovjetuniónak, hogy a NATO készül valamire, s mert évtizedek óta abban a készültségben éltek, hogy majd egy hadgyakorlatnak álcázott támadás lesz a III. vh. felvezető szakasza, ezért most sem volt kétségük, hogy támadás várható !
Riasztották és harckészültségbe helyezték a hadászati rakétacsapatokat, 20,000 T-62 és T-72 melegítette a dízeleket napokon át a Kárpátok mentén, de a szocialista országok is készülődtek, feltöltötték a vadászbombázó ezredek gépeit, szellőztették az álcázott hangárokat, készültségben állt a haditengerészet is és szétrebbentek az atomtengeralattjárók. hírszerzési feladatokkal.

A Kgb és a Gru több ezer ügynökének szabták feladatul, hogy szimatoljon a nyugati laktanyák, kikötők és vasútállomások, valamint a közigazgatás környékén, vannak-e egyértelmű jelei a hadkészültségnek.

A diplomáciai testületekben fedésben dolgozó hírszerzők azt jelentették, hogy sehol nincs mozgósításnak jele, nem növekedtek a katonai szállítások és a közigazgatás is a normális mederben folyik. Ez is...
szablyafűrész
lemaradt a poén, de nem írom újra. Egy a lényeg, Oleg Gordijevszkíj, a KGB londoni rezidense folyamatsoan tájékoztatta a nyugatot a szovjet félelem fokáról, lépéseiről és ennek hatására állították le a NATO hadgyakorlatot, nehogy Iván rátenyereljen valamelyik atomsiló indítógombjára.

"... mintahogy Puskásnak,úgy a felsoroltak,is kevés köze van ahhoz,hogyan is élek én"

Erre írtam neked az Able Archerről és a hírszerzők/kémek szerepéről, történetesen Oleg G.-nek sokkal tartozunk. Őt egyébként személyesen is fogadta Reagan, miután sikeresen kiszöktették a Szovjetunióból a britek.
perfekt
@szablyafűrész: Köszi--szó szerint így igaz--egyébként jó helyre írtad,azt nem mondom meg,hogy miért.:-))Van amiben ,én is nagyon otthon vagyok.A sok közül, ez nem az első -,és egyetlen átverő show volt.Az ilyen trükkök,csak akkor kezdtek,csökkenni,mikortól a légi felderítés átvette a James Bond,gyalogos partizán akcióit--majd a műholdak,és a legújabb a drónfelderítések----természetesen az ember személyes jelenlétét, soha nem lehet kiiktatni.
pacsni
@perfekt: èn nemvagyok mèrges, tudom, hogy mindenki màskèpp gondolgodik, nemlehetunk egyformàk, mert akkor a szavazàs is maskèppen tortènne, de èn azt tudom mondani, amit apàmèk mondtak, (de ne èrtsd fèlre apàmnak tetszett a Puskàs) mèg akkor is ha O MTK drukker volt egèsz èletèben, ès is sportoltam az MTK-ba kèzilabdàztam annak idelyèn csak èn azèrt vagyok mèrges, mert mielott meghalt volna gyujtottek pènzt a Puskàsnak, hogy tudjàk fizetni a korhàzi ellàtàst, ès a felesègènek adtak tanàcsi lakàst, ès plusz nyugdijat, mikor ok nemtettek semmit a magyar asztalra, (csak a hirressègèt)Làttam a temetèsèt is pont otthon voltam, ès ezt nem tagadhatod meg mert làttam mitortènt, a Bazilikàba volt a temetèse aztàn elvittèk a Nèpstadionba.
Egyszer meginjterjuholtàk Spanyolba ès kèrdeztèk tole, hogy hogyèrzimagàt, egèszsègileg ès economikai helyzetbe, erre O igy felelt, volt a kezèbe egy Banki csekk ès arra mutatott, hogy mikor ez van a kezemben nagyon is jòlèrzem magam. Ez kb 20 èvvel ezelott volt. Igen jòlèrezte magàt, elba@ot mindent ès hazajott oregen betegen,ès szegènyen. Tehàt ez az ember a rèszemrol nemjelent semmit. De azèrt neked se kell megsèrtodni.
Igazadvan, itt csak beszèlgetunk, mert ez szorakozàsnak is szàmit ès hogy teljen az ido egy kis kikapcsolodàssal.
Meine Ehre heisst Treue
Szerintem népszavazást kellett volna tartani erről; ha már lúd...

Talán a Don Viktorió Faláb FC nevet kellene rábiggyeszteni.
perfekt
@pacsni: )) Örülök,hogy nem mérgelődsz,jól elmentünk a Csúti szent stadiontól,de a beszélgetésben benne foglaltatott az is.Ne sajnáld,a lakást ,se a támogatást tőlük.Te nem igen tudsz arról,hogy országunkban mennyi pénzt osztanak ki olyan emberek ezreinek, kik semmit nem tesznek,hogy megdolgozzanak ,érte.Én személyesen is elítélem,hogy Felcsúton ilyen stadiont építenek,mikor kellene a pénz máshová.Jót mosolyogtam azon ahol írod---"...a Bazilikában volt a temetése, aztán elvitték a Népstadionba" :-)Korrigállak,mert nem volt beteg mikor hazajött,és rengeteg pénze volt.Azután mikor beteg lett, a gyógyítási költségek horribilis összegekbe kerültek---és előtte még jótékonykodott is.Engedelmeddel ,én javaslom zárjuk le a Puskás vitát,van más is miről szót válthatunk.Mára elköszönök.jó pihenést.
Desischado
@joopapa: Nagyot nevettem! Papa, ez isteni volt! (még mindig nevet)
Desischado
Én a Csuti Rabló Akadémia nevet javaslom!
QQCSI
@Meine Ehre heisst Treue: Most, hogy újra bratyizunk a ruszkikkal (fű alatt),
talán egy kis nyelvi leleménnyel lehetne Botlábovics Stadion. /A botlábovicsot skiccpaliztam./
kamazuka
Pacho!!!
Ha a legendás magyar futbalistáról nevezték el akkor helyesen így.
mariaberta
Puskás Stadion mintájára Orbán-Sadion!
krumpliorr
Ez a legégetőbb probléma kishazánkban...nekik.

Sokaknak, hogy esznek e valamit.
Jobban teljesít álomország! Hajrá bunkómenet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.